Sportovní hřiště, sportoviště – Hřivínův Újezd okres Zlín

Máte rádi sport a pohyb? Chcete si zlepšit kondici, zdraví a náladu? Pak na nic nečekejte a vyrazte na své oblíbené sportoviště. Nebo navštivte víceúčelové hřiště, kde se můžete věnovat různým sportům. Přehled sportovních hřišť v lokalitě Hřivínův Újezd.

1–10 firem z 26 nalezených Filtry

1FLASPRO s.r.o.

4.7 km Zahradní čtvrť 913, Luhačovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

FLASPRO s.r.o., se sídlem Zahradní čtvrť 913, 763 26, Luhačovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 97625, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

2Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
5.6 km Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

3NOVESTA SPORT s.r.o.

11.1 km U Zimního stadionu…, Zlín
Dnes už má zavřeno

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…

4SPORTOVNÍ PODLAHY ZLÍN, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
11.3 km Mostní 5552, Zlín Bezdlužná

Sportovní podlahy do tělocvičen a sportovní povrchy víceúčelových venkovních hřišť. Stavíme tenisové kurty, atletické tratě nebo hřiště s umělou trávou. Specializujeme se na výstavbu sportovních hal. Opravujeme veškeré zastaralé podlahy a povrchy. Poskytujeme poradenství.

5SK Zlín, s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(58)
11.7 km Dukelská 5413 , Zlín

Nabízíme služby ubytování na ubytovně a využití sportovního areálu s restaurací.

6Tělocvičná jednota Sokol Malenovice

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
11.9 km Tyršova 230, Zlín-Malenovice Bezdlužná

Tělocvičná jednota Sokol Malenovice, se sídlem Tyršova 230, 763 02, Zlín-Malenovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 27701, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1990. Více informací naleznete na našich webových…

7FUNNY SPORT s.r.o.

12.3 km Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.

8Fitcentrum Olympia

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
12.7 km Burešov 4886, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Fitcentrum Olympia, se sídlem Burešov 4886, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2006. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Hostinská…

9M trade

13.1 km U Hřiště 276, Zlín-Mladcová
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

M trade, se sídlem U Hřiště 276, 760 01, Zlín-Mladcová, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

10Tenisový klub SK Zlín

13.1 km Vršava 494, Zlín Bezdlužná

Tenisový areál, pronájem kurtů a pořádáme tenisové turnaje. K dispozici je 15 venkovních dvorců s povrchem antuka, 2 dvorce na minitenis, 1 multifunkční hřiště s umělým povrchem, odrazová zeď a 4 dvorce v tenisové hale s povrchem koberce s granulemi.


Sportovní hřiště, sportoviště – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní hřiště, sportoviště v lokalitě Hřivínův Újezd – detailní popis

Sportovní hřiště umožňují sportovcům věnovat se různým druhům sportu nebo her. Sport a jakákoliv jiná fyzická aktivita je důležitá pro udržení fyzické i duševní kondice, posilování imunity, prevenci civilizačních chorob a zlepšení nálady. 

Sportovní hřiště se liší podle typu sportu, který se na nich provozuje. Některá sportovní hřiště jsou specializovaná pro určitý druh sportu, např. fotbalové hřiště, hokejový stadion, tenisový kurt nebo plavecký bazén. Jiná umožňují hrát různé sporty nebo hry na jedné ploše, např. basketbal, volejbal, házenou nebo nohejbal. Tato hřiště se označují jako víceúčelová hřiště nebo také multifunkční hřiště. Často jsou opatřena ochrannými sítěmi, mantinely nebo jinými zařízeními pro oddělení hracích ploch a zajištění bezpečnosti.

Sportovní hřiště se také liší podle povrchu, na kterém se hraje. Některá disponují přírodním povrchem, jako je tráva, písek nebo hlína. Jiná mají zase umělý povrch, jako je asfalt, beton, gumová podlaha nebo umělá tráva. Umělé povrchy vynikají svou odolností vůči počasí a opotřebení. Na druhou stranu mohou být tvrdší pro klouby a svaly sportovců.

Sportoviště se nacházejí v různých prostředích. Některá jsou součástí školních areálů, sportovních klubů nebo rekreačních středisek. Jiná jsou veřejná a nacházejí se v parcích, na sídlištích nebo na okrajích měst.