Osobní, fitness trenéři – Karviná

Chodíte do posilovny, ale nejste si jisti správnou technikou cviků? Nedaří se vám plnit vaše fitness cíle? Nebo vám chybí motivace ke cvičení? Pak je pro vás osobní fitness trenér tím pravým řešením. Přehled osobních fitness trenérů v lokalitě Karviná.

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1Ready to be Active s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(14)
Na Nábřeží 773/121, Havířov-Město Bezdlužná

Ready to be Active, se sídlem Na Nábřeží 773/121, 736 01, Havířov-Město, v okrese Karviná a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 79854, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2019. Předmětem podnikání je: výroba,…

2Mgr. Kazimír Palka

Jana Palacha 794, Bohumín-Nový Bohumín
Otevřeno od 17:00
Bezdlužná

Mgr. Kazimír Palka, se sídlem Jana Palacha 794, 735 81, Bohumín-Nový Bohumín, v okrese Karviná a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

3FITSPINN s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(8)
Na Stuchlíkovci 982, Lutyně-Orlová
Otevřeno od 12:00
Bezdlužná

FITSPINN s.r.o., se sídlem Na Stuchlíkovci 982, 735 14, Lutyně-Orlová, v okrese Karviná a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 40799, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2005. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

4Oravcová Eva- Fitcentrum PROMĚNY

4.7
★★★★★
★★★★★
(103)
Dlouhá třída 1612…, Havířov, Podlesí
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Provozujeme dámské fitcentrum s nabídkou TRX, Pilates, Jump, kruhový trénink, TRX&BOSU, BOSU, Flow YOGA, JILLIAN & KICKBOX, cvičení pro děti. Nabízíme služby osobní trenérky a výživové poradkyně, masáže-rekondiční, ruční lymfatické, kineziotaping a tejpování.

5Darina Darja Káňová

Šunychelská 1159 , Bohumín, Nový…
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Provozujeme fitness centrum s vybavenou posilovnou. Nabízíme osobního trenéra.

6LA PROVA s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(43)
Lípová 1965 , Český Těšín
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Provozujeme fitness centrum. K dispozici cardio zóna s Cardio Cinema systémem, osobní i aerobní sál, osobní trenér. Nabízíme hodiny TRX, kruhového tréninku, Bosu, body stylingu, fitboxu, race walkingu či power jogy.

7Milchová Monika1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(618)
Ďáblova kolonie 912, Dolní Lutyně Bezdlužná

Poskytuji tělovýchovné a sportovní služby v oblasti fitness.

8Knispelová Iveta

4.4
★★★★★
★★★★★
(10)
Centrum 2297/22 , Karviná, Mizerov
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Provozujeme dámský fitness, flowin a fitness box. Poskytujeme možnost služeb osobní trenérky.


Osobní, fitness trenéři – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Karviná


Osobní, fitness trenéři v lokalitě Karviná – detailní popis

Pravidelné chození do fitka je dnes velkým trendem a součástí zdravého životního stylu mnoha lidí. Nejčastějším důvodem návštěvy fitness center je shození nadbytečných kil, nabrání svalové hmoty a síly či vytvarování postavy. Pro mnohé je posilování ve fitness centru aktivním odpočinkem a odreagováním od běžných životních problémů. 

Ať už jste ve fitness centru jako doma, nebo vás teprve čeká první návštěva posilovny, je cvičení pod vedením zkušeného trenéra vždy tím správným směrem. Trenér vám vymyslí smysluplný tréninkový plán, díky kterému snáze dosáhnete svých fitness cílů. Při vaší cestě k vysněné postavě vás bude motivovat. Bude vám vymýšlet cviky na míru a přitom kontrolovat správnou techniku jejich provedení, abyste si neublížili. Nejlepší fitness trenér bude i vaším výživovým poradcem a kamarádem

Kde najdu dobrého fitness trenéra?

Většina fitness center má své trenéry. Pokud už jste klientem nějakého fitka, zeptejte se nejprve tam. V případě, že žádné fitko ještě nenavštěvujete, hledejte na internetu a čtěte si recenze. Vždy je dobré se také zeptat svých přátel a známých, kteří aktivně cvičení. Třeba už svého trenéra mají, nebo nějakého znají. 

V dnešní době existuje i mnoho online trenérů, kteří vytvářejí tréninkové plány na doma i do posilovny a zároveň tvoří i jídelníčky na míru.