Půjčovny lyžařského vybavení – Hrobice okres Zlín

Chystáte se na hory, ale nechce se vám investovat do vlastního vybavení? Pak využijte služby půjčoven lyžařského vybavení. Můžete si půjčit kompletní sety i vybavení samostatně. Přehled půjčoven lyžařského vybavení v lokalitě Hrobice.

1–10 firem z 18 nalezených Filtry

1Tomšů Rudolf- REKREAČNÍ STŘEDISKO TRNAVA

4.6
★★★★★
★★★★★
(205)
3.4 km Trnava, Trnava u Zlína Bezdlužná

Rekreační středisko v Trnavě v provozu od roku 1982. Od roku 2008 v péči rodiny Tomšů. RS Trnava nabízí penzion, zrekonstruované obytné chaty, víceúčelové hřiště, relaxační centrum, lyžařský areál.

2SPORT ORLITA (pobočka Zlín-Příluky)1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
8.4 km Pančava 492, Zlín-Příluky
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

SPORT ORLITA, se sídlem Pančava 492, 760 01, Zlín-Příluky, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 78267, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: výroba,…

3SPORT OSKAR

9.6 km 2. května 3070, Zlín
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

SPORT OSKAR, se sídlem 2. května 3070, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více informací…

4Hofman Petr - Ski sport1 pobočka

9.8 km Slovenská 2851, Zlín Bezdlužná

Prodej použitých i nových snowboardů, lyží, bot a oblečení. Zajišťujeme servis včetně montáží vázání a oprav lyží nebo snowboardů. Provozujeme také půjčovnu kompletní lyžařské a snowboardové výbavy.

5AVEX SPORT, s.r.o. - Lyžařské zájezdy5 poboček

10.1 km Smetanova 2401, Zlín Bezdlužná

Lyžařské zájezdy. Zajišťujeme ubytování v několika objektech.

6AVEX SPORT, s.r.o. - servis a půjčovnu lyží5 poboček

4.6
★★★★★
★★★★★
(88)
10.1 km Smetanova 2401, Zlín Bezdlužná

Servis a půjčovna lyží, snowboardů i běžek. Provádíme seřizování vázání, voskování, leštění a broušení bruslí. Opravujeme skluznice a utržené hrany.

7AVEX SPORT, s.r.o. - www.skidiskont.cz5 poboček

10.3 km Smetanova 5531, Zlín Bezdlužná

E-shop s prodejem lyží a běžek značky Elan, Atomic, Lusti, Alpina a Sporten. V sortimentu naleznete hole, rukavice, pilníky, brusnou pryž, skládací servis a vosky.

8Hofman Petr - Ski sport (pobočka, nám. T. G. Masaryka)1 pobočka

11.1 km nám. T. G. Masaryka…, Zlín Bezdlužná

Prodej použitých i nových snowboardů, lyží, bot a oblečení. Zajišťujeme servis včetně montáží vázání a oprav lyží nebo snowboardů. Provozujeme také půjčovnu kompletní lyžařské a snowboardové výbavy.p Prodej kol různých druhů. Nabízíme kola vhodná do města, pro dámy a děti. Poskytujeme možnost…

9SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
11.3 km J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.

10ALPINE TRADE CZ, s.r.o.1 pobočka

13.1 km Pod Tlustou 5058, Zlín Bezdlužná

Prodej, servis a půjčování lyží, snowboardů a příslušenství. Nabídka nafukovacích člunů a lodních motorů. Půjčování člunů a cyklosedaček.


Půjčovny lyžařského vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Půjčovny lyžařského vybavení v lokalitě Hrobice – detailní popis

Půjčovny lyžařského vybavení nabízejí širokou škálu vybavení různých značek jak pro dospělé, tak i pro děti. Půjčovny využívají hlavně lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Hodně jsou využívány i rodinami s dětmi, jelikož děti rychle rostou a tudíž potřebují vybavení častěji obměnit za větší. Půjčovny nabízejí lyžařské vybavení pro děti všech věkových skupin

Půjčovny nabízejí k zapůjčení lyže, snowboardy i běžky. Samozřejmou součástí nabídky jsou lyžařské boty, boty na snowboard, boty na běžky, hůlky sjezdové a hůlky běžecké. Půjčovny nabízejí i řadu příslušenství – helmy dětské i dospělé, páteřáky, vaky na lyže, tašky na boty, autoboxy, sněžnice či snowblade. Vybavení si lze zapůjčit jak samostatně, tak i v kompletním setu. 

Lyžařské vybavení je před každým zapůjčením zkontrolováno a servisováno. Cena za půjčení lyžařského vybavení a dalšího zimního období se odvíjí od sezóny a počtu dnů půjčení. Před zapůjčením je nutné složit zálohu.