Sportovní poháry, ceny – Jihomoravský kraj

Hledáte vhodnou cenu pro vaši soutěž nebo akci? Chcete ocenit výkon a úsilí vašich sportovců nebo soutěžících? Pak vybírejte ze široké škály sportovních cen – poháry, medaile, sošky, diplomy atd. Přehled prodejců sportovních cen v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–10 firem z 15 nalezených Filtry

1Coufal Richard - CR Design

Horova 97/54, Brno Bezdlužná

Zabýváme se výrobou drobných kovových odlitků. Jako jsou opaskové spony, vánoční ozdoby, klíčové přívěsky, odznaky, brože, medaile, loga firem, viněty na sklo, figurky a podobně.

3SPORTOVNÍ POHÁRY s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(25)
Turgeněvova 1245/28, Brno-Černovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem sportovních pohárů, trofejí, medailí, sošek, diplomů a ocenění všeho druhu. Mezi naše služby patří také výroba štítků na poháry s libovolným textem na počkání. Nabízíme také upomínkové a dárkové předměty.

4FORS, spol. s r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(1)
Česká 151/16, Brno-město Bezdlužná

Provoz papírnictví, prodej výtvarných potřeb, psacích potřeb, dárkového zboží, výroba sportovních pohárů, tapet, matrací, povlečení.

5Garko spol. s r.o.1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(48)
Cejl 535/83, Brno Bezdlužná

Vyrábíme a prodáváme sportovní poháry a trofeje.

6SABE, spol. s r.o. (pobočka Brno-Židenice)2 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Kulkova 4001/4, Brno-Židenice

Vyrábíme a prodáváme sportovní poháry a ceny. Prodáváme poháry, medaile, diplomy, plakety, kokardy a věnce. Nabízíme laserové i mechanické gravírování.

7Jihomoravská fotbalová s.r.o.

Sportovní činnosti, sportovní akce. V rámci JmKFS je v mistrovských soutěžích zapojeno 86 družstev dospělých, 56 družstev dorostu (z toho 14 v kategoriích mladšího a staršího dorostu) a 50 družstev žáků (všechny v kategoriích mladších a starších žáků). Soutěže JmKFS jsou řízeny výkonným výborem a…

8Jihomoravský krajský fotbalový svaz / JmKFS

V rámci JmKFS je v mistrovských soutěžích zapojeno 86 družstev dospělých, 56 družstev dorostu (z toho 14 v kategoriích mladšího a staršího dorostu) a 50 družstev žáků (všechny v kategoriích mladších a starších žáků). Soutěže JmKFS jsou řízeny výkonným výborem a prostřednictvím odborných komisí,…

9PhDr. David Pirochta, PhD

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Pionýrská 254/23, Brno Bezdlužná

Provozuji školu klasického Tai Ji (tai chi) stylu Chen. Patří sem formy ruční i zbraňové, qigong i tui shou tak, aby studenti pochopili především principy. Práce s tělem, dechem, energií i myslí vede studenty klasického tai ji nejen k výborným bojovým dovednostem, nýbrž především k pocitu síly a…

10Sportovni-trofeje.cz

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Heršpická 813/5, Brno-Štýřice
Dnes už má zavřeno

Sportovni-trofeje.cz, se sídlem Heršpická 813/5, 639 00, Brno-Štýřice, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 259464, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …


Sportovní poháry, ceny – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní poháry, ceny v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Sportovní ceny jsou důležitou součástí sportovní kultury a motivace nejen pro sportovce, ale i pro celé sportovní týmy. Představují ocenění, která se udělují vítězům nebo účastníkům různých sportovních soutěží nebo akcí. Sportovní ceny odrážejí tradice a hodnoty sportu i společnosti.

Sportovní poháry

Vyrábějí se kovové poháry nebo skleněné poháry, a to s podstavcem, s uchem i bez ucha. Mohou být ve zlatém, stříbrném nebo bronzovém provedení. Lze zakoupit i kompletní sady pohárů. Na trhu naleznete nepřeberné množství pohárů od levných pohárů až po luxusní poháry. 

Sportovní medaile

Vyrábějí se obvykle jako kovové nebo plastové kotouče s reliéfem nebo potiskem sportu, loga nebo názvu soutěže. Mohou být ve zlatém, stříbrném nebo bronzovém provedení. Sportovní medaile se nosí na krku na stuze

Sportovní sošky 

Jedná se nejčastěji o kovové nebo skleněné figurky znázorňující sportovce nebo sportovní disciplínu, jako např. fotbal, hokej nebo tenis. Umisťují se na podstavec s nápisem nebo štítkem. 

Sportovní diplomy 

Papírové nebo kartonové ocenění s potiskem nebo razítkem sportu, loga nebo názvu soutěže. Součástí diplomů je také jméno a příjmení oceněného, datum a místo akce a podpis pořadatele. 

Další sportovní ocenění

Mezi další sportovní ocenění patří např. plakety, trofeje, talíře nebo kokardy, které se používají pro různé účely a příležitosti. Tyto sportovní ceny se též vyrábějí z různých materiálů a mohou mít různý design.