Sportovní haly – Hřivínův Újezd okres Zlín

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Hřivínův Újezd.

1–10 firem z 35 nalezených Filtry

1Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
5.6 km Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

2Luha park

4.2
★★★★★
★★★★★
(738)
5.7 km Jurkovičova alej 77, Pozlovice Bezdlužná

Luha park, se sídlem Jurkovičova alej 77, 763 26, Pozlovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2006. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba, obchod a služby neuvedené v…

3Nuhlíček Václav - TK-B Zlín

Provoz tenisových kurtů a tenisové školy s možností prázdninového soustředění pro děti. Prodáváme tenisové vybavení a vyplétáme rakety. Nabízíme možnost pořádat firemní i soukromé turnaje.

4NOVESTA SPORT s.r.o.

11.1 km U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno do 22:00

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…

5Mgr. Martin Hála

4.7
★★★★★
★★★★★
(58)
11.3 km Hradská 888, Zlín Bezdlužná

Fitness centra. Nabízíme funkční kruhový trénink, koncept Crossfit tréninku, silový kondiční program, celkovou fyzickou připravenost, intervalové metody a vysoké intenzity.

6SPORTOVNÍ PODLAHY ZLÍN, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
11.3 km Mostní 5552, Zlín Bezdlužná

Sportovní podlahy do tělocvičen a sportovní povrchy víceúčelových venkovních hřišť. Stavíme tenisové kurty, atletické tratě nebo hřiště s umělou trávou. Specializujeme se na výstavbu sportovních hal. Opravujeme veškeré zastaralé podlahy a povrchy. Poskytujeme poradenství.

7L.S.P. Zlín, spol. s r.o.

11.3 km náměstí Práce 2512, Zlín Bezdlužná

Dodávky a montáž průmyslových, výrobních, sportovních a skladových hal. Nabízíme zajištění realizace ocelových hal od návrhu až po montáž ocelových konstrukcí a systémů opláštění včetně výplní otvorů.

8SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

9STŘECHY 92, s.r.o. (pobočka Zlín)3 pobočky

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
11.4 km Broučkova 406, Zlín Bezdlužná

Rekonstrukce plochých střech a nástaveb bytových domů. Projektujeme a vyrábíme dřevěné vazníky, pergoly i altány. Provádíme montáže, zaměření a 3D modelování. Vyrábíme podhledové vazníky pro sportovní i tenisové haly, tělocvičny, kanceláře, supermarkety a zimní i plavecké stadióny.

10SK Zlín, s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(58)
11.7 km Dukelská 5413 , Zlín

Nabízíme služby ubytování na ubytovně a využití sportovního areálu s restaurací.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní haly v lokalitě Hřivínův Újezd – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.