Sportovní haly – Vlčková okres Zlín

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Vlčková.

1–10 firem z 35 nalezených Filtry

1OBOZ Zlín, s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(2)
2.6 km K Tuskulu 137 , Lukov Bezdlužná

Nabízíme služby ubytování v hotelu.

2STAVOSPORT s.r.o

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.1 km Přehradní 233, Fryšták Bezdlužná

Firma StavoSport s r.o. je odborná firma, specializující se na projektování, výstavbu a rekonstrukci sportovních staveb, tenisových kurtů, víceúčelových hřišť, sportovních hal, vnitřních i venkovních sportovních povrchů pro všechny druhy sportů.

3Tenisový klub SK Zlín

9.8 km Vršava 494, Zlín Bezdlužná

Tenisový areál, pronájem kurtů a pořádáme tenisové turnaje. K dispozici je 15 venkovních dvorců s povrchem antuka, 2 dvorce na minitenis, 1 multifunkční hřiště s umělým povrchem, odrazová zeď a 4 dvorce v tenisové hale s povrchem koberce s granulemi.

4EKOSERVIS, spol. s r.o. - Ocelové konstrukce3 pobočky

4.3
★★★★★
★★★★★
(2)
9.8 km Vršava 2538, Zlín Bezdlužná

Ocelové konstrukce i výrobní a sportovní haly. Zajišťujeme repase střech i obvodových plášťů hal. Vyrábíme obloukové světlíky z polykarbonátu.

5SK Zlín, s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(58)
10.6 km Dukelská 5413 , Zlín

Nabízíme služby ubytování na ubytovně a využití sportovního areálu s restaurací.

6STŘECHY 92, s.r.o. (pobočka Zlín)3 pobočky

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
10.7 km Broučkova 406, Zlín Bezdlužná

Rekonstrukce plochých střech a nástaveb bytových domů. Projektujeme a vyrábíme dřevěné vazníky, pergoly i altány. Provádíme montáže, zaměření a 3D modelování. Vyrábíme podhledové vazníky pro sportovní i tenisové haly, tělocvičny, kanceláře, supermarkety a zimní i plavecké stadióny.

7Pozemní stavitelství Zlín a.s. - ubytování (pobočka Zlín, Kúty 3802)17 poboček

10.8 km Kúty 3802, Zlín Bezdlužná

Ubytování pro 45 osob a pronájem kancelářských prostor. K dispozici je tenisový kurt.

8Athletic Club Jaroslava Halvy při GJŠ Zlín z.s.

11.2 km třída Tomáše Bati…, Zlín Bezdlužná

Athletic Club Jaroslava Halvy při GJŠ Zlín z.s., se sídlem třída Tomáše Bati 2695, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 20200, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2015. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

10SPORT KLUB ZLÍN - MLADCOVÁ

11.3 km Vinohrádek 493, Zlín - Mladcová
Otevřeno od 6:00
Bezdlužná

Pronájem tenisových kurtů (v případě zájmu zajistíme i trenéra tenisu s profesionální licencí). Dále nabízíme prodej tenisového vybavení, značkovou prodejnu Prince, testovací centrum Prince, vyplétání raket, tenisovou školu pro děti (celoročně), pronájem sauny a whirlpoolu.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní haly v lokalitě Vlčková – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.