Osobní, fitness trenéři – Brno - město

Chodíte do posilovny, ale nejste si jisti správnou technikou cviků? Nedaří se vám plnit vaše fitness cíle? Nebo vám chybí motivace ke cvičení? Pak je pro vás osobní fitness trenér tím pravým řešením. Přehled osobních fitness trenérů v lokalitě Brno - město.

1–10 firem z 25 nalezených Filtry

1Studio Limetka

4.9
★★★★★
★★★★★
(6)
U Leskavy 730/32, Brno-Starý Lískovec

V našem studiu poskytujeme služby: Power plate, kavitace, lymfodrenáž, Vacutherm (Vacushape), solárium a unikátní měření přístrojem InBody. Cvičení je v příjemném prostředí pod dohledem profesionálních trenérů. Na míru sestavujeme jídelníček i cvičení.

2Bořutová Lenka (pobočka Brno, Družstevní)2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Družstevní 2223/21, Brno-Řečkovice Bezdlužná

Nabízím pomoc, radu a podporu při Vašem snažení a změně. Není to jednoduché a určitě to nepůjde bez Vašeho plného nasazení, ale stojí to za to. Co může být lepší, než investovat do svého zdraví, fyzické a psychické pohody? Sestavím Vám tréninkový plán na míru podle kterého si můžete cvičit sami…

3SaM CLUB Brno1 pobočka

Provozujeme solárium, posilovnu, tělovýchovné a sportovní zařízení. Prodej doplňků výživy. Poskytujeme permanentky vhodné pro studenty.

4FITNESS MUAY - THAI s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(50)
Dornych 102, Brno – Komárov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme individuální i skupinové sportovní kurzy a tréninky, tae-bo, aerobicu či thajského boxu. Dále provádíme masáže a provozujeme solárium či posilovnu. Poskytujeme služby poradce pro fitness a výživu. Organizujeme zápasy či turnaje.

5EUFORIA fitness

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vodova 336/108, Brno-Královo Pole
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Pestrá paleta posilovacích strojů, cvičení s trenérkou za velmi solidní ceny. Široká nabídka proteinových a iontových nápojů, konzultace výživového poradenství, sestavení osobního cvičebního plánu šitého na míru vašim potřebám.

6Best Gym Horova

4.5
★★★★★
★★★★★
(418)
Horova 99/48, Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Fitness centrum s rozlohou 500 m2. Posilovna, squash, sálové aktivity: aerobic, interval - aerobic, pilates, fit - jóga, bosu, power - core, zumba, bodyform, břišní tance, kruhový trénink. Certifikované lektorky i trenéři. Vlastní parkování ve dvoře.

7VALC active, spol. s r.o.

Sportovní 581, Brno Bezdlužná

Provoz fitness centra s posilovnou a tělocvičnou. V posilovně je 45 strojů od firmy Grün sport a 13 polohovacích laviček.

8Alfréd s.r.o. - Contours Fitness pro ženy (pobočka Brno-Královo Pole)18 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Orlí 482/3, Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Fitness jen pro ženy, cvičení trvá 30 minut, kombinace posilovacích strojů a aerobních stanovišť je ideální pro snižování hmotnosti a tvarování postavy. Po celou dobu se o Vás stará trenérka.

9HAPPY SUN RELAX (Brno)1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(40)
Palackého nám. 46, Rosice
Dnes už má zavřeno

Happy Sun Relax provozuje fitness centrum, posilovnu, solární a kosmetické studio. K dalším činnostem patří masáže a bělení zubů, strojová lymfodrenáž, laserová liposukce, diamantová mikrodermabraze a elektrostimulace.

10VODOPLAST s.r.o.- MišMaš Fitness Brno3 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(419)
Gajdošova 4392/7, Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozujeme fitness centrum v Brně. Máme pro Vás k dispozici skvěle vybavené fitness centrum s kardio zónou, dva sály na aerobní i jiné hromadné sportovní aktivity či solárium. Celé fitness centrum je plně klimatizované a rozkládá se na ploše téměř 1 000 m2. Nabízíme služby osobního fitness trenéra.


Osobní, fitness trenéři – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Osobní, fitness trenéři v lokalitě Brno - město – detailní popis

Pravidelné chození do fitka je dnes velkým trendem a součástí zdravého životního stylu mnoha lidí. Nejčastějším důvodem návštěvy fitness center je shození nadbytečných kil, nabrání svalové hmoty a síly či vytvarování postavy. Pro mnohé je posilování ve fitness centru aktivním odpočinkem a odreagováním od běžných životních problémů. 

Ať už jste ve fitness centru jako doma, nebo vás teprve čeká první návštěva posilovny, je cvičení pod vedením zkušeného trenéra vždy tím správným směrem. Trenér vám vymyslí smysluplný tréninkový plán, díky kterému snáze dosáhnete svých fitness cílů. Při vaší cestě k vysněné postavě vás bude motivovat. Bude vám vymýšlet cviky na míru a přitom kontrolovat správnou techniku jejich provedení, abyste si neublížili. Nejlepší fitness trenér bude i vaším výživovým poradcem a kamarádem

Kde najdu dobrého fitness trenéra?

Většina fitness center má své trenéry. Pokud už jste klientem nějakého fitka, zeptejte se nejprve tam. V případě, že žádné fitko ještě nenavštěvujete, hledejte na internetu a čtěte si recenze. Vždy je dobré se také zeptat svých přátel a známých, kteří aktivně cvičení. Třeba už svého trenéra mají, nebo nějakého znají. 

V dnešní době existuje i mnoho online trenérů, kteří vytvářejí tréninkové plány na doma i do posilovny a zároveň tvoří i jídelníčky na míru.