Outdoorové sporty – Bohuslavice u Zlína okres Zlín

1–10 firem z 15 nalezených Filtry

1SPV invest s.r.o.- Hunting24

4.6
★★★★★
★★★★★
(46)
6.7 km J. A. Bati 5645, Zlín
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem loveckých potřeb, zbraní, střeliva, oděvů a obuvi. Nabízíme sortiment kvalitního zboží pro maximální spokojenost našich zákazníků.

2Stanix Projekt s.r.o. - www.armyshop-viper.cz2 pobočky

E-shop s nabídkou army a outdoorového vybavení, batohů, vaků, nožů, nářadí, oblečení, obuvi, taktické výstroje a obranných prostředků. Nabízíme dalekohledy, impregnace, lana, šňůry, stany, spací pytle, svítilny, kompasy a buzoly. Najdete u nás polní lahve, ochranu proti hmyzu a další.

3SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
6.8 km J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.

4Borský Milan, Ing. (pobočka Zlín)1 pobočka

6.9 km Vavrečkova 7029/44, Zlín Bezdlužná

Vývoj, výroba a distribuce ortopedických vložek. Dále i digitální mapování tlaku, dynamická analýza chodidel, nastavení invalidních vozíků, pressure mapping.

5Mgr. Žáček Martin - COVER SPORToutdoor activities

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.0 km Osvoboditelů 3778, Zlín Bezdlužná

Outdoorový program se zaměřením na lukostřelbu, nízké lanové překážky a obří houpačku Big Swing. Možnost využití instruktorů různých venkovních sportů i lukostřelnice a lanové dráhy.

6ALPINE PRO, a.s. (pobočka Zlín, náměstí Míru)68 poboček

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
7.4 km náměstí Míru 463, Zlín
Otevřeno do 17:30
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem sportovního a outdoorového oblečení, vybavení a obuvi.

7HUSKY CZ s.r.o. (pobočka Zlín)27 poboček

4.2
★★★★★
★★★★★
(16)
7.5 km Kvítková 475, Zlín

Nabízíme výrobu a prodej outdoor vybavení. Dále prodáváme stany, spacáky, batohy, tašky, bundy, kalhoty, zimní oblečení. Vybavení expedičních, horolezeckých a záchranářských teamů.Použití značkových materiálů nowind, polartec, tecnopile, cordura, schoeller, thermollite.

8Čech Michal- BESKYD sport

Prodej sportovní oblečení a outdoorového vybavení.

9Čech Michal, Ing.- Beskyd sport

Prodáváme outdoorové vybavení a sportovní potřeby. Nabízíme oblečení, trekovou obuv, stany, spacáky, batohy, ledvinky, karimatky, vařiče a mnoho dalšího.

10MOIRA CZ, a.s. (pobočka Zlín)28 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
7.5 km Kvítková 475, Zlín

Naším oborem je výroba a prodej funkčního prádla a sportovního oblečení značky MOIRA. Nabízíme funkční prádlo, termoprádlo, spodní a noční prádlo, cyklodresy, cyklistické kalhoty, oblečení pro fitness, sportovní oblečení a doplňky pro outdoor, cyklistiku i lyžování.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Outdoorové sporty v lokalitě Bohuslavice u Zlína – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Outdoorové sporty najdete 15 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 14 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 5 firem v regionu Bohuslavice u Zlína.