Plavání a plavecké potřeby – Sudice okres Blansko

Plavecké pomůcky pro děti jsou nejen pomocníkem při plavání, ale i důležitým bezpečnostním prvkem. Pokud zrovna vybíráte plavecké pomůcky, řiďte se věkem a hmotností vašeho dítěte. Přehled prodejen s plaveckými potřebami v lokalitě Sudice.

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1Klub Matýsek, z. s. (pobočka Velké Opatovice)7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Pod Strážnicí 499, 679 63, Velké Opatovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2Kubová Monika, Mgr.

Provozujeme a máme nabídku plavání rodičů a dětí a máme služby tenisové školy a tábory a rekvalifikační kurzy.

3Klub Matýsek, z. s.7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Klemov 433, 679 11, Doubravice nad Svitavou, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4Klub Matýsek, z. s. (pobočka Černá Hora)7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem nám. U Pivovaru 3, 679 21, Černá Hora, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

5Klub Matýsek, z. s. (pobočka Blansko)7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Češkovice 168, 678 01, Blansko, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

6Klub Matýsek, z. s. (pobočka Blansko) - Blansko7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Mlýnská 1828/15, 678 01, Blansko, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

7SPORTS SHOP JRK, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
18.8 km K. H. Máchy 1242/14, Blansko
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme firma vycházející z osobních sportovních zkušeností a zkušeností našich zákazníků. Na trhu působíme od roku 1995 a od tohoto data také spolupracujeme se zastoupením zn. Asics. Po ní se postupně podle přání zákazníků přidávaly další značky a vybavení zejména na baseball aj.Naším oborem je…

8Klub Matýsek, z. s. (pobočka Jedovnice)7 poboček

Klub Matýsek, z. s., se sídlem Riviera 585, 679 06, Jedovnice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2014. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Plavání a plavecké potřeby – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Plavání a plavecké potřeby v lokalitě Sudice – detailní popis

Plavecké pomůcky pro děti jsou nezbytným vybavením pro ty děti, kteří ještě neumějí samy plavat. Jsou skvělým pomocníkem, který je při plavání pomůže nadnést.

Plavecké pomůcky používají děti od narození přes batolata až po větší děti. Některé děti se mohou naučit plavat už ve třech nebo ve čtyřech letech, pokud je rodiče učí a často navštěvují bazén. Jiné děti se naučí plavat až ve školce či škole, kdy v rámci výuky navštěvují plavecký kurz.  

Plavecké pomůcky pro děti 

Plaveckých pomůcek existuje mnoho druhů. Každému dítěti však může vyhovovat jiný druh, nebo kombinace dvou druhů. Při výběru se vždy řiďte doporučeným věkem a hmotností dítěte. 

  • Plavecký pás – je jednou z nejoblíbenějších pomůcek, která pomáhá nadnášet střed těla. Je vhodný i pro nejmenší děti. Plavecký pás se vyrábí ze zdravotně nezávadné EVA pěny. Skládá se z posuvného popruhu a dílků, které je možné odebrat nebo vrátit zpět, a to podle váhy dítěte. 
  • Nadlehčovací rukávky – nadlehčují horní část těla. Prodávají se ve 3 typech. Pěnové z EVA pěny, které není třeba nafukovat. Klasické nafukovací rukávky a plavecké rukávky Aqua Sphere z nadlehčovací pěny. 
  • Plovací vesta – vyrábí se z měkkého a pružného neoprenu. Děti nejen nadnáší, ale chrání je i před chladem z vody a nebezpečným UV zářením. 
  • Plováček – děti nadnáší a nijak je neomezuje v pohybu. Vyrábí se z plavkoviny, která rychle schne a navíc je na těle příjemná. Na trhu jsou k dostání s různou délkou rukávů a nohavic. Jejich velkou výhodou je ochrana proti UV záření.