Potřeby a vybavení pro bowling, kuželky – Jihomoravský kraj

Bowling je oblíbený sport, kterého si užívají lidé všech věkových kategorií. Abyste však mohli hrát bowling správně a efektivně, je důležité mít správné potřeby a vybavení. Přehled prodejců bowlingového vybavení v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

1KNOCK - OUT s.r.o.

Recyklujeme pryž a vyrábíme z něj další užitečné produkty jako jsou dětská hřiště, ruské kuželky, izolační materiály nebo hřiště a figurky pro venkovní společenské hry. Všechny naše výrobky mají označení Český výrobek, podporují sportovní a společenské aktivity dětí i dospělých. Jsou hojně…

2Líšeňské centrum obchodu a služeb s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(31)
Masarova 2407/7, Brno-Líšeň Bezdlužná

Obchodní centrum, které se nachází v brněnské části Líšeň a najdete zde lékárnu, pivnici, drogerii, obchody s oděvy a večerku.

3CENTRUM VIKTORIA s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(840)
Vodařská 232/2, Brno-Horní Heršpice
Otevřeno do 22:00

CENTRUM VIKTORIA je moderní víceúčelový areál nacházející se v klidné lokalitě nedaleko centra města Brna na pravém břehu řeky Svratky. Moderní koncept centra nabízí propojení práce, pohybu a relaxace. Naleznete zde několik druhů atraktivních sportovišť - 6x squash, 7x beachvolejbal, 3x badminton,…

4Orel jednota Ořechov2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(75)
Sokolská 116/2, Ořechov Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit-volejbal, basketbal, badminton, florbal, tenis a fotbal.

5BOWLING SPORT CENTRUM s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(2503)
Vídeňská 847/41, Mikulov Bezdlužná

Provozujeme restauraci a ubytování. Součástí je 6 profesionálních plně automatických bowlingových drah s klimatizací značky Brunswick. Dráhy jsou udržovány školeným personálem speciální mazací technologií. Zajišťujeme široký výběr jídel, denní menu, rozvoz jídel a pizzy. Provozujeme golfový

6ŠPEKOŠ1 pobočka

3.7
★★★★★
★★★★★
(3)
Sportovní, Brno

ŠPEKOŠ, se sídlem Sportovní, 612 00, Brno, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13642, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat Registru Ares,…

7JaR DIGITAL - kuželky, bowling s.r.o.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
Za Humny 3309/18c, Kyjov Bezdlužná

Vyrábíme a montujeme bowlingová a kuželková centra. Nabízíme rekonstrukce stávajících zařízení i prodej doplňků a hracího materiálu pro bowling a kuželky.

8Konečný Zdeněk - kuželky

Nabízíme vybavení a náhradní díly pro kuželny. E-shop.

9KOŠŤÁL PAVEL

Vyrábíme a prodáváme bowlingové vybavení. Nabízíme lekce bowlingu s certifikovanými trenéry. Prodáváme bowlingové koule.


Firmy v dalších lokalitách


Potřeby a vybavení pro bowling, kuželky v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Ať už jste začátečník nebo pokročilý hráč bowlingu, správné potřeby a vybavení jsou klíčové pro úspěšnou hru v bowlingu. Investice do kvalitního vybavení vám může pomoci zlepšit vaši techniky a dosáhnout lepších výsledků.

Bowlingové koule

Jsou samozřejmě nejdůležitějším vybavením, které budete potřebovat. Bowlingové koule jsou vyrobeny z tvrdého materiálu, jako je uretan, reaktivní pryskyřice nebo polyester. Je důležité vybrat si bowlingovou kouli, která je správné velikosti a hmotnosti pro váš jedinečný házecí styl a fyzické schopnosti. Existují různé typy koulí pro různé podmínky dráhy.

Bowlingové boty

Další důležitou položkou jsou bowlingové boty. Bowlingové dráhy mají speciální povrch, který vyžaduje specifickou obuv. Bowlingové boty mají jednu kluznou podrážku a jednu podrážku s brzdicím efektem. Kluzná podrážka je určena pro skluz při házení koule, zatímco brzdící podrážka pomáhá zastavit pohyb na konci hry. Používání vlastních bowlingových bot je hygieničtější a zároveň vám poskytne větší kontrolu nad vaším hrou.

Příslušenství pro bowling

Existuje také několik dalších příslušenství, která vám mohou pomoci zlepšit váš výkon v bowlingu. Jedním z nich je bowlingový grip. Jedná se o speciální vložku do díry pro palec nebo prsty na bowlingové kouli. Hráčům pomáhá lépe držet a ovládat kouli při hodu.