Outdoor a outdoorové vybavení – Brno - venkov

Plánujete turistický výlet, kempování, lezení či jinou outdoorovou aktivitu? Pak budete potřebovat kvalitní outdoorové vybavení, díky kterému si budete moct užívat každou minutu svého dobrodružství. Prodejci outdoorového vybavení v lokalitě Brno - venkov.

1–10 firem z 13 nalezených Filtry

1Lidl Česká republika v.o.s. (pobočka Kuřim)181 poboček

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Tyršova 1731, Kuřim
Otevřeno do 20:00

Firma Lidl se zabývá prodejem potravin, ale také módy, dětského oblečení, potřeb pro dílnu a zahradu, kuchyňských potřeb, sportovních potřeb, potřeb pro domácnost, bytového textilu, nábytku, elektroniky, hraček, matrací, roštů, osvětlení i obuvi. Můžeme Vám také nabídnout auto -…

2Lidl Česká republika v.o.s. (pobočka Rosice)181 poboček

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Brněnská 1342, Rosice
Otevřeno do 20:00

Firma Lidl se zabývá prodejem potravin, ale také módy, dětského oblečení, potřeb pro dílnu a zahradu, kuchyňských potřeb, sportovních potřeb, potřeb pro domácnost, bytového textilu, nábytku, elektroniky, hraček, matrací, roštů, osvětlení i obuvi. Můžeme Vám také nabídnout auto -…

3ALESTRA s.r.o.

3.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Tišnovská 305, Kuřim Bezdlužná

Děláme realizaci dětských hřišť a také multifunkčních sportovišť. A dále ještě outdoorových posiloven. Děláme zakázkové výroby prvků zahradní architektury.

45 P Agency, spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(7)
U Sýpky 555, Rajhradice Bezdlužná

Děláme a nabízíme profesionální direct marketingová řešení od návrhu marketingových koncepcí a také strategií až po vytváření a správu zákaznických databází a adresářů firem. A dále zajistíme kreativní direct mailingové zásilky a to včetně tiskové produkce a kvalitní adresné distribuce. Nabízíme…

5Kostelecký Roman, Ing. - LESKO1 pobočka

Hlavní 403, Vojkovice u Brna
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Jsme jedna z největších speciálních prodejen v ČR, která nabízí kvalitní a kompletní vybavení pro lov a pobyt v přírodě. Špičkové oděvy těch nejlepších značek - Harkila, Seeland Tusker, Blaser, Chevalie, Sasta, Tagart, Margita, Laksen, Wanderlick, Venator, Lodenhut - Vám zajistí komfortní pohyb při…

6Babušková Eva- Dekl.cz

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Přibická 247, Přísnotice
Otevřeno do 19:00
Bezdlužná

Specializujeme se na prodej mobilních telefonů a příslušenství. V našem sortimentu najdete také hračky, kosmetiku, hodinky, brašny, optiku (kamerové systémy, dalekohledy, mikroskopy, fotoaparáty..), autodoplňky, potřeby pro dům a zahradu, doplňky stravy, oděvy a oděvní doplňky, počítače, notebooky,…

7SPORTSERVIS OŘECHOV s.r.o.

Děláme výroby z plastů a také vysokofrekvenční svařování i šití nánosových textilií.

8ESA - servis palet s.r.o. (pobočka Modřice)1 pobočka

3.7
★★★★★
★★★★★
(242)
Evropská 886…, Modřice Bezdlužná

Poskytujeme komplexní logistiku 3PL na míru a máme moderní sklady kategorie A. Děláme vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu a přepravu i také spedice a skladování v 5 skladech. Jsme suchá a chlazená distribuce a máme celní deklarace a dále nabízíme outsourcing a balení i také úpravu zboží.

9Kropáč Petr

Provozujeme reklamní plochy pro venkovní outdoorovou reklamu.


Outdoor a outdoorové vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Outdoor a outdoorové vybavení v lokalitě Brno - venkov – detailní popis

Outdoorové vybavení je nezbytností pro každého, kdo rád tráví čas v přírodě. Ať už se chystáte na turistický výlet, kempování, lezení, běhání nebo jinou aktivitu, potřebujete mít vhodné oblečení, obuv, batoh, stan, spacák a další doplňky. 

Jak si vybrat to nejlepší outdoorové vybavení pro vaše potřeby? 

Outdoorové oblečení

Mělo by být především funkční, odolné a pohodlné. Mělo by vás chránit před nepříznivým počasím, vlhkostí, chladem nebo horkem. A zároveň by vám mělo umožňovat odvádění potu a regulaci teploty. 

Při výběru se zaměřte na střih a materiál oblečení. Oblečení by vám mělo být dostatečně volné pro pohyb, ale zase ne moc široké pro zabránění zbytečné ztráty tepla. Materiál by měl být kvalitní, funkční, pevný a odolný. Zaměřte se také na detaily oblečení, jako jsou kapsy, kapuce nebo reflexní prvky. Tyto detaily pak zvyšují váš komfort a bezpečnost oblečení. 

Vrstvení outdoorového oblečení

Základem je vrstvit oblečení podle principu cibule. První vrstva by měla být složena z termoprádla nebo funkčního trička a kalhot, které dobře odvádí vlhkost od těla a udržuje vás v suchu. Druhá vrstva by měla být z fleecu nebo softshellu, které poskytují tepelnou izolaci a prodyšnost. Třetí vrstva by měla být z hardshellu nebo membránové bundy, které vás ochrání před nepříznivým počasím, jako je déšť, vítr nebo sníh. Vrstvy přidávejte nebo ubírejte podle vaší aktivity nebo ročního období. 

Outdoorová obuv

Měla by být pevná, odolná a pohodlná. Při výběru se zaměřte zejména na terén, ve kterém se budete pohybovat a podle toho hledejte vhodnou obuv. Outdoorová obuv se dá rozdělit podle typu aktivity na: turistickou obuv (pro dlouhé túry), lezeckou obuv (pro lezení po skalách), běžeckou obuv (pro běhání po různých terénech), cyklistickou obuv (pro jízdu na kole) nebo zimní obuv (pro chůzi po sněhu nebo ledu).

Dále se zaměřte na velikost obuvi. Outdoorové boty by vám měly být hlavně pohodlné. Nesmí se vám vyzouvat, ale ani být příliš těsné, abyste si nezpůsobili puchýře nebo odřeniny. Zaměřte se i na materiál obuvi, který by měl být odolný, ale zároveň i prodyšný a vodoodpudivý. Když už budete zkoumat materiál, nezapomeňte se podívat na podrážku. Na té opravdu hodně záleží, aby se vám dobře chodilo. Podrážka by měla být nejen dostatečně tuhá pro stabilitu na nerovném povrchu, ale i dostatečně flexibilní pro pohyb.