Půjčovny lyžařského vybavení – Uherské Hradiště

Chystáte se na hory, ale nechce se vám investovat do vlastního vybavení? Pak využijte služby půjčoven lyžařského vybavení. Můžete si půjčit kompletní sety i vybavení samostatně. Přehled půjčoven lyžařského vybavení v lokalitě Uherské Hradiště.

1–5 firem z 5 nalezených Filtry

1SENZA Sport s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(249)
Hradišťská 1922, Staré Město
Otevřeno do 18:00

Nabídka prodeje, servisu a půjčování cyklistického, lyžařského a snowboardového či fotbalového, hokejového a tenisového vybavení a potřeb. Provozujeme bazar.

2Mihel Dušan - T. K. SPORT

4.8
★★★★★
★★★★★
(130)
Nerudova 251, Uherský Brod
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Nabízíme prodej a servis jízdních kol a doplňků, prodej a servis lyžařského a snowboardového vybavení. Provozujeme půjčovnu lyžařského vybavení, bazar kol, lyží, bruslí. Dále i nabízíme broušení bruslí a vyplétání všech druhů raket. Mimo jiné nabízíme prodej všech druhů fitnessového nářadí a strojů…

3O.L.G.A., s.r.o. - SKI PARK Osvětimany1 pobočka

3.5
★★★★★
★★★★★
(98)
Osvětimany 274, Osvětimany Bezdlužná

Ski park Osvětimany je lyžařské a sportovní středisko v oblasti Slovácko. Do obce zajíždí také pravidelné autobusové linky. Parkování pro cca 350 osobních aut přímo u areálu u příjezdové silnice.

4Orel Lubomír- Lyžarské středisko STUPAVA

4.4
★★★★★
★★★★★
(2)
Stupava , Stupava 111
Otevřeno do 20:30
Bezdlužná

Provozujeme lyžařské středisko nedaleko hradu Buchlov. 2 vleky v délce 350m, 170m a dětský vlek. K dispozici je lyžařská škola, půjčovna, skiservis a restaurace. V letní sezónu si můžete zajezdit na šlapacích kárách.

5Egoe move

Egoe move, se sídlem Bílovice 519, 687 12, Bílovice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 94129, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Předmětem podnikání je: opravy silničních vozidel výroba,…


Půjčovny lyžařského vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Půjčovny lyžařského vybavení v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Půjčovny lyžařského vybavení nabízejí širokou škálu vybavení různých značek jak pro dospělé, tak i pro děti. Půjčovny využívají hlavně lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Hodně jsou využívány i rodinami s dětmi, jelikož děti rychle rostou a tudíž potřebují vybavení častěji obměnit za větší. Půjčovny nabízejí lyžařské vybavení pro děti všech věkových skupin

Půjčovny nabízejí k zapůjčení lyže, snowboardy i běžky. Samozřejmou součástí nabídky jsou lyžařské boty, boty na snowboard, boty na běžky, hůlky sjezdové a hůlky běžecké. Půjčovny nabízejí i řadu příslušenství – helmy dětské i dospělé, páteřáky, vaky na lyže, tašky na boty, autoboxy, sněžnice či snowblade. Vybavení si lze zapůjčit jak samostatně, tak i v kompletním setu. 

Lyžařské vybavení je před každým zapůjčením zkontrolováno a servisováno. Cena za půjčení lyžařského vybavení a dalšího zimního období se odvíjí od sezóny a počtu dnů půjčení. Před zapůjčením je nutné složit zálohu.