Půjčovny lyžařského vybavení – Halenkovice okres Zlín

Chystáte se na hory, ale nechce se vám investovat do vlastního vybavení? Pak využijte služby půjčoven lyžařského vybavení. Můžete si půjčit kompletní sety i vybavení samostatně. Přehled půjčoven lyžařského vybavení v lokalitě Halenkovice.

1–10 firem z 18 nalezených Filtry

1Jan Hruban

Sportovní zboží, lyže a snowboardy. Nabídka kol, hokejek a tenisových raket. Provoz půjčovny lyžařského vybavení, bazaru a ski servisu.

2Gerža Jan- Aktivity.eu

9.5 km Milíčova 640, Zlín Bezdlužná

Prodej a pronájem střešních boxů, nosičů kol na střechu i tažných zařízení, přívěsných vozíků Croozer za kolo, tažných tyčí dětských kol či navigací.

3Janota Miroslav- Ski servis1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
10.5 km Brigádnická 489, Zlín - Malenovice
Dnes už má zavřeno

V naší nabídce je prodej použitého a nové zboží jako jsou lyže, běžky, snowboardy, lyžáky, lyžařské hole, brýle, helmy, rukavice. Taktéž zajišťujeme kompletní servis lyží a snowboardů a provozujeme půjčovnu lyží a snowboardů.

4ALPINE TRADE CZ, s.r.o.1 pobočka

13.7 km Pod Tlustou 5058, Zlín Bezdlužná

Prodej, servis a půjčování lyží, snowboardů a příslušenství. Nabídka nafukovacích člunů a lodních motorů. Půjčování člunů a cyklosedaček.

5ALPINE TRADE CZ, s.r.o. - www.levnesnowboardy.cz1 pobočka

13.7 km Pod Tlustou 5058, Zlín Bezdlužná

Prodej, servis a půjčování lyží, snowboardů a příslušenství. Nabídka nafukovacích člunů a lodních motorů. Půjčování člunů a cyklosedaček. E-shop s prodejem snowboardů, lyžařského vybavení a příslušenství. Nabídka cyklosedaček a nafukovacích člunů.

6SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
14.6 km J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.

7Hofman Petr - Ski sport (pobočka, nám. T. G. Masaryka)1 pobočka

15.0 km nám. T. G. Masaryka…, Zlín Bezdlužná

Prodej použitých i nových snowboardů, lyží, bot a oblečení. Zajišťujeme servis včetně montáží vázání a oprav lyží nebo snowboardů. Provozujeme také půjčovnu kompletní lyžařské a snowboardové výbavy.p Prodej kol různých druhů. Nabízíme kola vhodná do města, pro dámy a děti. Poskytujeme možnost…

8AVEX SPORT, s.r.o. - www.skidiskont.cz5 poboček

15.6 km Smetanova 5531, Zlín Bezdlužná

E-shop s prodejem lyží a běžek značky Elan, Atomic, Lusti, Alpina a Sporten. V sortimentu naleznete hole, rukavice, pilníky, brusnou pryž, skládací servis a vosky.

9AVEX SPORT, s.r.o. - Lyžařské zájezdy5 poboček

15.8 km Smetanova 2401, Zlín Bezdlužná

Lyžařské zájezdy. Zajišťujeme ubytování v několika objektech.

10AVEX SPORT, s.r.o. - servis a půjčovnu lyží5 poboček

4.6
★★★★★
★★★★★
(88)
15.8 km Smetanova 2401, Zlín Bezdlužná

Servis a půjčovna lyží, snowboardů i běžek. Provádíme seřizování vázání, voskování, leštění a broušení bruslí. Opravujeme skluznice a utržené hrany.


Půjčovny lyžařského vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Půjčovny lyžařského vybavení v lokalitě Halenkovice – detailní popis

Půjčovny lyžařského vybavení nabízejí širokou škálu vybavení různých značek jak pro dospělé, tak i pro děti. Půjčovny využívají hlavně lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Hodně jsou využívány i rodinami s dětmi, jelikož děti rychle rostou a tudíž potřebují vybavení častěji obměnit za větší. Půjčovny nabízejí lyžařské vybavení pro děti všech věkových skupin

Půjčovny nabízejí k zapůjčení lyže, snowboardy i běžky. Samozřejmou součástí nabídky jsou lyžařské boty, boty na snowboard, boty na běžky, hůlky sjezdové a hůlky běžecké. Půjčovny nabízejí i řadu příslušenství – helmy dětské i dospělé, páteřáky, vaky na lyže, tašky na boty, autoboxy, sněžnice či snowblade. Vybavení si lze zapůjčit jak samostatně, tak i v kompletním setu. 

Lyžařské vybavení je před každým zapůjčením zkontrolováno a servisováno. Cena za půjčení lyžařského vybavení a dalšího zimního období se odvíjí od sezóny a počtu dnů půjčení. Před zapůjčením je nutné složit zálohu.