Půjčovny lyžařského vybavení – Lipůvka okres Blansko

Chystáte se na hory, ale nechce se vám investovat do vlastního vybavení? Pak využijte služby půjčoven lyžařského vybavení. Můžete si půjčit kompletní sety i vybavení samostatně. Přehled půjčoven lyžařského vybavení v lokalitě Lipůvka.

1–4 firem z 4 nalezených Filtry

1FPO s.r.o.1 pobočka

7.0 km Smetanova 299/4, Blansko Bezdlužná

Provozujeme půjčovnu raftů a kánoí a kajaků a také příslušenství a dále půjčujeme také horská kola a koloběžky a dvojkola a skákací boty a lyžařské sety a jiné.

2Reich Zdeněk - půjčovna lyží1 pobočka

7.8 km Sadová 549/8a, Blansko
Dnes už má zavřeno

Půjčujeme lyže, helmy, hole, boty a snowboardy. Půjčujeme kompletní lyžařské vybavení pro školní výcvik. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Vydáváme doklad o seřízení. U nás bez akontace. NUTNÁ REZERVACE! Nabízíme také prodej kompletní lyžařské výstroje nové i bazarové pro děti a dospělé.

3Snow Academy

8.2 km Školní 263, Černá Hora Bezdlužná

Snow Academy, se sídlem Školní 263, 679 21, Černá Hora, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2014. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

4Gabriela Hlavůňková

17.7 km Sebranice 126, Sebranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Gabriela Hlavůňková, se sídlem Sebranice 126, 679 31, Sebranice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona…


Půjčovny lyžařského vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Půjčovny lyžařského vybavení v lokalitě Lipůvka – detailní popis

Půjčovny lyžařského vybavení nabízejí širokou škálu vybavení různých značek jak pro dospělé, tak i pro děti. Půjčovny využívají hlavně lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Hodně jsou využívány i rodinami s dětmi, jelikož děti rychle rostou a tudíž potřebují vybavení častěji obměnit za větší. Půjčovny nabízejí lyžařské vybavení pro děti všech věkových skupin

Půjčovny nabízejí k zapůjčení lyže, snowboardy i běžky. Samozřejmou součástí nabídky jsou lyžařské boty, boty na snowboard, boty na běžky, hůlky sjezdové a hůlky běžecké. Půjčovny nabízejí i řadu příslušenství – helmy dětské i dospělé, páteřáky, vaky na lyže, tašky na boty, autoboxy, sněžnice či snowblade. Vybavení si lze zapůjčit jak samostatně, tak i v kompletním setu. 

Lyžařské vybavení je před každým zapůjčením zkontrolováno a servisováno. Cena za půjčení lyžařského vybavení a dalšího zimního období se odvíjí od sezóny a počtu dnů půjčení. Před zapůjčením je nutné složit zálohu.