Sportovní haly – Podhradí okres Zlín

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Podhradí.

1–10 firem z 35 nalezených Filtry

1Luha park

4.2
★★★★★
★★★★★
(738)
2.7 km Jurkovičova alej 77, Pozlovice Bezdlužná

Luha park, se sídlem Jurkovičova alej 77, 763 26, Pozlovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2006. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba, obchod a služby neuvedené v…

2Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
5.5 km Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

3REVIKA - rekreační areál Vizovice2 pobočky

4.2
★★★★★
★★★★★
(380)
8.0 km Lázeňská 1035, Vizovice Bezdlužná

Nabízíme služby rekreačního ubytování. Vhodné i pro dětské tábory a školy v přírodě.

5Nuhlíček Václav - TK-B Zlín

Provoz tenisových kurtů a tenisové školy s možností prázdninového soustředění pro děti. Prodáváme tenisové vybavení a vyplétáme rakety. Nabízíme možnost pořádat firemní i soukromé turnaje.

6Tenisový klub Slavičín1 pobočka

9.6 km Mladotická 738, Slavičín Bezdlužná

Tenisový klub s výukou závodního a rekreačního tenisu.

7H + M Zlín a.s. (pobočka Vizovice)8 poboček

4.6
★★★★★
★★★★★
(2)
10.5 km čtvrť A. Háby 1210, Vizovice

Sportovního a relaxačního centra. K dispozici je posilovna, haly na squash, finská sauna, solárium, kardiozóna. Možnost občerstvení na baru, připojení k WiFi.

8STŘECHY 92, s.r.o. (pobočka Zlín)3 pobočky

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
10.5 km Broučkova 406, Zlín Bezdlužná

Rekonstrukce plochých střech a nástaveb bytových domů. Projektujeme a vyrábíme dřevěné vazníky, pergoly i altány. Provádíme montáže, zaměření a 3D modelování. Vyrábíme podhledové vazníky pro sportovní i tenisové haly, tělocvičny, kanceláře, supermarkety a zimní i plavecké stadióny.

9SK Zlín, s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(58)
11.1 km Dukelská 5413 , Zlín

Nabízíme služby ubytování na ubytovně a využití sportovního areálu s restaurací.

10STŘECHY 92, s.r.o. (pobočka Vlachovice)3 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(8)
11.6 km Vlachovice 277, Vlachovice Bezdlužná

Rekonstrukce plochých střech a nástaveb bytových domů. Projektujeme a vyrábíme dřevěné vazníky, pergoly i altány. Provádíme montáže, zaměření a 3D modelování. Vyrábíme podhledové vazníky pro sportovní i tenisové haly, tělocvičny, kanceláře, supermarkety a zimní i plavecké stadióny.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní haly v lokalitě Podhradí – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.