Orientační sporty – Vizovice okres Zlín

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1TJ Sokol Vizovice1 pobočka

2.9
★★★★★
★★★★★
(3)
680 m Tyršova 177, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

2OB Vizovice1 pobočka

1,000 m 3. května 1280, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

3Sportovní klub orientačního běhu Zlín

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
13.6 km nám. T. G. Masaryka…, Zlín Bezdlužná

Sportovní klub orientačního běhu Zlín, se sídlem nám. T. G. Masaryka 5500, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 562, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

4SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

5T.J. Slovan Luhačovice - orientační běh1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(3)
15.8 km Lužné 1032, Luhačovice Bezdlužná

Oddíl orientačního běhu. Pořádáme zahraniční výjezdy, oddílové soustředění a závody.

6TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
25.3 km Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Orientační sporty v lokalitě Vizovice – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Orientační sporty najdete 6 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Vizovice.