Plavecké školy, kurzy – Cetkovice okres Blansko

Chcete naučit své děti plavat? Přihlaste je do plaveckého kurzu pro děti, kde se naučí plavat pod vedením zkušených instruktorů. Nebo se vy sami chcete zdokonalit v plavání? Pro vás existují plavecké kurzy pro dospělé. Plavecké školy v lokalitě Cetkovice.

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1Klub Matýsek, z. s. (pobočka Velké Opatovice)7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Pod Strážnicí 499, 679 63, Velké Opatovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2MĚSTO LETOVICE

11.2 km Masarykovo náměstí…, Letovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Město Letovice se nachází na hlavní ose Svitavy - Brno. Má necelých 7 000 obyvatel. Zajišťuje veškerou občanskou i kulturní vybavenost. Dominantou města je Zámek Letovice, který se ční nad údolím a je místem pořádání mnoha hudebních a společenských akcí.

3Klub Matýsek, z. s.7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Klemov 433, 679 11, Doubravice nad Svitavou, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4Klub Matýsek, z. s. (pobočka Černá Hora)7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem nám. U Pivovaru 3, 679 21, Černá Hora, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

5Klub Matýsek, z. s. (pobočka Blansko)7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Češkovice 168, 678 01, Blansko, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

6Klub Matýsek, z. s. (pobočka Blansko) - Blansko7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Mlýnská 1828/15, 678 01, Blansko, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

7Klub Matýsek, z. s. (pobočka Jedovnice)7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Riviera 585, 679 06, Jedovnice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Plavecké školy, kurzy – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Plavecké školy, kurzy v lokalitě Cetkovice – detailní popis

Naučit se plavat není příliš složité, i přesto velké množství lidí plavat vůbec neumí. Schopnost umět plavat je důležitá, neboť může zachránit život v nebezpečné situaci. 

Nejideálnější dobou pro učení plavání je dětský věk. Dnes existuje i tzv. baby plavání, kde jde však spíše o hru a pohyb ve vodě, než učení se plavat. Pravá výuka plavání začíná až v předškolním věku, kdy děti navštěvují plavecké kurzy ať už v rámci školky, nebo se svými rodiči. K dalšímu zdokonalování mají děti možnost navštěvovat kurzy v rámci základní školy. Někde i v rámci střední školy či vysoké školy. 

Pro učení se plavání není nikdy pozdě. Pokud jste v dospělém věku a neumíte plavat, nebo se chcete zdokonalit v plavání, existují pro vás i plavecké kurzy pro dospělé

Vliv plavání na zdraví

Plavání je velmi zdravá pohybová aktivita, která má vliv na naše fyzické i psychické zdraví. Je součástí zdravého životního stylu pro mnoho lidí. Plavat se dá navíc v každém věku.

  • Rovnoměrné zatěžování svalstva a lepší prokrvení tkání
  • Příznivě působí na rozvoj kloubní pohyblivosti
  • Příznivý vliv na oběhovou a dýchací soustavu
  • Přispívá k redukci nadbytečných kilogramů
  • Pozitivně ovlivňuje bolesti zad
  • Zrychluje metabolismus
  • Zlepšuje fyzickou a psychickou kondici 
  • Zvyšuje otužilost proti chladu (zejména plavání v přírodních podmínkách)