Sportovní hřiště, sportoviště – Veselá okres Zlín

Máte rádi sport a pohyb? Chcete si zlepšit kondici, zdraví a náladu? Pak na nic nečekejte a vyrazte na své oblíbené sportoviště. Nebo navštivte víceúčelové hřiště, kde se můžete věnovat různým sportům. Přehled sportovních hřišť v lokalitě Veselá.

1–10 firem z 26 nalezených Filtry

1Derby Golf Club Slušovice

4.3
★★★★★
★★★★★
(1)
2.6 km Slušovice, Slušovice
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Derby Golf Club Slušovice, se sídlem Slušovice, 763 15, Slušovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 2449, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

2Golf Club Lázně Kostelec u Zlína

4.1
★★★★★
★★★★★
(97)
5.8 km Lázně 493, Zlín Bezdlužná

9 jamkové hřiště, driving range, cvičný chipping, putting green, indoor golf, golfový simulátor, Pro shop a klubovnu s restaurací. K dispozici je ubytování, bar, pizzerie a relaxační služby s bazénem, saunou, tenisovým kurtem a volejbalovým hřištěm.

3SK Zlín, s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(58)
5.9 km Dukelská 5413 , Zlín

Nabízíme služby ubytování na ubytovně a využití sportovního areálu s restaurací.

4Fitcentrum Olympia

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
6.4 km Burešov 4886, Zlín
Otevřeno od 9:30
Bezdlužná

Fitcentrum Olympia, se sídlem Burešov 4886, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2006. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Hostinská…

5Tenisový klub SK Zlín

6.5 km Vršava 494, Zlín Bezdlužná

Tenisový areál, pronájem kurtů a pořádáme tenisové turnaje. K dispozici je 15 venkovních dvorců s povrchem antuka, 2 dvorce na minitenis, 1 multifunkční hřiště s umělým povrchem, odrazová zeď a 4 dvorce v tenisové hale s povrchem koberce s granulemi.

6REVIKA - rekreační areál Vizovice2 pobočky

4.2
★★★★★
★★★★★
(380)
6.6 km Lázeňská 1035, Vizovice Bezdlužná

Nabízíme služby rekreačního ubytování. Vhodné i pro dětské tábory a školy v přírodě.

7Tomšů Rudolf- REKREAČNÍ STŘEDISKO TRNAVA

4.6
★★★★★
★★★★★
(205)
7.3 km Trnava, Trnava u Zlína Bezdlužná

Rekreační středisko v Trnavě v provozu od roku 1982. Od roku 2008 v péči rodiny Tomšů. RS Trnava nabízí penzion, zrekonstruované obytné chaty, víceúčelové hřiště, relaxační centrum, lyžařský areál.

8STAVOSPORT s.r.o

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
8.3 km Přehradní 233, Fryšták Bezdlužná

Firma StavoSport s r.o. je odborná firma, specializující se na projektování, výstavbu a rekonstrukci sportovních staveb, tenisových kurtů, víceúčelových hřišť, sportovních hal, vnitřních i venkovních sportovních povrchů pro všechny druhy sportů.

9Sportovní klub Paseky Zlín o.s.

8.5 km Pasecká 5551, Zlín Bezdlužná

Sportovní klub, pronájem fotbalového hřiště s umělou trávou.

10NOVESTA SPORT s.r.o.

8.7 km U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno od 6:00

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…


Sportovní hřiště, sportoviště – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní hřiště, sportoviště v lokalitě Veselá – detailní popis

Sportovní hřiště umožňují sportovcům věnovat se různým druhům sportu nebo her. Sport a jakákoliv jiná fyzická aktivita je důležitá pro udržení fyzické i duševní kondice, posilování imunity, prevenci civilizačních chorob a zlepšení nálady. 

Sportovní hřiště se liší podle typu sportu, který se na nich provozuje. Některá sportovní hřiště jsou specializovaná pro určitý druh sportu, např. fotbalové hřiště, hokejový stadion, tenisový kurt nebo plavecký bazén. Jiná umožňují hrát různé sporty nebo hry na jedné ploše, např. basketbal, volejbal, házenou nebo nohejbal. Tato hřiště se označují jako víceúčelová hřiště nebo také multifunkční hřiště. Často jsou opatřena ochrannými sítěmi, mantinely nebo jinými zařízeními pro oddělení hracích ploch a zajištění bezpečnosti.

Sportovní hřiště se také liší podle povrchu, na kterém se hraje. Některá disponují přírodním povrchem, jako je tráva, písek nebo hlína. Jiná mají zase umělý povrch, jako je asfalt, beton, gumová podlaha nebo umělá tráva. Umělé povrchy vynikají svou odolností vůči počasí a opotřebení. Na druhou stranu mohou být tvrdší pro klouby a svaly sportovců.

Sportoviště se nacházejí v různých prostředích. Některá jsou součástí školních areálů, sportovních klubů nebo rekreačních středisek. Jiná jsou veřejná a nacházejí se v parcích, na sídlištích nebo na okrajích měst.