Sportovní oblečení, obuv – Horní Lhota okres Zlín

Sportujete často a rádi? Pak jistě víte, jak je důležité mít kvalitní sportovní oblečení a obuv. Sportovní oblečení a obuv vždy vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Prodejci sportovního oblečení v lokalitě Horní Lhota

1–10 firem z 84 nalezených Filtry

1Jan Bartončík - jeansové zboží2 pobočky

7.0 km Masarykova 207, Luhačovice Bezdlužná

Prodáváme jeansové zboží a streetové zboží. Nabízíme dámské i pánské oblečení různých velikostí. Pro více informací nás neváhejte navštívit nebo kontaktovat telefonicky.

2A3 SPORT s.r.o. (pobočka Zlín, 3.května)54 poboček

4.3
★★★★★
★★★★★
(1)
7.5 km 3.května 1170, Zlín
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem dámského, pánského a dětského oblečení, obuvi, a doplňků značek Adidas, Nike, Reebok a Puma.

3Stanislav Duháň - BI&FU

4.8
★★★★★
★★★★★
(90)
8.4 km Zahradní čtvrť 921, Luhačovice Bezdlužná

Prodej, servis, půjčovna jízdních kol. V nabídce kola horská, trekingová, silniční, dětská, bmx, díly, oblečení a doplňky. Nabízíme značky Giant, GT, Author, Superior. Prodej, skiservis a půjčovna lyží, snowboardů, běžek. Provozujeme testovací centrum Giant, elektrokola, Elan, Sporten.

4Prabos plus a.s. (pobočka Slavičín)1 pobočka

8.6 km Komenského 9, Slavičín Bezdlužná

Společnost Prabos plus a.s. je výrobce obuvi s tradicí obuvnického průmyslu, sahající až do roku 1860. Naší hlavní náplní je vyrábět obuv, která splňuje všechny požadavky na zajištění bezpečnosti našich zákazníků při práci i v těch nejtěžších podmínkách. V nabídce máme také špičkovou obuv vhodnou…

5REMERX s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(9)
8.8 km Lipová 248, Zlín Bezdlužná

Specializujeme se na ráfky včetně zapletených kol.

6KCK Cyklosport-Mode s.r.o. (pobočka Lužkovice)1 pobočka

4.1
★★★★★
★★★★★
(78)
9.4 km U Tescomy 250, Lužkovice

Naším oborem je velkoobchodní prodej specializující se na kola, cyklistické potřeby a náhradní díly. Dodáváme zboží značek Prologo, SKS, Outwet, Wilier, Peruzzo, Shimano, Bellelli a další.

7Hofman Petr - Ski sport1 pobočka

11.5 km Slovenská 2851, Zlín Bezdlužná

Prodej použitých i nových snowboardů, lyží, bot a oblečení. Zajišťujeme servis včetně montáží vázání a oprav lyží nebo snowboardů. Provozujeme také půjčovnu kompletní lyžařské a snowboardové výbavy.

8MILUŠKOVÁ ALICE - PANDA ZLÍN-NADMĚRNÉ VELIKOSTI

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
12.3 km Kvítková 683, Zlín Bezdlužná

sportovní a volnočasové oblečení, dresy na erobic, gymnastiku a šaty na závodní tance.

9Cykloch a Skipo team z.s.

Cykloch a Skipo team z.s., se sídlem třída Tomáše Bati 28, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 19795, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

10UNCS s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
12.5 km třída Tomáše Bati…, Zlín
Otevřeno do 15:30
Bezdlužná

UNCS s.r.o., se sídlem třída Tomáše Bati 3067, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 84393, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2014. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…


Sportovní oblečení, obuv – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní oblečení, obuv v lokalitě Horní Lhota – detailní popis

Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou důležitou součástí každého sportovního výkonu a nezbytným vybavením každého sportovce. Pomáhají vám k lepším sportovním výkonům, cítit se pohodlně a podporují vaše zdraví. Také ovlivňují váš styl a osobnost. 

Tipy, jak si vybrat správné sportovní oblečení a obuv 

Zvolte správnou velikost a střih. Sportovní oblečení by mělo být dostatečně volné, aby vám umožnilo volný pohyb, ale zároveň ne moc široké, aby vás neomezovalo. Sportovní obuv by vám měla být pohodlná a měla by kopírovat tvar vaší nohy. Neměla by vás tlačit ani se vám vyzouvat. Ideální je zkoušet si novou obuv i s ponožkami, které budete nosit při sportu.

Zvolte vhodný materiál. Sportovní oblečení by mělo být vyrobeno z lehkých, prodyšných, funkčních a odolných materiálů, které odvádějí pot od těla a udržují vás v suchu. Také by se mělo dát snadno vyprat. Sportovní obuv by měla být vyrobena z pevných, pružných a protiskluzových materiálů, které chrání vaše nohy a zajišťují dobrý grip na různých površích. 

Zvolte správný typ a funkci. Sportovní oblečení a sportovní obuv vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Např. pro běh potřebujete jiné oblečení a obuv než pro cyklistiku nebo jógu. Zvažte také, jaké funkce potřebujete od svého sportovního oblečení a obuvi. Potřebujete kapsy, kapuci, reflexní prvky, polstrování nebo podporu?

Zvolte kvalitní značku. Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou investicí do vašeho zdravého životního stylu. Proto je dobré si vybrat kvalitní značku, která vám zajistí pohodlí, spokojenost a dlouhou životnost. 

Zvolte optimální cenu. Za sportovní oblečení a obuv nemusíte utrácet velké peníze. Lepší je investovat do pár kvalitních kousků, které vydrží, než každou chvíli kupovat nějaké levné a nekvalitní kousky, které nejenže dlouho nevydrží a nejsou tak funkční, ale ani nám nejsou příjemné a pohodlné. Sportovní oblečení a obuv nakupujte v akcích nebo využívejte slevové kódy, kterých je dnes plno na sociálních sítích.