Sportovní potřeby, vybavení – Vlčková okres Zlín

Sportovní vybavení je nezbytnou součástí každého sportu. Kvalitní sportovní oblečení, obuv, pomůcky a ochranné prvky vám umožní dosáhnout lepšího výkonu, minimalizovat riziko zranění a užít si svůj sport. Prodejci sportovních potřeb v lokalitě Vlčková.

1–10 firem z 140 nalezených Filtry

1Kopacky-zlin.cz

2.3 km Kašava 321, Kašava Bezdlužná

Kopacky-zlin.cz, se sídlem Kašava 321, 763 19, Kašava, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 90137, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: výroba,…

2Janota Miroslav - CykloMIRA

3.1 km Pod Kaštany 29, Lukov Bezdlužná

Prodej a servis jízdních kol včetně odpružených vidlic. Nabídka horských a silničních kol, cyklistické doplňky. Zajišťujeme odborný servis a opravy odpružených vidlic a tlumičů, kotoučových brzd.

3Doušová Martina - www.makalu.cz1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(16)
3.3 km Držková 181, Držková Bezdlužná

E-shop a obchod s prodejem outdoorového, turistického, horolezeckého a skialpinistického vybavení zejména od značek Salewa, Ocun, Petzl, Pinguin a Tendon. Nabízíme batohy, stany, spacáky, karimatky, lana, čelovky a vařiče. Dále u nás najdete značky Jurek, Aku, Gemma, Primus, Sporten a Treksport.

4BTGreen s.r.o. (pobočka Fryšták-Horní Ves)5 poboček

3.8
★★★★★
★★★★★
(19)
5.4 km Komenského 352, Fryšták-Horní Ves Bezdlužná

Nabízíme skleníky s ocelovou konstrukcí, pařníky, zahradní kovový a dřevěný nábytek a závlahy. Prodáváme solární osvětlení, vodotrysky, sprchy a doplňky. V sortimentu naleznete grily, houpačky, sítě, stínící techniku a potřeby pro zahrádkáře. Dále u nás najdete teploměry a sady na ošetření dřeva.

5PMS BOARD

PMS BOARD, se sídlem Osvobození I 136, 763 16, Fryšták-Horní Ves, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Truhlářství, podlahářství Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

6Bikerespect.cz

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
6.5 km Souhrady 69, Fryšták Bezdlužná

Bikerespect.cz, se sídlem Souhrady 69, 763 16, Fryšták, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2004. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více informací…

7E-pohary.cz

4.7
★★★★★
★★★★★
(22)
6.8 km Zlínská 98, Zlín-Kostelec
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

E-pohary.cz, se sídlem Zlínská 98, 763 14, Zlín-Kostelec, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1994. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Silniční…

8I. FC NEUBUZ

6.9 km Neubuz 94, Neubuz Bezdlužná

Fotbalový klub.

9Velodílna

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
7.4 km Na Výpusti 683, Slušovice
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Velodílna, se sídlem Na Výpusti 683, 763 15, Slušovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2018. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více informací…

10ASP Bikeshop Team

4.3
★★★★★
★★★★★
(3)
7.5 km Na Rusavě 332, Zlín-Kostelec Bezdlužná

ASP Bikeshop Team, se sídlem Na Rusavě 332, 763 14, Zlín-Kostelec, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13038, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…


Sportovní potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní potřeby, vybavení v lokalitě Vlčková – detailní popis

Sportovní potřeby a vybavení hrají nezastupitelnou roli při každé sportovní aktivitě. Bez nich bychom neměli tolik možností rozvíjet své dovednosti, zlepšovat kondici a dosahovat vynikajících výsledků. Ať už jste začátečník nebo profesionál, správné sportovní vybavení je klíčové pro dosažení vašich cílů. 

Sportovní obuv

Jednou z nejdůležitějších sportovních potřeb je správná sportovní obuv. Každý sport vyžaduje specifický typ obuvi, která poskytuje správnou podporu, tlumení a stabilitu. Například běžecké boty mají odlišnou konstrukci a tlumení od basketbalových bot. Investování do kvalitní sportovní obuvi je nezbytné pro ochranu nohou, snížení rizika zranění a maximalizaci výkonu.

Sportovní oblečení

Dalším důležitým aspektem sportovních potřeb je vhodné sportovní oblečení. Správné oblečení by mělo být pohodlné, funkční a vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot a udržují tělo v suchu. Různé sporty vyžadují odlišné typy oblečení, například elastické legíny pro jógu, odolné kalhoty pro outdoorové aktivity nebo pohodlné tričko na běhání. Kvalitní sportovní oblečení vám umožní volný pohyb a současně vás udrží pohodlně suché a v teple.

Sportovní pomůcky

Mnoho sportů vyžaduje speciální sportovní pomůcky, které vám pomohou zlepšit techniku, sílu a koordinaci. Například tenisté potřebují kvalitní raketu, badmintonisté kvalitní pálku a fotbalisté dobře nafouknutý míč. 

Ochranné vybavení

V některých sportech je důležité chránit své tělo před možným zraněním. Proto je ochranné vybavení nezbytnou součástí sportovní výbavy. Například při hraní fotbalu je nutné používat chrániče na kolena, nártové chrániče a rukavice. Dalšími příklady ochranného vybavení jsou helmy pro cyklisty, helmy pro lední hokejisty nebo chrániče hrudníku pro bojová umění. Správné používání ochranného vybavení snižuje riziko zranění a poskytuje vám důvěru při provádění sportovních aktivit.

Péče o sportovní vybavení

Nepodceňujte důležitost péče o své sportovní vybavení. Pravidelná údržba a správné skladování prodlužují životnost vašich sportovních potřeb a vybavení. Například pravidelné čištění bot, sušení mokrého oblečení po tréninku a udržování sportovních pomůcek v dobrém stavu přispívá k jejich optimálnímu výkonu a odolnosti.