Plavání a plavecké potřeby – Jihomoravský kraj

Plavecké pomůcky pro děti jsou nejen pomocníkem při plavání, ale i důležitým bezpečnostním prvkem. Pokud zrovna vybíráte plavecké pomůcky, řiďte se věkem a hmotností vašeho dítěte. Přehled prodejen s plaveckými potřebami v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–10 firem z 38 nalezených Filtry

1Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, příspěvková organizace

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Botanická 63/70, Brno Bezdlužná Ověřená

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka je školou s šestiletou a čtyřletou formou studia. Přibližně 20 % žáků naší sportovní školy jsou reprezentanti ČR, proto jejich studium vyžaduje individuální přístup ze strany učitelů. Absolvent našeho gymnázia získá potřebné znalosti a vědomosti ze všech…

2TJ TESLA BRNO

3.9
★★★★★
★★★★★
(3)
Halasovo náměstí…, Brno-Lesná Bezdlužná

Sportovní areál TJ TESLA BRNO je tělovýchovná jednota, svojí členskou základnou představuje druhou největší tělovýchovnou jednotu v městě Brně o počtu 1008 členů. Hlavním prostorem pro sportovní činnost členů TJ Tesla včetně neorganizované veřejnosti je sportovní areál, v lokalitě Lesná na Halasově…

7Tělocvičná jednota Sokol Brno - Královo Pole

Srbská 116/4, Brno Bezdlužná

Cvičení sokolské všestrannosti se zabývá sportovní gymnastikou, šplhem, atletikou a plaváním, nácviky na slety, akademie a veřejná vystoupení. Součástí jednoty je oddíl akrobatického rokenrolu.

8Mateřská škola Brno, Řezáčova 3, příspěvková organizace

Naše mateřská škola poskytuje ve svých čtyřech třídách Zajíčci, Žabky, Ježečci a Vrabečci prostředí pro zdravý rozvoj dítěte a předškolní přípravu, pořádání a návštěvy kulturních akcí, poradenskou činnost v oblasti logopedie, předplavecký výcvik, školu v přírodě atd. Více se dozvíte na našich…

9SPORTS SHOP JRK, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
K. H. Máchy 1242/14, Blansko
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme firma vycházející z osobních sportovních zkušeností a zkušeností našich zákazníků. Na trhu působíme od roku 1995 a od tohoto data také spolupracujeme se zastoupením zn. Asics. Po ní se postupně podle přání zákazníků přidávaly další značky a vybavení zejména na baseball aj.Naším oborem je…

10Klub plavecké školy Krokodýl Brno

4.4
★★★★★
★★★★★
(8)
Hradilova 107, Brno Bezdlužná

Nabízíme předplaveckou výuku dětí od 2 let pro základní, zdokonalovací a kondiční plavání. Vybíráme děti pro výkonnostní i závodní plavání.


Plavání a plavecké potřeby – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Plavání a plavecké potřeby v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Plavecké pomůcky pro děti jsou nezbytným vybavením pro ty děti, kteří ještě neumějí samy plavat. Jsou skvělým pomocníkem, který je při plavání pomůže nadnést.

Plavecké pomůcky používají děti od narození přes batolata až po větší děti. Některé děti se mohou naučit plavat už ve třech nebo ve čtyřech letech, pokud je rodiče učí a často navštěvují bazén. Jiné děti se naučí plavat až ve školce či škole, kdy v rámci výuky navštěvují plavecký kurz.  

Plavecké pomůcky pro děti 

Plaveckých pomůcek existuje mnoho druhů. Každému dítěti však může vyhovovat jiný druh, nebo kombinace dvou druhů. Při výběru se vždy řiďte doporučeným věkem a hmotností dítěte. 

  • Plavecký pás – je jednou z nejoblíbenějších pomůcek, která pomáhá nadnášet střed těla. Je vhodný i pro nejmenší děti. Plavecký pás se vyrábí ze zdravotně nezávadné EVA pěny. Skládá se z posuvného popruhu a dílků, které je možné odebrat nebo vrátit zpět, a to podle váhy dítěte. 
  • Nadlehčovací rukávky – nadlehčují horní část těla. Prodávají se ve 3 typech. Pěnové z EVA pěny, které není třeba nafukovat. Klasické nafukovací rukávky a plavecké rukávky Aqua Sphere z nadlehčovací pěny. 
  • Plovací vesta – vyrábí se z měkkého a pružného neoprenu. Děti nejen nadnáší, ale chrání je i před chladem z vody a nebezpečným UV zářením. 
  • Plováček – děti nadnáší a nijak je neomezuje v pohybu. Vyrábí se z plavkoviny, která rychle schne a navíc je na těle příjemná. Na trhu jsou k dostání s různou délkou rukávů a nohavic. Jejich velkou výhodou je ochrana proti UV záření.