Sportovní hřiště, sportoviště – Míchov okres Blansko

Máte rádi sport a pohyb? Chcete si zlepšit kondici, zdraví a náladu? Pak na nic nečekejte a vyrazte na své oblíbené sportoviště. Nebo navštivte víceúčelové hřiště, kde se můžete věnovat různým sportům. Přehled sportovních hřišť v lokalitě Míchov.

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1Městská sportovní hala Kunštát

4.3
★★★★★
★★★★★
(57)
7.1 km Brněnská 471, Kunštát Bezdlužná

Městská sportovní hala Kunštát, se sídlem Brněnská 471, 679 72, Kunštát, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2018. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

2PYTHAGOR, a.s.

4.6
★★★★★
★★★★★
(360)
9.7 km Kořenec 174, Kořenec Bezdlužná

Provozujeme golfový klub a hřiště.

3SOKRATES GOLF & COUNTRY CLUB

4.6
★★★★★
★★★★★
(360)
9.7 km Kořenec 174, Kořenec Bezdlužná

Nabízíme a provozujeme mistrovského osmnáctijamkového hřiště a to o rozloze 60 ha zasazeného do luk a dále remízků Drahanské vrchoviny v přírodním parku Řehořkovo Kořenecko.

5Minigolfová Esa Blansko

3.5
★★★★★
★★★★★
(45)
17.1 km Okružní 1974/47, Blansko Bezdlužná

Máme provoz minigolfového klubu.

6Luffer Michal

Nabízíme a provozujeme paintballového hřiště a také děláme pořádání turnajů.

7Minigolf Club Jedovnice

3.4
★★★★★
★★★★★
(9)
22.4 km Jiráskova 360, Jedovnice Bezdlužná

Minigolf Club Jedovnice, se sídlem Jiráskova 360, 679 06, Jedovnice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4220, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách…

8GRAS CZ s.r.o. (pobočka Jedovnice)1 pobočka

22.7 km Na Kopci 83 , Jedovnice Bezdlužná

Provozujeme pronájem dvou tenisových kurtů a dále máem nabídku občerstvení s venkovním posezením a dětským hřištěm a dále máme možnost vypůjčení raket i míčků.


Sportovní hřiště, sportoviště – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Sportovní hřiště, sportoviště v lokalitě Míchov – detailní popis

Sportovní hřiště umožňují sportovcům věnovat se různým druhům sportu nebo her. Sport a jakákoliv jiná fyzická aktivita je důležitá pro udržení fyzické i duševní kondice, posilování imunity, prevenci civilizačních chorob a zlepšení nálady. 

Sportovní hřiště se liší podle typu sportu, který se na nich provozuje. Některá sportovní hřiště jsou specializovaná pro určitý druh sportu, např. fotbalové hřiště, hokejový stadion, tenisový kurt nebo plavecký bazén. Jiná umožňují hrát různé sporty nebo hry na jedné ploše, např. basketbal, volejbal, házenou nebo nohejbal. Tato hřiště se označují jako víceúčelová hřiště nebo také multifunkční hřiště. Často jsou opatřena ochrannými sítěmi, mantinely nebo jinými zařízeními pro oddělení hracích ploch a zajištění bezpečnosti.

Sportovní hřiště se také liší podle povrchu, na kterém se hraje. Některá disponují přírodním povrchem, jako je tráva, písek nebo hlína. Jiná mají zase umělý povrch, jako je asfalt, beton, gumová podlaha nebo umělá tráva. Umělé povrchy vynikají svou odolností vůči počasí a opotřebení. Na druhou stranu mohou být tvrdší pro klouby a svaly sportovců.

Sportoviště se nacházejí v různých prostředích. Některá jsou součástí školních areálů, sportovních klubů nebo rekreačních středisek. Jiná jsou veřejná a nacházejí se v parcích, na sídlištích nebo na okrajích měst.