Sportovní poháry, ceny – Olomoucký kraj

Hledáte vhodnou cenu pro vaši soutěž nebo akci? Chcete ocenit výkon a úsilí vašich sportovců nebo soutěžících? Pak vybírejte ze široké škály sportovních cen – poháry, medaile, sošky, diplomy atd. Přehled prodejců sportovních cen v lokalitě Olomoucký kraj.

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1Mechanika Prostějov 97, družstvo1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Kralická 3743/5, Prostějov
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Prodáváme reklamní a dárkové předměty. V nabídce je reklamní tvorba, velkoplošný tisk, reklamní tabule a popisy, orientační systémy. Výroba odznaků, medailí, mincí, plaket a sportovních trofejí a pohárů. Provozujeme rytectví. Vyrábíme raznice, razítka, pečetidla. Provádíme laserové gravírování.

2Jetmar Václav - Jetty

Hlavní třída 1923…, Šumperk
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Poskytuji služby v oblasti fotografických služeb a prodeje fotoaparátů. Dále nabízím výrobu produktů na míru jako jsou například štítky, emblémy, poháry, medaile, trofeje, plakety, sošky, figurky, medaile, věnce, talíře, deskové diplomy, stuhy, poklice, putovní poháry, skleněné trofeje, akrylátové…

3POHÁRY Husička

4.8
★★★★★
★★★★★
(13)
Wolkerova 586/44, Olomouc-Nová Ulice
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

POHÁRY Husička, se sídlem Wolkerova 586/44, 779 00, Olomouc-Nová Ulice, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1995. Předmětem podnikání je: Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky…

4SK Moravský pohár o.s.

Pořádání soutěží amatérských cyklistů.

5Hnilica Martin- POHÁRY Husička

Wolkerova 586/44, Olomouc
Otevřeno do 17:00

Prodej sportovních pohárů, medailí a trofejí. Nabízíme gravírování.

6Hrdlička Ivan- Stupně vítězů2 pobočky

Chválkovická 108/10, Olomouc
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Prodej sportovních cen. Nabízíme sportovní poháry, medaile, plakety, trofeje a sošky.


Sportovní poháry, ceny – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní poháry, ceny v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Sportovní ceny jsou důležitou součástí sportovní kultury a motivace nejen pro sportovce, ale i pro celé sportovní týmy. Představují ocenění, která se udělují vítězům nebo účastníkům různých sportovních soutěží nebo akcí. Sportovní ceny odrážejí tradice a hodnoty sportu i společnosti.

Sportovní poháry

Vyrábějí se kovové poháry nebo skleněné poháry, a to s podstavcem, s uchem i bez ucha. Mohou být ve zlatém, stříbrném nebo bronzovém provedení. Lze zakoupit i kompletní sady pohárů. Na trhu naleznete nepřeberné množství pohárů od levných pohárů až po luxusní poháry. 

Sportovní medaile

Vyrábějí se obvykle jako kovové nebo plastové kotouče s reliéfem nebo potiskem sportu, loga nebo názvu soutěže. Mohou být ve zlatém, stříbrném nebo bronzovém provedení. Sportovní medaile se nosí na krku na stuze

Sportovní sošky 

Jedná se nejčastěji o kovové nebo skleněné figurky znázorňující sportovce nebo sportovní disciplínu, jako např. fotbal, hokej nebo tenis. Umisťují se na podstavec s nápisem nebo štítkem. 

Sportovní diplomy 

Papírové nebo kartonové ocenění s potiskem nebo razítkem sportu, loga nebo názvu soutěže. Součástí diplomů je také jméno a příjmení oceněného, datum a místo akce a podpis pořadatele. 

Další sportovní ocenění

Mezi další sportovní ocenění patří např. plakety, trofeje, talíře nebo kokardy, které se používají pro různé účely a příležitosti. Tyto sportovní ceny se též vyrábějí z různých materiálů a mohou mít různý design.