Půjčovny jízdních kol – Jihomoravský kraj

Chystáte se na cyklovýlet nebo cyklodovolenou, ale nechce se vám investovat do vlastního jízdního kola? Toužíte po tom si vyzkoušet elektrokolo? Pak navštivte půjčovnu jízdních kol. Přehled půjčoven jízdních kol v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–10 firem z 78 nalezených Filtry

1ADOSA a.s.- Actisport4 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(142)
Brechtova 27/7, Brno-Lesná Bezdlužná

Specializovaná prodejna pro lyže, lyžáky, snowboardy a veškeré vybavení. Součástí je půjčovna, ski servis a bazar. Zastupujeme značky Atomic, Blizzard, Elan, Fischer, Salomon, Dalbello, Lange, Nordica, Colmar, Rossignol a Völkl.

2Peňáček Miroslav

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Břeclavská 366, Lednicel Bezdlužná

Půjčování kol a příslušenství.

3Pavel Palme - Servis a prodej čtyřkolek1 pobočka

2.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Mladkov 19, Boskovice Bezdlužná

Prodáváme čtyřkolky a motokrosové motocykly. Provozujeme e-shop. Specializujeme se na prodej čtyřkolek, skútrů, motocyklů a zahradní techniky mnoha modelů i značek. Prodáváme ND a doplňky. Provozujeme autoservis a pneuservis, půjčovnu čtyřkolek a zahradní techniky, bazar čtyřkolek, motocyklů a…

4Šindelář Roman - Zdravotnické potřeby Handicap

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Boční 1663/4, Znojmo (vjezd z…
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem a výdejem zdravotních a rehabilitačních pomůcek. Spolupracujeme s řadou zdravotních pojišťoven, vydáváme pomůcky na tzv. Poukazy od lékařů. Než Vám výrobek prodáme, vše s Vámi probereme a doporučíme Vám nejvhodnější produkt. Pevně věříme, že správně zvolená pomůcka Vám…

5WILD park s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(3)
Špitálka 49/8, Brno-Trnitá

Půjčovna obytných automobilů a obytných přívěsů s bohatou výbavou v ceně pronájmu. Pronájem karavanů prestižních německých výrobců Fendt a Hobby pro 4-6 osob. Pronájem integrovaných obytných vozů Bürstner Viseo a Aviano, až pro 5 lidí na jízdu. On-line rezervace.

6VELSBIKE s.r.o. - BB Cyklosport1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vintrovna 403/3, Popůvky

Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol. Nabízíme také doplňky a oblečení. Půjčujeme kola a dětské vozíky. Testujeme kola.

7Městský úřad Velké Pavlovice

Nám. 9.května 40, Velké Pavlovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Městský úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

8Sedlák Petr - BICYKLE SERVIS

3.3
★★★★★
★★★★★
(17)
Lidická 30/2989, Břeclav
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Jízdní kola, značkový servis jízdních kol, příslušenství. Elektrokola, elektroskůtry, prodej značkový servis. Máme široký sortiment zboží skladem. Neváhejte nás kontaktovat.

9Ondrejech Milan

4.5
★★★★★
★★★★★
(154)
Palackého třída 238…, Brno-Královo Pole
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Obchod zabývající se prodejem lyží a kol. V nabídce je také ski servis, cyklo servis a bazar lyží a kol. Proej snowboardu, lyžařských brýlí, čepic, rukavic a mnoho dalšího.

10Moravská energetická a.s.

4.7
★★★★★
★★★★★
(9)
Vídeňská 295, Brno Bezdlužná

Specializujeme se na kvalitní výrobky renomovaných, zejména českých a německých značek, jejichž výrobky vynikají vysokou úrovní kvality a kvalitním servisním zázemím. Propagujeme, prodáváme a provozujeme půjčovny jízdních kol s elektricky podporovaným akumulátorovým pohonem.


Firmy v dalších lokalitách


Půjčovny jízdních kol v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Půjčovny jízdních kol využívají nejen lidé, co nechtějí investovat do vlastního kola. Využívají je i lidé, co si chtějí vyzkoušet nějaký konkrétní model kola, než si ho sami koupí. Oblíbeným sortimentem k vyzkoušení před koupí jsou elektrokola. Půjčovny jízdních kol nabízejí širokou škálu druhů a modelů kol pro dospělé i děti. Součástí nabídky půjčoven jízdních kol je i cyklistické vybavení

Co si lze v půjčovně jízdních kol půjčit? 

  • Horská kola
  • Trekingová kola
  • Silniční kola
  • Elektrokola
  • Koloběžky
  • Dětská kola
  • Dětské vozíky
  • Dětské sedačky
  • Cyklistické přilby
  • Zadní nosiče na kolo
  • Nosiče kol
  • A další

Jízdní kola a další cyklistické vybavení je možné si rezervovat osobně, e-mailem nebo telefonicky. Některé půjčovny nabízejí možnost rezervace online.

Ceník půjčoven jízdních kol

Cena půjčovného se odvíjí od druhu kola, počtu půjčených dní a také od sezóny. Na půjčení kola na více dní nabízejí půjčovny výhodné tarify. Před půjčením je nutné uhradit vratnou kauci.