Půjčovny lyžařského vybavení – Olomouc

Chystáte se na hory, ale nechce se vám investovat do vlastního vybavení? Pak využijte služby půjčoven lyžařského vybavení. Můžete si půjčit kompletní sety i vybavení samostatně. Přehled půjčoven lyžařského vybavení v lokalitě Olomouc.

1–10 firem z 10 nalezených Filtry

1HELIA TRADE, spol. s r.o. (pobočka Olomouc)4 pobočky

3.3
★★★★★
★★★★★
(2)
I. P. Pavlova 738…, Olomouc

Prodej lyžařských bot a lyží NORDICA, oblečení KJUS, CRAFT, helem UVEX, GIRO, brýlí Carera. Nabízíme zn. ELAN, FISCHER, SALOMON, BLIZZARD, snowboardy BURTON, NITRO. Zajišťujeme servis a půjčovnu sportovního vybavení.

2Bonitreal s.r.o- Vodák-sport-Olomouc.cz1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(26)
Jiráskova 508/15, Olomouc - Hodolany
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Půjčovna, prodejna, opravna a bazar vodáckých potřeb. U nás zakoupíte kanoe, kajaky, rafty, pádla, vesty, pumpy, neopreny. V zimě si u nás můžete zakoupit nebo zapůjčit běžky.

3SKI - MAX CZECH s.r.o.1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(182)
Rooseveltova 127/34, Olomouc
Otevřeno do 19:00
Bezdlužná

Nabízíme lyžařskou a zimní módu, zimní doplňky. V sortimentu najdete značky Sportalm, Emmegi, Bogner Fire and Ice, S´no Queen, Diavolezza, Spyder a mnohé další. Poskytujeme profesionální poradenství při výběru lyží. Půjčovna zimního vybavení. Například carvingové lyže, snowboardy, běžky,…

4Skicamp.cz & Sherpa Ski School (pobočka Olomouc-Nová Ulice)2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Kmochova 964/1, Olomouc-Nová Ulice

Skicamp.cz & Sherpa Ski School, se sídlem Kmochova 964/1, 779 00, Olomouc-Nová Ulice, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1999. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

5HARTMAN sport plus s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(62)
Poupětova 1166/4, Olomouc
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Specializovaná prodejna, skiservis a půjčovna lyží a zimního sportovního vybavení. Dále prodáváme různé sportovní potřeby. Nabízíme i lyže, snowboardy, běžky, rukavice, lyžařské a běžecké boty, lyžařské brýle a další vybavení pro zimní sporty.

6SUNSKI spol. s r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(10)
Dolní hejčínská…, Olomouc
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provoz lyžařských a snowboardových škol. Dále i půjčoven sportovní výzbroje.

7Kapounek Miroslav - vozík za kolo - půjčovna

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Požárníků 171, Olomouc Bezdlužná

Provoz půjčovny vozíků za kola nebo lyže.

8SUN SKI GROUP s.r.o. (pobočka Olomouc)6 poboček

4.3
★★★★★
★★★★★
(11)
Einsteinova 650, Olomouc Bezdlužná

Nabízíme kurzy snowboardingu a lyžování. Dále i půjčujeme sportovní potřeby.

9Havlíček Michal- GM Sport2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Lazecká 3/115, Olomouc
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Nabízíme lyže,snowboardy, běžky, přilby, lyžařské rukavice, brýle a kombinézy a další vybavení pro zimní sporty. Provozujeme servis, půjčovnu a bazar.

10GM Sport2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Lazecká 115 , Olomouc
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

BĚŽKY – LYŽE – SNOWBOARDY - prodej - bazar. Půjčovna lyžařských potřeb – půjčovna lyžařských setů již od 499 Kč na lyžák (lyže, boty, hole, přilba). Prodej - výhodné nové běžkové sety (běžky, vázání, boty, hole) již od 1.990 Kč. Nabízíme nové i použité lyže, snowboardy, běžky značek Sporten, Skol,…


Půjčovny lyžařského vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Půjčovny lyžařského vybavení v lokalitě Olomouc – detailní popis

Půjčovny lyžařského vybavení nabízejí širokou škálu vybavení různých značek jak pro dospělé, tak i pro děti. Půjčovny využívají hlavně lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Hodně jsou využívány i rodinami s dětmi, jelikož děti rychle rostou a tudíž potřebují vybavení častěji obměnit za větší. Půjčovny nabízejí lyžařské vybavení pro děti všech věkových skupin

Půjčovny nabízejí k zapůjčení lyže, snowboardy i běžky. Samozřejmou součástí nabídky jsou lyžařské boty, boty na snowboard, boty na běžky, hůlky sjezdové a hůlky běžecké. Půjčovny nabízejí i řadu příslušenství – helmy dětské i dospělé, páteřáky, vaky na lyže, tašky na boty, autoboxy, sněžnice či snowblade. Vybavení si lze zapůjčit jak samostatně, tak i v kompletním setu. 

Lyžařské vybavení je před každým zapůjčením zkontrolováno a servisováno. Cena za půjčení lyžařského vybavení a dalšího zimního období se odvíjí od sezóny a počtu dnů půjčení. Před zapůjčením je nutné složit zálohu.