Sportovní oblečení, obuv – Žlutava okres Zlín

Sportujete často a rádi? Pak jistě víte, jak je důležité mít kvalitní sportovní oblečení a obuv. Sportovní oblečení a obuv vždy vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Prodejci sportovního oblečení v lokalitě Žlutava

1–10 firem z 84 nalezených Filtry

1BOTTICO s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(26)
2.9 km Wolkerova 1273, Otrokovice

Specializujeme se na dovoz, maloobchodní i velkoobchodní prodej sortimentu od značek DT Swiss a ONZA tires. Nabízíme kola, vidlice, tlumiče, ráfky, náboje, paprsky, niple, oblečení a doplňky i příslušenství. Zajišťujeme služby servis centra.

2Levier s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(17)
3.2 km U Letiště 1812, Otrokovice Bezdlužná

Naším oborem je výroba a prodej sportovního oblečení pro lední a pozemní hokej. Mezi hlavní výrobky patří hokejové dresy, potahové kalhoty, štulpny, ribana, teplákové soupravy, plavky, bundy, mikiny, oblečení pro fotbal, basketbal a doplňky jako jsou šály, minidresy, polštáře, tašky.

3TUFO, s.r.o.

3.3 km U Letiště 1857, Otrokovice Bezdlužná

Specializujeme se na výrobu a prodej galusek a plášťovek. Zboží je určeno pro silniční a dráhovou cyklistiku, triatlon, cyklokros, vozíčky a MTB. Nabízíme také nástavce ventilu, tmely, lepidla, pásky, zateplená kola a jiné.

4Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Otrokovice)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
3.3 km Havlíčkova 1561, Otrokovice
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

5EURO BIKE s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(82)
3.3 km Komenského 223, Otrokovice Bezdlužná

Prodej, ervis a e-shop s prodejem jízdních kol. Nabízíme kola horská, krosová, dětská, silniční i elektrokola značek Author, Apache, Dema, Superior, BH, Felt, GT, KTM a Scott. Prodáváme doplňky a součástky BBB, cyklistické oblečení Craft, Endura, obuv SIDI, servis vidlic a kotoučových brzd.…

6Fishing Invest s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(130)
3.3 km Na Kapli 1622, Napajedla
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Společnost poskytuje služby v oblasti prodeje rybářských potřeb. Nabízíme prodej nejkvalitnějších produktů od firem Nash, Fox, Korda, Kryston, Solar, Delkim, Century, Mainline, Carp R US a jiné v kompletním sortimentu. Možnost nákupu přes eshop. Všechny produkty skladem.

7La femme

3.4 km nám. 3. května 1794, Otrokovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

La femme, se sídlem nám. 3. května 1794, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Zdroj:…

8SAM 73 APPAREL s.r.o. - SAM 73 (pobočka Otrokovice)137 poboček

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.5 km nám. 3. května 1791, Otrokovice
Dnes už má zavřeno

SAM 73 nabízí pánské, dětské i dámské oblečení na sport i pro volný čas.

9NAPABIKE

4.9
★★★★★
★★★★★
(15)
3.5 km Masarykovo náměstí…, Napajedla
Dnes už má zavřeno

NAPABIKE, se sídlem Masarykovo náměstí 69, 763 61, Napajedla, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

10JADBERG

3.6 km Svatoplukova 303, Napajedla
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

JADBERG, se sídlem Svatoplukova 303, 763 61, Napajedla, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…


Sportovní oblečení, obuv – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní oblečení, obuv v lokalitě Žlutava – detailní popis

Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou důležitou součástí každého sportovního výkonu a nezbytným vybavením každého sportovce. Pomáhají vám k lepším sportovním výkonům, cítit se pohodlně a podporují vaše zdraví. Také ovlivňují váš styl a osobnost. 

Tipy, jak si vybrat správné sportovní oblečení a obuv 

Zvolte správnou velikost a střih. Sportovní oblečení by mělo být dostatečně volné, aby vám umožnilo volný pohyb, ale zároveň ne moc široké, aby vás neomezovalo. Sportovní obuv by vám měla být pohodlná a měla by kopírovat tvar vaší nohy. Neměla by vás tlačit ani se vám vyzouvat. Ideální je zkoušet si novou obuv i s ponožkami, které budete nosit při sportu.

Zvolte vhodný materiál. Sportovní oblečení by mělo být vyrobeno z lehkých, prodyšných, funkčních a odolných materiálů, které odvádějí pot od těla a udržují vás v suchu. Také by se mělo dát snadno vyprat. Sportovní obuv by měla být vyrobena z pevných, pružných a protiskluzových materiálů, které chrání vaše nohy a zajišťují dobrý grip na různých površích. 

Zvolte správný typ a funkci. Sportovní oblečení a sportovní obuv vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Např. pro běh potřebujete jiné oblečení a obuv než pro cyklistiku nebo jógu. Zvažte také, jaké funkce potřebujete od svého sportovního oblečení a obuvi. Potřebujete kapsy, kapuci, reflexní prvky, polstrování nebo podporu?

Zvolte kvalitní značku. Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou investicí do vašeho zdravého životního stylu. Proto je dobré si vybrat kvalitní značku, která vám zajistí pohodlí, spokojenost a dlouhou životnost. 

Zvolte optimální cenu. Za sportovní oblečení a obuv nemusíte utrácet velké peníze. Lepší je investovat do pár kvalitních kousků, které vydrží, než každou chvíli kupovat nějaké levné a nekvalitní kousky, které nejenže dlouho nevydrží a nejsou tak funkční, ale ani nám nejsou příjemné a pohodlné. Sportovní oblečení a obuv nakupujte v akcích nebo využívejte slevové kódy, kterých je dnes plno na sociálních sítích.