Sportovní oblečení, obuv – Lipovec okres Blansko

Sportujete často a rádi? Pak jistě víte, jak je důležité mít kvalitní sportovní oblečení a obuv. Sportovní oblečení a obuv vždy vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Prodejci sportovního oblečení v lokalitě Lipovec

1–10 firem z 30 nalezených Filtry

1Thermopatch Czech s.r.o.

7.7 km Blansko-Lažánky 73, Blansko Bezdlužná

Vyrábění produktů pro označení pracovních i sportovních oděvů. Nabídka firemních emblémů, etiket, transferů a identity.

2Patrik Dekan, Mgr.

10.3 km Bukovina 123, Bukovina Bezdlužná

Naším oborem je internetový prodej dámského, pánského i dětského norského oblečení.

3WarZone s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(71)
10.8 km Blansko 221, Blansko Bezdlužná

Nejmodernější krytá střelnice Warzone s.r.o. v Blansku, nedaleko Brna, se zaměřuje na prodej střelných zbraní a střeliva. Vyučujeme střelbu pro profesionály i úplně začátečníky. Pořádáme střelecké akce, zážitkové střelby, firemní večírky a oslavy. Naše střelnice o 2 200 m2 je největší v České…

5SPORTS SHOP JRK, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
11.5 km K. H. Máchy 1242/14, Blansko
Otevřeno do 17:30
Bezdlužná

Jsme firma vycházející z osobních sportovních zkušeností a zkušeností našich zákazníků. Na trhu působíme od roku 1995 a od tohoto data také spolupracujeme se zastoupením zn. Asics. Po ní se postupně podle přání zákazníků přidávaly další značky a vybavení zejména na baseball aj.Naším oborem je…

6POMPO spol. s r.o. (pobočka Blansko, nám. Svobody 1711/8b)122 poboček

11.9 km nám. Svobody 1711/8b, Blansko
Otevřeno do 17:30
Bezdlužná

Maloobchodní prodej hraček, kočárků, autosedaček, dětských a kojeneckých oděvů a výbavy k rekreačním sportům.

7Zdeněk Novák

4.7
★★★★★
★★★★★
(66)
12.1 km Josefovská 462, Adamov Bezdlužná

Naším oborem je servis jízdních kol i lyží. Prodej potřeb pro běh a turistiku.

8Cyklo shop Šustek

12.5 km Hořická 1847/7, Blansko
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Cyklo shop Šustek, se sídlem Hořická 1847/7, 678 01, Blansko, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2004. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona …

9Ivo Malach

4.4
★★★★★
★★★★★
(1)
14.7 km Ludvíka Vojtěcha…, Boskovice

Naším oborem je prodej MTB, silniční, treková, krosová a dětská kola značek 4EVER, FELT, HEAD, SUNDANCE, cyklokomponenty, doplňky a oblečení.

10SEŠITE s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
15.3 km Na Vyhlídce 1406/6, Boskovice Bezdlužná

Firma se zabývá opravou a prodejem rodinných a průmyslových šicích strojů a zařízení pro textilní výrobu.


Sportovní oblečení, obuv – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Sportovní oblečení, obuv v lokalitě Lipovec – detailní popis

Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou důležitou součástí každého sportovního výkonu a nezbytným vybavením každého sportovce. Pomáhají vám k lepším sportovním výkonům, cítit se pohodlně a podporují vaše zdraví. Také ovlivňují váš styl a osobnost. 

Tipy, jak si vybrat správné sportovní oblečení a obuv 

Zvolte správnou velikost a střih. Sportovní oblečení by mělo být dostatečně volné, aby vám umožnilo volný pohyb, ale zároveň ne moc široké, aby vás neomezovalo. Sportovní obuv by vám měla být pohodlná a měla by kopírovat tvar vaší nohy. Neměla by vás tlačit ani se vám vyzouvat. Ideální je zkoušet si novou obuv i s ponožkami, které budete nosit při sportu.

Zvolte vhodný materiál. Sportovní oblečení by mělo být vyrobeno z lehkých, prodyšných, funkčních a odolných materiálů, které odvádějí pot od těla a udržují vás v suchu. Také by se mělo dát snadno vyprat. Sportovní obuv by měla být vyrobena z pevných, pružných a protiskluzových materiálů, které chrání vaše nohy a zajišťují dobrý grip na různých površích. 

Zvolte správný typ a funkci. Sportovní oblečení a sportovní obuv vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Např. pro běh potřebujete jiné oblečení a obuv než pro cyklistiku nebo jógu. Zvažte také, jaké funkce potřebujete od svého sportovního oblečení a obuvi. Potřebujete kapsy, kapuci, reflexní prvky, polstrování nebo podporu?

Zvolte kvalitní značku. Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou investicí do vašeho zdravého životního stylu. Proto je dobré si vybrat kvalitní značku, která vám zajistí pohodlí, spokojenost a dlouhou životnost. 

Zvolte optimální cenu. Za sportovní oblečení a obuv nemusíte utrácet velké peníze. Lepší je investovat do pár kvalitních kousků, které vydrží, než každou chvíli kupovat nějaké levné a nekvalitní kousky, které nejenže dlouho nevydrží a nejsou tak funkční, ale ani nám nejsou příjemné a pohodlné. Sportovní oblečení a obuv nakupujte v akcích nebo využívejte slevové kódy, kterých je dnes plno na sociálních sítích.