Půjčovny jízdních kol – Přerov

Chystáte se na cyklovýlet nebo cyklodovolenou, ale nechce se vám investovat do vlastního jízdního kola? Toužíte po tom si vyzkoušet elektrokolo? Pak navštivte půjčovnu jízdních kol. Přehled půjčoven jízdních kol v lokalitě Přerov.

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1SOKOLOVNA SPORT HOTEL-HRANICE1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(45)
Tyršova 880, Hranice
Otevřeno od 15:00
Bezdlužná

Nabídka ubytování jedno, dvou, třílůžkové pokoje se společným sociálním zařízením.

2RESINPA GWR s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Komenského 42, Přerov
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Společnost RESINPA GWR s.r.o. nabízí služby v oblasti půjčení a prodeje elektrokol, elektrických skútrů, cyklistického termoprádla a doplňků. Pro zakoupené zboží firma nabízí záruční i pozáruční servis.

3HELIA TRADE, spol. s r.o. - HELIA SPORT (pobočka Přerov)4 pobočky

3.3
★★★★★
★★★★★
(2)
Žerotínovo nám. 252…, Přerov
Otevřeno do 18:00

Společnost nabízí vybaní pro letní i zimní sporty. V sortimentu naleznate inline brusle, horská či trekingová kola, lyže aj. Možnost servisu a prodeje či vypůjčení.

4Contours Fitness pro ženy (pobočka Přerov I-Město)1 pobočka

Velká Dlážka 527/6, Přerov I-Město
Otevřeno do 19:30
Bezdlužná

Contours Fitness pro ženy, se sídlem Velká Dlážka 527/6, 750 02, Přerov I-Město, v okrese Přerov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 44620, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2010. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. …

5Elektrokola - potraviny

3.3
★★★★★
★★★★★
(7)
Kokory 24, Kokory
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Elektrokola - potraviny, se sídlem Kokory 24, 751 05, Kokory, v okrese Přerov a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Výroba, obchod a služby neuvedené…

6Václav Pechr, DiS.

Zabývám se zakázkovou výrobou koloběžek pro dospělé. Provozuji půjčovnu koloběžek.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Půjčovny jízdních kol v lokalitě Přerov – detailní popis

Půjčovny jízdních kol využívají nejen lidé, co nechtějí investovat do vlastního kola. Využívají je i lidé, co si chtějí vyzkoušet nějaký konkrétní model kola, než si ho sami koupí. Oblíbeným sortimentem k vyzkoušení před koupí jsou elektrokola. Půjčovny jízdních kol nabízejí širokou škálu druhů a modelů kol pro dospělé i děti. Součástí nabídky půjčoven jízdních kol je i cyklistické vybavení

Co si lze v půjčovně jízdních kol půjčit? 

  • Horská kola
  • Trekingová kola
  • Silniční kola
  • Elektrokola
  • Koloběžky
  • Dětská kola
  • Dětské vozíky
  • Dětské sedačky
  • Cyklistické přilby
  • Zadní nosiče na kolo
  • Nosiče kol
  • A další

Jízdní kola a další cyklistické vybavení je možné si rezervovat osobně, e-mailem nebo telefonicky. Některé půjčovny nabízejí možnost rezervace online.

Ceník půjčoven jízdních kol

Cena půjčovného se odvíjí od druhu kola, počtu půjčených dní a také od sezóny. Na půjčení kola na více dní nabízejí půjčovny výhodné tarify. Před půjčením je nutné uhradit vratnou kauci.