Šipky – Morava

1–10 firem z 22 nalezených Filtry

1Fitness Life, s.r.o.1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
U podjezdu 84/16, Olomouc Bezdlužná

Poskytujeme prodej, opravy a servis všech posilovacích aparátů po celé ČR. Opravy rotopedů, opravy eliptických trenažérů, opravy běžících pásů, opravy posilovacích věží. Nabídku strojů naleznete na www.fitness-olomouc.cz.

3LOOSECZ s.r.o.1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sídliště Za…, Kyjov Bezdlužná

Výroba, pronájem a provoz zábavní techniky, jukeboxů, mp3, stolních fotbálků, šipek, boxerů, silver bally, photoplay, vzdušných hokejů. Nabízíme jukebox nástěnný či stojanový za zajímavé podmínky, nabízíme videoloterijní terminály.

4Orel jednota Čebín

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Čebín 124, Čebín Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit. Máme zde i posilovnu sál je v provozu po celý rok. V orlovně je možné hrát volejbal (na 1 koš), basketbal, a pingpog. K dispozici je také sada nafukovacích míčů a trampolina…

5SOKOLOVNA SPORT HOTEL-HRANICE1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(45)
Tyršova 880, Hranice
Otevřeno od 15:00
Bezdlužná

Nabídka ubytování jedno, dvou, třílůžkové pokoje se společným sociálním zařízením.

6Marie Hrochová- Hotel Elegance2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(268)
Husitská 2635/2 , Šumperk Bezdlužná

Hotel ELEGANCE je nový jak už název napovídá komfortní a elegantní hotel v samotném centru Šumperka. Jen pár kroků od šumperského divadla, muzea, městského parku, náměstí s romantickými uličkami, restauracemi, kavárnami, hospůdkami a obchody lemujícími Hlavní třídu. Samotný hotel nabízí svým hostům…

7m13 darts club & shop

4.7
★★★★★
★★★★★
(81)
Veveří 365, Brno Bezdlužná

Šipková herna, která nabízí kvalitní zázemí pro příznivce šipkového sportu. Nabízí nejen kvalitní zázemí pro příznivce šipkového sportu a obchod se šipkovým zbožím, ale i příjemné posezení pro přátele a známé, konání akcí, oslav a rautů, sledování sportovních pořadů.

8GAVITO technic s.r.o. (pobočka Brno, Sportovní)1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(194)
Sportovní 559/2a, Brno - Ponava
Otevřeno od 14:00
Bezdlužná

Provozujeme motokárovou dráhu. Máme pro vás připraveno 6 motokár značky Sodi, které nabízejí velmi konfortní jízdu a je kladen důraz na bezpečnost. Délka dráhy je 250 m s 13 zatáčkami.

9Sportovní klub - Krnovská šipková liga

Sportovní klub - Krnovská šipková liga, se sídlem Nádražní 1096/1, 794 01, Krnov-Pod Bezručovým vrchem, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12871, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1998. Více informací naleznete na…


Šipky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Šipky v lokalitě Morava – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Šipky najdete 22 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 20 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 7 firem v regionu Morava.