Sportovní haly – Tlumačov okres Zlín

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Tlumačov.

1–10 firem z 35 nalezených Filtry

1Miroslav Škrabal - Limifloor

3.7
★★★★★
★★★★★
(1)
50 m Dolní 22, Tlumačov Bezdlužná

Renovace a pokládka dřevěných a sportovních podlah a povrchů. Realizace kompletních pokládek tělocvičen. Povrchové úpravy tělocvičen a sportovních hal včetně barevných ploch. Vyměření a lajnování hřišť. Nabídka plovoucích podlah, PVC a koberců.

2Střední průmyslová škola Otrokovice

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.5 km tř. Tomáše Bati 1266, Otrokovice Bezdlužná

Střední průmyslová škola Otrokovice patří mezi největší státní školy ve Zlínském regionu. Její výhodou je široká nabídka vzdělávacích oborů, což umožnuje pružně reagovat na požadavky na trhu práce. Dále škola poskytuje komplexní přípravu v oborech zakončených maturitní zkouškou a výučním listem.…

3TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
3.5 km Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

4Unihal s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(32)
5.1 km tř. Tomáše Bati 1766, Otrokovice Bezdlužná

Specializujeme se na montované haly, ocelové konstrukce a opláštění průmyslových hal ve vysoké kvalitě za dobré ceny. Máme vlastní výrobu a montáž hal. Nabízíme levné výrobní haly, sklady, prodejní, zemědělské a sportovní haly, autosalony, rekonstrukce hal. Zateplené i nezateplené haly. Dodávka po…

5MRB Sazovice, spol. s r.o. - sportoviště4 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(182)
5.3 km Sazovice 191, Sazovice Bezdlužná

Sportoviště, venkovní bazén, dva tenisové kurty, dvě hřiště na malou kopanou, multifunkční ovál či badmintonová hala. Součástí areálu je restaurace s občerstvením.

6Základní škola T.G.Masaryka Otrokovice, příspěvková organizace

5.5 km Jana Žižky 1355, Otrokovice Bezdlužná

Základní škola T. G. Masaryka Otrokovice, příspěvková organizace. Organizace byla zřízena za účelem výchovy a vzdělávání ve školách zařazených do rejstříku škol a školských zařízení.

7Ondík Aleš - tenis1 pobočka

Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením. K dispozici je tréninková stěna. K dispozici je standardní sociální zázemí - šatna a sprcha.

8Tenisový klub TJ Malenovice

4.4
★★★★★
★★★★★
(18)
8.6 km Tyršova 1295, Zlín-Malenovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Tenisový klub TJ Malenovice, se sídlem Tyršova 1295, 763 02, Zlín-Malenovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 315, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

9SPORT KLUB ZLÍN - MLADCOVÁ

10.8 km Vinohrádek 493, Zlín - Mladcová
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Pronájem tenisových kurtů (v případě zájmu zajistíme i trenéra tenisu s profesionální licencí). Dále nabízíme prodej tenisového vybavení, značkovou prodejnu Prince, testovací centrum Prince, vyplétání raket, tenisovou školu pro děti (celoročně), pronájem sauny a whirlpoolu.

10FUNNY SPORT s.r.o.

11.7 km Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní haly v lokalitě Tlumačov – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.