Outdoorové sporty – Olomoucký kraj

1–10 firem z 25 nalezených Filtry

1ZETRA - pracovní oděvy s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(115)
Kaštanová 1188/2, Olomouc
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná Ověřená

Zabýváme se prodejem pracovních oděvů, pracovních obuví a ochranných pracovních pomůcek. Nabízíme pomůcky na ochranu zraku, sluchu, dýchacích cest i na ochranu proti pádu. Součástí našeho sortimentu jsou i ochranné přilby a pracovní rukavice.

2Fasnerová Lenka - CENTRUM POHYBU OLOMOUC1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Smrčkova 451/10, Olomouc,Hodolany Bezdlužná Ověřená

Jsme jediné licenční centrum v Olomouci,které používá originální cvičební náčiní flexi-bar + X-co. Jsme 1. oficiální Kranking club v Olomouci.

3OPP CENTRUM s.r.o. - chráněná dílna

4.5
★★★★★
★★★★★
(115)
Prostějovská 3/10, Mostkovice
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Prodej outdoorového, pracovního a sportovního oblečení, dále lovecké, myslivecké, trekkingové-outdorové Gore-tex obuvi. Firma je autorizovaný prodejce značek Merrell, Moira, Northfinder, Garmisch, Sprandi, RVC, Demar, Rejoice, VM.

4Tener - lovecké potřeby

4.8
★★★★★
★★★★★
(4)
Domaželice 74, Domaželice Bezdlužná

Naše společnost se zabývá především dovozem loveckých, sportovních a outdoorových nožů. Specializujeme se na produkty německé firmy Linder a španělské firmy Cudeman, kde jsme výhradními dovozci těchto produktů. V našem sortimentu najdete mnoho dalších značek nožů, kožených výrobků pro myslivost,…

5DENALI SPORT s.r.o.

3.8
★★★★★
★★★★★
(13)
Československé…, Zábřeh
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Najdete zde vybavení, oblečení a doplňky pro sportovní aktivity v přírodě, na hřišti i v tělocvičně. Nabídku průběžně doplňujeme a aktualizujeme. Většinu zboží máme skladem a expedujeme do 24 hodin. Objednané zboží si můžete vyzvednout také osobně v kamenné prodejně Denali sport Zábřeh nebo na…

6TILAK, a.s.1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
Žerotínova 627, Šumperk
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Jsme český výrobce outdoorového vybavení, technického oblečení pro horolezce z materiálů Gore-Tex®, Widnstopper® a Ventile®. Jsme dovozcem značek Meindl a Fibertec.

7FACE Sport s.r.o.

Wurmova 28, Přerov
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Sportovní potřeby - maloobchodní prodej. Boty, membránové oblečení a funkční prádlo - ponožky, trička, mikiny, bundy, cyklistické oblečení. Brýle sluneční, brýle plavecké, stany, spacáky, batohy, cyklistické vybavení, potřeby pro horolezectví.

8Mgr. Ladislav Koudela - HEPA outdoor fitness

5.0
★★★★★
★★★★★
(28)
Budovatelů 172/5, Přerov I-Město Bezdlužná

Mgr. Ladislav Koudela - HEPA outdoor fitness, se sídlem Budovatelů 172/5, 750 02, Přerov I-Město, v okrese Přerov a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2008. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách…

9SportStart.cz

Starobranská 68/5, Šumperk
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

SportStart.cz, se sídlem Starobranská 68/5, 787 01, Šumperk, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1…

10GALA, a.s.

Výroba a prodej nosičů zahradní a záchranářské techniky, rukavic, tašek, sítí, píšťalek, batohů, kompresorů, sportovních míčů a dalšího vybavení. Nabízíme také boxovací pytle. Vyvíjíme produkty na míru v oblastech strojního parku, laboratoří, testování míčů a dalších.


Firmy v dalších lokalitách


Outdoorové sporty v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Outdoorové sporty najdete 25 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 23 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 8 firem v regionu Olomoucký kraj.