Plavání a plavecké potřeby – Přerov

Plavecké pomůcky pro děti jsou nejen pomocníkem při plavání, ale i důležitým bezpečnostním prvkem. Pokud zrovna vybíráte plavecké pomůcky, řiďte se věkem a hmotností vašeho dítěte. Přehled prodejen s plaveckými potřebami v lokalitě Přerov.

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1Zátopek Lumír - PLAVECKÁ ŠKOLA

3.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Žáčkova 2042, Hranice I-Město Bezdlužná

Plavecká škola, plavání kojenců, batolat, předškolních a školních dětí, aquaaerobik.

2Základní škola a mateřská škola Jezernice1 pobočka

Základní škola a mateřská škola Jezernice, okres Přerov, p.o., je právnickou osobou vykonávající činnost základní školy, mateřské školy , školní družiny a školní jídelny – výdejny. Historie školy sahá do konce sedmnáctého století , tudíž patří mezi nejstarší školy okresu Přerov. Školní budova byla…

3APEX Systems, spol. s r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Čechova 3216/33, Přerov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Firma se zabývá prodejem zdravotních potřeb. Specializuje se na zdravotní pomůcky pro ženy po operaci prsu. Dále sortiment rozšířili o zboží pro budoucí maminky, pro ženy trpící cukrovkou, pro ženy s nadměrných velikostí podprsenek a mnoho dalšího.

4Plavecký klub Chobotnička s.r.o. (pobočka Přerov)2 pobočky

3.8
★★★★★
★★★★★
(11)
U Bečvy 2883/2 , Přerov Bezdlužná

Kurzy plavání pro kojence a batolata. Výuka plavání dětí od dvou měsíců do sedmi let.

5TJ SPARTAK Přerov1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(29)
Bezručova 770/4, Přerov

Tělovýchovná jednota je společenskou organizací s právní subjektivitou, která sdružuje členy sportovních, tělovýchovných a turistických oddílů a odborů.

6Teplo Přerov, a.s.- PLAVECKÝ AREÁL2 pobočky

4.2
★★★★★
★★★★★
(141)
Kopaniny 852/2, Přerov Bezdlužná

Plavecký areál a Koupaliště Penčice. Sportovní, rekreační a relaxační zařízení pro jednotlivce i sportovní a zájmové skupiny.

7DUHA Klub Rodinka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
tř. 17. listopadu…, Přerov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme organizaci aktivit pro maminky s dětmi - plavání, hlídaní dětí, rekvalifikace pro maminky.


Plavání a plavecké potřeby – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Plavání a plavecké potřeby v lokalitě Přerov – detailní popis

Plavecké pomůcky pro děti jsou nezbytným vybavením pro ty děti, kteří ještě neumějí samy plavat. Jsou skvělým pomocníkem, který je při plavání pomůže nadnést.

Plavecké pomůcky používají děti od narození přes batolata až po větší děti. Některé děti se mohou naučit plavat už ve třech nebo ve čtyřech letech, pokud je rodiče učí a často navštěvují bazén. Jiné děti se naučí plavat až ve školce či škole, kdy v rámci výuky navštěvují plavecký kurz.  

Plavecké pomůcky pro děti 

Plaveckých pomůcek existuje mnoho druhů. Každému dítěti však může vyhovovat jiný druh, nebo kombinace dvou druhů. Při výběru se vždy řiďte doporučeným věkem a hmotností dítěte. 

  • Plavecký pás – je jednou z nejoblíbenějších pomůcek, která pomáhá nadnášet střed těla. Je vhodný i pro nejmenší děti. Plavecký pás se vyrábí ze zdravotně nezávadné EVA pěny. Skládá se z posuvného popruhu a dílků, které je možné odebrat nebo vrátit zpět, a to podle váhy dítěte. 
  • Nadlehčovací rukávky – nadlehčují horní část těla. Prodávají se ve 3 typech. Pěnové z EVA pěny, které není třeba nafukovat. Klasické nafukovací rukávky a plavecké rukávky Aqua Sphere z nadlehčovací pěny. 
  • Plovací vesta – vyrábí se z měkkého a pružného neoprenu. Děti nejen nadnáší, ale chrání je i před chladem z vody a nebezpečným UV zářením. 
  • Plováček – děti nadnáší a nijak je neomezuje v pohybu. Vyrábí se z plavkoviny, která rychle schne a navíc je na těle příjemná. Na trhu jsou k dostání s různou délkou rukávů a nohavic. Jejich velkou výhodou je ochrana proti UV záření.