Sportovní haly – Ústup okres Blansko

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Ústup.

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

1Městská sportovní hala Kunštát

4.3
★★★★★
★★★★★
(57)
7.8 km Brněnská 471, Kunštát Bezdlužná

Městská sportovní hala Kunštát, se sídlem Brněnská 471, 679 72, Kunštát, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2018. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

2MĚSTO LETOVICE

8.3 km Masarykovo náměstí…, Letovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Město Letovice se nachází na hlavní ose Svitavy - Brno. Má necelých 7 000 obyvatel. Zajišťuje veškerou občanskou i kulturní vybavenost. Dominantou města je Zámek Letovice, který se ční nad údolím a je místem pořádání mnoha hudebních a společenských akcí.

3TJ Sokol Letovice, z.s. (pobočka Letovice) - Letovice2 pobočky

8.8 km U Koupaliště 800/14, Letovice Bezdlužná

TJ Sokol Letovice, z.s., se sídlem U Koupaliště 800/14, 679 61, Letovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1228, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4Tělovýchovná jednota Sokol Velké Opatovice (pobočka Velké Opatovice)1 pobočka

Tělovýchovná jednota Sokol Velké Opatovice, se sídlem Velké Opatovice, 679 63, Velké Opatovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 857, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

5ASK Lipůvka, občanské sdružení

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
25.1 km Lipůvka 390, Lipůvka Bezdlužná

Provozujeme sportovní klub s fotbalovým a tenisovým oddílem a dále i posilovnou a saunou.

6Rekreační zařízení VYHLÍDKA2 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(203)
25.8 km Blansko 158, Češkovice Bezdlužná

Rekreační zařízení VYHLÍDKA se nachází 2 km nad městem Blanskem v rekreační oblasti Češkovice, obklopené krásnou lesnatou přírodou Moravského krasu s výhledem do dalekého okolí. Oblast Moravského krasu je považována za jedno z nejkrásnějších míst jižní Moravy a za ráj s mnoha přírodními,…

7GRAS CZ s.r.o. (pobočka Jedovnice)1 pobočka

32.5 km Na Kopci 83 , Jedovnice Bezdlužná

Provozujeme pronájem dvou tenisových kurtů a dále máem nabídku občerstvení s venkovním posezením a dětským hřištěm a dále máme možnost vypůjčení raket i míčků.

8GRAS CZ s.r.o.1 pobočka

4.1
★★★★★
★★★★★
(8)
32.5 km Na Kopci 83 , Jedovnice
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Děláme a nabízíme výstavby rodinných domů na klíč a zateplování fasád a rekonstrukce a monolitické a trámové stropy. Stavební společnost GRAS CZ s.r.o. si Vám dovoluje nabídnout své služby jako kompletní dodavatel staveb. Zajišťujeme výstavbu a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný…

9Juda Michal

4.3
★★★★★
★★★★★
(2)
39.1 km Bukovinka 152, Bukovinka Bezdlužná

Provozujeme tenisové školy i klubu a máme k dispozici vnitřní i venkovní kurty a pořádání turnajů a také možnost využití trenérských služeb.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Sportovní haly v lokalitě Ústup – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.