Sportovní kurzy – Brno - město

Sportovní kurzy jsou skvělou příležitostí pro rozvoj vaší fyzické i psychické kondice. Pokud zrovna vybíráte nový sportovní kurz, zaměřte se na váš cíl, úroveň, kvalitu instruktora, cenu a podmínky kurzu. Přehled sportovních kurzů v lokalitě Brno - město.

1–10 firem z 331 nalezených Filtry

1Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, příspěvková organizace

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Botanická 63/70, Brno Bezdlužná Ověřená

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka je školou s šestiletou a čtyřletou formou studia. Přibližně 20 % žáků naší sportovní školy jsou reprezentanti ČR, proto jejich studium vyžaduje individuální přístup ze strany učitelů. Absolvent našeho gymnázia získá potřebné znalosti a vědomosti ze všech…

2Tennis Club Brno, spol. s r.o.1 pobočka

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Herčíkova 2499/19, Brno-Královo Pole Bezdlužná

Areál Tennis Clubu Brno, spol. s r.o. byl vybudován v roce 2004 jako soukromá investice. Od začátku slouží, kromě komerčního hraní, jako základna pro děti tenisového klubu TC Brno. K dispozici je 5 tenisových kurtů vybudovaných firmou a systémem SIBERA. Pro hraní v zimním období slouží dvě…

3Majda agency s.r.o. - Institut jazykového vzdělavání

4.8
★★★★★
★★★★★
(24)
Gorkého 58/8, Brno-Veveří Bezdlužná

Jazyková škola nabízející výuku angličtiny, němčiny, italštiny, francouzštiny, španělštiny a ruštiny v atraktivním prostředí. Jazykové kurzy různých typů a pokročilostí.

4Folklorní spolek Púčik

Organizujeme Mezinárodní festival slovenského folkloru v ČR a aktivně se zapojujeme do kulturního dění.

5Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže Brno-Líšeň

4.1
★★★★★
★★★★★
(23)
Kotlanova 2660/13, Brno Bezdlužná

Nabízíme volnočasové aktivity pro děti a mládež. Salesko se nachází v brněnské městské části Líšeň.

6fit4all CENTRUM s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(918)
Chironova 8, Brno-Nový Lískovec Bezdlužná

Provoz sportovního centra. Nabízíme wellness, fitness, tenisovou halu, sálová a další cvičení.

7Soukromá základní umělecká škola UNIVERSUM, s.r.o.

Kořenského 2160/23b, Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Soukromá základní umělecká škola UNIVERSUM,s.r.o. nabízí dětem, žákům i studentům systematické vzdělávání v uměleckých oborech. Naším hlavním cílem je umožnit co největšímu počtu dětí přístup k umělecké a estetické výchově. Vyučujeme obory hudební, taneční, výtvarný a literárně-dramatický. Naše…

8Základní umělecká škola Brno, Smetanova

Smetanova 346/8, Brno Bezdlužná

ZUŠ zaměřená na výuku hudebních, výtvarných, tanečních a literárně-dramatických oborů.

9Základní škola Brno, Horácké náměstí 13, příspěvková organizace1 pobočka

2.8
★★★★★
★★★★★
(5)
Horácké náměstí…, Brno Bezdlužná

Provozujeme základní školu. Provádíme výuku dle dle Daltonských principů individuálního přístupu ke vzdělávání dle potřeb žáka.

10Rodinné centrum Matáta

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Horácké náměstí…, Brno Bezdlužná

RC MaTáTa je nezávislé sdružení a jeho veškerá činnost, zejména nájem a vybavení, jsou financovány převážně z grantů a dotací. Pro rodinny organizujeme řadu akcí během roku, ale nabízíme i pravidelný program, který zahrnuje dopolední hernu a předporodní přípravu s následujícím cvičením po porodu a…


Sportovní kurzy – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní kurzy v lokalitě Brno - město – detailní popis

Sport má blahodárné účinky nejen na naši fyzickou kondici, ale i na náš psychický stav. Ať už chcete nabrat svalovou hmotu, zformovat postavu, zhubnout nebo si jen aktivně odpočinout, najděte si sportovní kurz, který bude odpovídat vašim potřebám a hlavně který vás bude bavit.

Tipy, jak si vybrat sportovní kurz podle svých zájmů a potřeb

Určete si svůj cíl

Předtím, než se rozhodnete pro konkrétní sportovní kurz, uvědomte si, co od něj očekáváte. Chcete zlepšit svou kondici, posílit svaly, zhubnout, naučit se novou dovednost nebo se jen pobavit a odreagovat? Podle toho si můžete vybrat sportovní kurz, který bude odpovídat vašemu cíli. 

  • Pokud chcete zlepšit svou kondici a spálit kalorie, zkuste např. kurz jógy, pilates nebo běhu.
  • Pokud chcete posílit svaly a zvýšit svou sílu, zkuste např. kurz posilování nebo crossfitu.
  • Pokud se chcete naučit novou dovednost a zažít adrenalin, zkuste např. kurz potápění, lezení nebo parašutismu.
  • Pokud se chcete jen pobavit a odreagovat se, zkuste např. kurz tance nebo zumby.

Zvolte si vhodnou úroveň

Sportovní kurz by měl být přizpůsoben vaší úrovni a vašem schopnostem. Jste začátečník? Pak vyhledejte kurz pro začátečníky, kde se naučíte základy daného sportu a budete mít dostatek času na procvičení a opravu chyb. Jste pokročilý? Pak vyhledejte kurz pro pokročilé, kde se budete zdokonalovat v technice daného sportu a budete mít možnost vyzkoušet si nové výzvy a situace. 

Zkontrolujte kvalitu instruktora

Instruktor je klíčovou osobou každého sportovního kurzu. Na něm závisí nejen vaše bezpečnost, ale i vaše spokojenost a pokrok. Před objednáním kurzu si zkontrolujte, jakou má kvalifikaci. Instruktor musí mít pro daný sport platnou licenci nebo certifikát

Porovnejte cenu a podmínky

Sportovních kurzů existuje široká škála. Odlišují se nejen obsahem a kvalitou, ale i cenou a podmínkami. Vždy si porovnejte různé nabídky a vyberte si tu nejvýhodnější pro vás. 

Využijte doporučení a recenze

Nejste si jisti svým výběrem? Něco se vám na kurzu nezdá? Pak se obraťte na účastníky kurzu, kteří už ho absolvovali. Zkuste se také zeptat přátel a známých, jestli nemají s daným kurzem zkušenosti. Další možností je hledat recenze na daný kurz na internetu nebo na sociálních sítí.