Sportovní hřiště, sportoviště – Tlumačov okres Zlín

Máte rádi sport a pohyb? Chcete si zlepšit kondici, zdraví a náladu? Pak na nic nečekejte a vyrazte na své oblíbené sportoviště. Nebo navštivte víceúčelové hřiště, kde se můžete věnovat různým sportům. Přehled sportovních hřišť v lokalitě Tlumačov.

1–10 firem z 26 nalezených Filtry

1Miroslav Škrabal - Limifloor

3.7
★★★★★
★★★★★
(1)
50 m Dolní 22, Tlumačov Bezdlužná

Renovace a pokládka dřevěných a sportovních podlah a povrchů. Realizace kompletních pokládek tělocvičen. Povrchové úpravy tělocvičen a sportovních hal včetně barevných ploch. Vyměření a lajnování hřišť. Nabídka plovoucích podlah, PVC a koberců.

2SPORT CENTRUM BAŤOV

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.3 km tř. Tomáše Bati 1619, Otrokovice
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

SPORT CENTRUM BAŤOV, se sídlem tř. Tomáše Bati 1619, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2014. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

3Rekreační centrum POHODA s.r.o.

3.9
★★★★★
★★★★★
(55)
4.3 km Erbenova 1145 , Otrokovice Bezdlužná

Poskytujeme ubytování v rekreačním objektu. "ze využít víceúčelové hřiště s umělou trávou, hřiště na plážový volejbal, zahradu.

4MRB Sazovice, spol. s r.o. - sportoviště4 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(182)
5.3 km Sazovice 191, Sazovice Bezdlužná

Sportoviště, venkovní bazén, dva tenisové kurty, dvě hřiště na malou kopanou, multifunkční ovál či badmintonová hala. Součástí areálu je restaurace s občerstvením.

5Sportovní areál Na Koupališti

4.4
★★★★★
★★★★★
(195)
5.3 km Sazovice 222, Sazovice
Otevřeno do 22:00

Sportovní areál Na Koupališti, se sídlem Sazovice 222, 763 01, Sazovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 98670, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Předmětem…

6Tělocvičná jednota Sokol Malenovice

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
8.7 km Tyršova 230, Zlín-Malenovice Bezdlužná

Tělocvičná jednota Sokol Malenovice, se sídlem Tyršova 230, 763 02, Zlín-Malenovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 27701, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1990. Více informací naleznete na našich webových…

7SPORT KLUB ZLÍN - MLADCOVÁ

10.8 km Vinohrádek 493, Zlín - Mladcová
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Pronájem tenisových kurtů (v případě zájmu zajistíme i trenéra tenisu s profesionální licencí). Dále nabízíme prodej tenisového vybavení, značkovou prodejnu Prince, testovací centrum Prince, vyplétání raket, tenisovou školu pro děti (celoročně), pronájem sauny a whirlpoolu.

8M trade

11.2 km U Hřiště 276, Zlín-Mladcová
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

M trade, se sídlem U Hřiště 276, 760 01, Zlín-Mladcová, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

9FUNNY SPORT s.r.o.

11.7 km Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.

10Sportovní klub Paseky Zlín o.s.

12.0 km Pasecká 5551, Zlín Bezdlužná

Sportovní klub, pronájem fotbalového hřiště s umělou trávou.


Sportovní hřiště, sportoviště – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní hřiště, sportoviště v lokalitě Tlumačov – detailní popis

Sportovní hřiště umožňují sportovcům věnovat se různým druhům sportu nebo her. Sport a jakákoliv jiná fyzická aktivita je důležitá pro udržení fyzické i duševní kondice, posilování imunity, prevenci civilizačních chorob a zlepšení nálady. 

Sportovní hřiště se liší podle typu sportu, který se na nich provozuje. Některá sportovní hřiště jsou specializovaná pro určitý druh sportu, např. fotbalové hřiště, hokejový stadion, tenisový kurt nebo plavecký bazén. Jiná umožňují hrát různé sporty nebo hry na jedné ploše, např. basketbal, volejbal, házenou nebo nohejbal. Tato hřiště se označují jako víceúčelová hřiště nebo také multifunkční hřiště. Často jsou opatřena ochrannými sítěmi, mantinely nebo jinými zařízeními pro oddělení hracích ploch a zajištění bezpečnosti.

Sportovní hřiště se také liší podle povrchu, na kterém se hraje. Některá disponují přírodním povrchem, jako je tráva, písek nebo hlína. Jiná mají zase umělý povrch, jako je asfalt, beton, gumová podlaha nebo umělá tráva. Umělé povrchy vynikají svou odolností vůči počasí a opotřebení. Na druhou stranu mohou být tvrdší pro klouby a svaly sportovců.

Sportoviště se nacházejí v různých prostředích. Některá jsou součástí školních areálů, sportovních klubů nebo rekreačních středisek. Jiná jsou veřejná a nacházejí se v parcích, na sídlištích nebo na okrajích měst.