Sportovní oblečení, obuv – Pohořelice okres Zlín

Sportujete často a rádi? Pak jistě víte, jak je důležité mít kvalitní sportovní oblečení a obuv. Sportovní oblečení a obuv vždy vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Prodejci sportovního oblečení v lokalitě Pohořelice

1–10 firem z 83 nalezených Filtry

1Fishing Invest s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(130)
1.9 km Na Kapli 1622, Napajedla
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Společnost poskytuje služby v oblasti prodeje rybářských potřeb. Nabízíme prodej nejkvalitnějších produktů od firem Nash, Fox, Korda, Kryston, Solar, Delkim, Century, Mainline, Carp R US a jiné v kompletním sortimentu. Možnost nákupu přes eshop. Všechny produkty skladem.

2NAPABIKE

4.9
★★★★★
★★★★★
(15)
2.0 km Masarykovo náměstí…, Napajedla
Otevřeno do 17:00

NAPABIKE, se sídlem Masarykovo náměstí 69, 763 61, Napajedla, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

3Popsport - Zbyněk Pospíšil

2.1 km Lány 875, Napajedla Bezdlužná

Internetový obchod se sportovním a streetwearovým oblečením značek Everlast, Lonsdale, Amstaff, Babystaff, Hooligan, Tapout a Pierre Cardin. Nabídka teplákových souprav, mikin, triček, tepláků a podobných.

4JADBERG

2.1 km Svatoplukova 303, Napajedla
Otevřeno do 15:30
Bezdlužná

JADBERG, se sídlem Svatoplukova 303, 763 61, Napajedla, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

5Levier s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(17)
2.4 km U Letiště 1812, Otrokovice Bezdlužná

Naším oborem je výroba a prodej sportovního oblečení pro lední a pozemní hokej. Mezi hlavní výrobky patří hokejové dresy, potahové kalhoty, štulpny, ribana, teplákové soupravy, plavky, bundy, mikiny, oblečení pro fotbal, basketbal a doplňky jako jsou šály, minidresy, polštáře, tašky.

6TUFO, s.r.o.

2.5 km U Letiště 1857, Otrokovice Bezdlužná

Specializujeme se na výrobu a prodej galusek a plášťovek. Zboží je určeno pro silniční a dráhovou cyklistiku, triatlon, cyklokros, vozíčky a MTB. Nabízíme také nástavce ventilu, tmely, lepidla, pásky, zateplená kola a jiné.

7Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Otrokovice)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
3.0 km Havlíčkova 1561, Otrokovice
Otevřeno do 17:30

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

8SAM 73 APPAREL s.r.o. - SAM 73 (pobočka Otrokovice)137 poboček

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.5 km nám. 3. května 1791, Otrokovice
Otevřeno do 18:00

SAM 73 nabízí pánské, dětské i dámské oblečení na sport i pro volný čas.

9La femme

3.7 km nám. 3. května 1794, Otrokovice
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

La femme, se sídlem nám. 3. května 1794, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Zdroj:…

10SPORTISIMO s.r.o. (pobočka Zlín)99 poboček

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.7 km třída 3. května 1205, Zlín
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Nabízím služby prodeje sportovních potřeba oblečení, prodejny máme po celé republice. Nabízím také služby e-shopu.


Sportovní oblečení, obuv – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní oblečení, obuv v lokalitě Pohořelice – detailní popis

Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou důležitou součástí každého sportovního výkonu a nezbytným vybavením každého sportovce. Pomáhají vám k lepším sportovním výkonům, cítit se pohodlně a podporují vaše zdraví. Také ovlivňují váš styl a osobnost. 

Tipy, jak si vybrat správné sportovní oblečení a obuv 

Zvolte správnou velikost a střih. Sportovní oblečení by mělo být dostatečně volné, aby vám umožnilo volný pohyb, ale zároveň ne moc široké, aby vás neomezovalo. Sportovní obuv by vám měla být pohodlná a měla by kopírovat tvar vaší nohy. Neměla by vás tlačit ani se vám vyzouvat. Ideální je zkoušet si novou obuv i s ponožkami, které budete nosit při sportu.

Zvolte vhodný materiál. Sportovní oblečení by mělo být vyrobeno z lehkých, prodyšných, funkčních a odolných materiálů, které odvádějí pot od těla a udržují vás v suchu. Také by se mělo dát snadno vyprat. Sportovní obuv by měla být vyrobena z pevných, pružných a protiskluzových materiálů, které chrání vaše nohy a zajišťují dobrý grip na různých površích. 

Zvolte správný typ a funkci. Sportovní oblečení a sportovní obuv vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Např. pro běh potřebujete jiné oblečení a obuv než pro cyklistiku nebo jógu. Zvažte také, jaké funkce potřebujete od svého sportovního oblečení a obuvi. Potřebujete kapsy, kapuci, reflexní prvky, polstrování nebo podporu?

Zvolte kvalitní značku. Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou investicí do vašeho zdravého životního stylu. Proto je dobré si vybrat kvalitní značku, která vám zajistí pohodlí, spokojenost a dlouhou životnost. 

Zvolte optimální cenu. Za sportovní oblečení a obuv nemusíte utrácet velké peníze. Lepší je investovat do pár kvalitních kousků, které vydrží, než každou chvíli kupovat nějaké levné a nekvalitní kousky, které nejenže dlouho nevydrží a nejsou tak funkční, ale ani nám nejsou příjemné a pohodlné. Sportovní oblečení a obuv nakupujte v akcích nebo využívejte slevové kódy, kterých je dnes plno na sociálních sítích.