Půjčovny lyžařského vybavení – Jihomoravský kraj

Chystáte se na hory, ale nechce se vám investovat do vlastního vybavení? Pak využijte služby půjčoven lyžařského vybavení. Můžete si půjčit kompletní sety i vybavení samostatně. Přehled půjčoven lyžařského vybavení v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–10 firem z 33 nalezených Filtry

1ADOSA a.s.- Actisport4 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(142)
Brechtova 27/7, Brno-Lesná Bezdlužná

Specializovaná prodejna pro lyže, lyžáky, snowboardy a veškeré vybavení. Součástí je půjčovna, ski servis a bazar. Zastupujeme značky Atomic, Blizzard, Elan, Fischer, Salomon, Dalbello, Lange, Nordica, Colmar, Rossignol a Völkl.

2Sportarena s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(425)
Hrnčířská 813/23, Brno-Veveří Bezdlužná

Půjčovna sjezdových lyží i střešních boxů.

3Kaňová Iva - WINDBAZAR

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Hlavní 392/35, Brno Bezdlužná

Provoz půjčovny lyží a snowboardů. Nabízíme snowboardy značky Nano, boty, vázání, testovací i starší lyže. Půjčovna a servis lyžařského a snowboardového vybavení WINDBAZAR.

4PPZ s.r.o.

Půjčujeme nářadí pro zahrádkáře, kutily i profesionální nářadí včetně vybavení stavebním firmám,půjčovna lyží a servis lyží.Montáže a seřízení všech typů a značek lyžařských bezpečnostních vázání za pomoci originálních šablon a speciálních nástrojů. Posuny, opravy a demontáže vázání.

6Vacek Dalibor

4.0
★★★★★
★★★★★
(70)
Antonínská 554/7, Brno-Veveří Bezdlužná

Bazar lyží. Vykupujeme a prodáváme carvingové lyže, lyžáky, lyžařské hole, brýle, snowboardy, běžky, brusle, dětské, pánské i dámské. Atomic, Blizzard, Elan, Rossignoll, Volkl, Head, Tecnica, nové - výprodejové i použité zboží.

7VR SKI TENIS SERVIS1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(28)
Krkoškova 777/58, Brno
Otevřeno do 19:00
Bezdlužná

Poskytujeme odborný servis lyží, snowboardů a bežeckého vybavení všech značek. Naši zaměstnanci jsou speciálně školeni na značky Blizzard a Tecnica, od kterých půjčujeme testovací modely k vyzkoušení a zároveň si vybrané produkty u nás můžete zakoupit za ceny srovnatelné s e-shopy.

8VODÁK sport, s.r.o.5 poboček

4.7
★★★★★
★★★★★
(101)
Bratislavská 215/31, Brno
Otevřeno do 18:00

Speciálka na lodě a běžky. Chystáte se na vodu a nemáte patřičné vybavení? NAVŠTIVTE NÁS! Jsme půjčovna, prodejna, opravna a bazar vodáckých potřeb. U nás zakoupíte kanoe, kajaky, rafty, pádla, vesty, pumpy, neopreny. V zimě si u nás můžete zakoupit nebo zapůjčit běžky.

9Ondrejech Milan

4.5
★★★★★
★★★★★
(154)
Palackého třída 238…, Brno-Královo Pole
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Obchod zabývající se prodejem lyží a kol. V nabídce je také ski servis, cyklo servis a bazar lyží a kol. Proej snowboardu, lyžařských brýlí, čepic, rukavic a mnoho dalšího.

10HELIA TRADE, spol. s r.o.4 pobočky

3.3
★★★★★
★★★★★
(2)
Úvoz 429/61, Brno-Veveří

Prodej lyžařských bot a lyží NORDICA, oblečení KJUS, CRAFT, helem UVEX, GIRO, brýlí Carera. Nabízíme zn. ELAN, FISCHER, SALOMON, BLIZZARD, snowboardy BURTON, NITRO. Zajišťujeme servis a půjčovnu sportovního vybavení.


Půjčovny lyžařského vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Půjčovny lyžařského vybavení v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Půjčovny lyžařského vybavení nabízejí širokou škálu vybavení různých značek jak pro dospělé, tak i pro děti. Půjčovny využívají hlavně lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Hodně jsou využívány i rodinami s dětmi, jelikož děti rychle rostou a tudíž potřebují vybavení častěji obměnit za větší. Půjčovny nabízejí lyžařské vybavení pro děti všech věkových skupin

Půjčovny nabízejí k zapůjčení lyže, snowboardy i běžky. Samozřejmou součástí nabídky jsou lyžařské boty, boty na snowboard, boty na běžky, hůlky sjezdové a hůlky běžecké. Půjčovny nabízejí i řadu příslušenství – helmy dětské i dospělé, páteřáky, vaky na lyže, tašky na boty, autoboxy, sněžnice či snowblade. Vybavení si lze zapůjčit jak samostatně, tak i v kompletním setu. 

Lyžařské vybavení je před každým zapůjčením zkontrolováno a servisováno. Cena za půjčení lyžařského vybavení a dalšího zimního období se odvíjí od sezóny a počtu dnů půjčení. Před zapůjčením je nutné složit zálohu.