Půjčovny jízdních kol – Zlínský kraj

Chystáte se na cyklovýlet nebo cyklodovolenou, ale nechce se vám investovat do vlastního jízdního kola? Toužíte po tom si vyzkoušet elektrokolo? Pak navštivte půjčovnu jízdních kol. Přehled půjčoven jízdních kol v lokalitě Zlínský kraj.

1–10 firem z 40 nalezených Filtry

1CORTIS, s.r.o.

Masarykova 655/19, Holešov
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem elektrokol. Ty si u nás můžete vyzkoušet popřípadě zapůjčit. Všechna elektrokola také servisujeme.

2Gerža Jan- Aktivity.eu

Milíčova 640, Zlín Bezdlužná

Prodej a pronájem střešních boxů, nosičů kol na střechu i tažných zařízení, přívěsných vozíků Croozer za kolo, tažných tyčí dětských kol či navigací.

3Papp Martin - Půjčovna PartyTrip

Nabízíme zapůjčení cateringového zařízení či nůžkových párty stanů, pivních setů i posezení včetně profi cateringových židlí a barových stolů, topení do stanů, výčepního zařízení, grilů, čokoládových fontán. Dále půjčujeme nosiče na kola, příčníky na auta i střešní boxy, simulátor SKI GYM, laserová…

4Minařík Josef - Penzion Kopná1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(107)
Podkopná Lhota 136, Podkopná Lhota Bezdlužná

Rodinný Penzion Kopná je situován do krásné přírody s jedinečným výhledem. Nabízí ubytování v 6 podkrovních pokojích, restauraci, venkovní bazén, wellness, fotbalové hřiště, plážový volejbal a půjčovnu kol a motorových čtyřkolek.

5SENZA Sport s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(249)
Hradišťská 1922, Staré Město
Otevřeno do 18:00

Nabídka prodeje, servisu a půjčování cyklistického, lyžařského a snowboardového či fotbalového, hokejového a tenisového vybavení a potřeb. Provozujeme bazar.

6Hladiš Lubomír - Cyklosport

3.9
★★★★★
★★★★★
(11)
Komenského 702, Nivnice
Otevřeno od 15:00
Bezdlužná

Nabídka prodeje všech druhů jízdních kol včetně záručního a pozáručního servisu. Dále prodej komponentů pro horská a silniční kola či prodej a montáž doplňků a náhradních dílů na všechny druhy jízdních kol. Zaměřujeme se i na prodej rotopedů a fitness zařízení.

7MONTECO, spol. s r.o. - Penzion Slovácký dvůr2 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(1371)
Nádražní 1010, Ostrožská Nová Ves
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Penzion pro 42 osob. Dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením i apartmány. Televize, Wi-Fi připojení, parkoviště u objektu. Možnost ubytování v chatkách či vlastních karavanech. Možnost rybaření.

8RAINER CZ, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(476)
Moravní 958 , Otrokovice Bezdlužná

Nabízíme Vám ubytování ve zcela novém *** hotelu typu garni, zařízeném ve standardu dle oficiální klasifikace Asociace hotelů a restaurací České republiky.

9Mihel Dušan - T. K. SPORT

4.8
★★★★★
★★★★★
(130)
Nerudova 251, Uherský Brod
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Nabízíme prodej a servis jízdních kol a doplňků, prodej a servis lyžařského a snowboardového vybavení. Provozujeme půjčovnu lyžařského vybavení, bazar kol, lyží, bruslí. Dále i nabízíme broušení bruslí a vyplétání všech druhů raket. Mimo jiné nabízíme prodej všech druhů fitnessového nářadí a strojů…

10Lubomír Sušila

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vidče 329, Vidče Bezdlužná

Lubomír Sušila, se sídlem Vidče 329, 756 53, Vidče, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2006. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Poskytování…


Firmy v dalších lokalitách


Půjčovny jízdních kol v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Půjčovny jízdních kol využívají nejen lidé, co nechtějí investovat do vlastního kola. Využívají je i lidé, co si chtějí vyzkoušet nějaký konkrétní model kola, než si ho sami koupí. Oblíbeným sortimentem k vyzkoušení před koupí jsou elektrokola. Půjčovny jízdních kol nabízejí širokou škálu druhů a modelů kol pro dospělé i děti. Součástí nabídky půjčoven jízdních kol je i cyklistické vybavení

Co si lze v půjčovně jízdních kol půjčit? 

  • Horská kola
  • Trekingová kola
  • Silniční kola
  • Elektrokola
  • Koloběžky
  • Dětská kola
  • Dětské vozíky
  • Dětské sedačky
  • Cyklistické přilby
  • Zadní nosiče na kolo
  • Nosiče kol
  • A další

Jízdní kola a další cyklistické vybavení je možné si rezervovat osobně, e-mailem nebo telefonicky. Některé půjčovny nabízejí možnost rezervace online.

Ceník půjčoven jízdních kol

Cena půjčovného se odvíjí od druhu kola, počtu půjčených dní a také od sezóny. Na půjčení kola na více dní nabízejí půjčovny výhodné tarify. Před půjčením je nutné uhradit vratnou kauci.