Plavání a plavecké potřeby – Uherské Hradiště

Plavecké pomůcky pro děti jsou nejen pomocníkem při plavání, ale i důležitým bezpečnostním prvkem. Pokud zrovna vybíráte plavecké pomůcky, řiďte se věkem a hmotností vašeho dítěte. Přehled prodejen s plaveckými potřebami v lokalitě Uherské Hradiště.

1–10 firem z 11 nalezených Filtry

1Slivečková Jitka - BABY CLUB1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Šafaříkova 718, Uherské Hradiště Bezdlužná

Pořádáme plavání pro kojence, batolata a rodiče s dětmi předškolního i školního věku. Nabízíme plavání i jako doplněk rehabilitace či možnost plavat s rodiči i bez rodičů a starší děti učíme správnou techniku plaveckých způsobů. Děti se seznámí s vodním prostředím a s pomocí různých hraček i…

2Slivečková Jitka - BABY CLUB (pobočka Uherské Hradiště, Stará Tenice)1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Šafaříkova 718, Uherské Hradiště Bezdlužná

Pořádáme plavání kojenců, batolat a rodičů s dětmi předškolního i školního věku. Dále zajistíme fotografování a natáčení dětí pod vodou či dětské masáže, muzicírování a pobyty.

3Plavecká škola Uherské Hradiště3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Sportovní 1214, Uherské Hradiště Bezdlužná

Výuka plavání pro žáky mateřských a základních škol či baby plavání a aquaaerobik. Pořádáme plavecké závody a soutěže. K dispozici jsou plavecké pomůcky a další.

4Hanusová Věra

Josefa Stancla 153, Uherské Hradiště
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej pánského i dámského spodního prádla a plavek. Dále nabízíme široký sortiment zaběhnutých značek kvalitního spodního prádla a plavek. Nabízíme také punčochové zboží.

5Mgr. Marcela Stašová - FITBALLY UB

Mgr. Marcela Stašová - FITBALLY UB, se sídlem Na Výsluní 2047, 688 01, Uherský Brod, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2017. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v…

6Namasté yoga studio

5.0
★★★★★
★★★★★
(47)
Masarykovo nám. 69, Uherský Brod Bezdlužná

Namasté yoga studio, se sídlem Masarykovo nám. 69, 688 01, Uherský Brod, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2015. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti jógy,…

7Tělovýchovná jednota Spartak Uherský Brod1 pobočka

U Stadionu 2295, Uherský Brod
Dnes už má zavřeno

Provoz fitness centra s posilovnou. Poskytujeme služby profesionálního trenéra. Dále vedeme oddíly basketbalu, volejbalu, turistiky i kulturistiky, plavání a oddíl šachů.

8Konečná Kateřina, Mgr. - Baby club Katka

U kina 207, Uherský Ostroh…
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Pořádáme kurzy plavání rodičů s dětmi od dvou měsíců. Dále nabízíme víkendové a prázdninové pobyty pro děti.

9Plavecká škola Uherské Hradiště (pobočka Uherský Brod)3 pobočky

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Slovácké nám. 2377, Uherský Brod Bezdlužná

Výuka plavání pro žáky mateřských a základních škol či baby plavání a aquaaerobik. Pořádáme plavecké závody a soutěže. K dispozici jsou plavecké pomůcky a další.

10Plavecká škola Uherské Hradiště (pobočka Dolní Němčí)3 pobočky

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Školní 606, Dolní Němčí Bezdlužná

Výuka plavání pro žáky mateřských a základních škol či baby plavání a aquaaerobik. Pořádáme plavecké závody a soutěže. K dispozici jsou plavecké pomůcky a další.


Plavání a plavecké potřeby – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Plavání a plavecké potřeby v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Plavecké pomůcky pro děti jsou nezbytným vybavením pro ty děti, kteří ještě neumějí samy plavat. Jsou skvělým pomocníkem, který je při plavání pomůže nadnést.

Plavecké pomůcky používají děti od narození přes batolata až po větší děti. Některé děti se mohou naučit plavat už ve třech nebo ve čtyřech letech, pokud je rodiče učí a často navštěvují bazén. Jiné děti se naučí plavat až ve školce či škole, kdy v rámci výuky navštěvují plavecký kurz.  

Plavecké pomůcky pro děti 

Plaveckých pomůcek existuje mnoho druhů. Každému dítěti však může vyhovovat jiný druh, nebo kombinace dvou druhů. Při výběru se vždy řiďte doporučeným věkem a hmotností dítěte. 

  • Plavecký pás – je jednou z nejoblíbenějších pomůcek, která pomáhá nadnášet střed těla. Je vhodný i pro nejmenší děti. Plavecký pás se vyrábí ze zdravotně nezávadné EVA pěny. Skládá se z posuvného popruhu a dílků, které je možné odebrat nebo vrátit zpět, a to podle váhy dítěte. 
  • Nadlehčovací rukávky – nadlehčují horní část těla. Prodávají se ve 3 typech. Pěnové z EVA pěny, které není třeba nafukovat. Klasické nafukovací rukávky a plavecké rukávky Aqua Sphere z nadlehčovací pěny. 
  • Plovací vesta – vyrábí se z měkkého a pružného neoprenu. Děti nejen nadnáší, ale chrání je i před chladem z vody a nebezpečným UV zářením. 
  • Plováček – děti nadnáší a nijak je neomezuje v pohybu. Vyrábí se z plavkoviny, která rychle schne a navíc je na těle příjemná. Na trhu jsou k dostání s různou délkou rukávů a nohavic. Jejich velkou výhodou je ochrana proti UV záření.