Nohejbal – Olomoucký kraj

1–10 firem z 15 nalezených Filtry

1SOKOLOVNA SPORT HOTEL-HRANICE1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(45)
Tyršova 880, Hranice
Otevřeno od 15:00
Bezdlužná

Nabídka ubytování jedno, dvou, třílůžkové pokoje se společným sociálním zařízením.

2REGA Přerov a.s.

Společnost REGA Přerov a.s. je řídící společnost a tvoří s obchodními společnostmi koncern. Do této společnosti patří následující společnosti: GALA a.s., ČSAD MHD Kladno, KD SERVIS a.s., ENG MORAVA a.s.Tato obchodní společnost také úzce spolupracuje s firmami OS Moravainvest s.r.o - pojišťovací…

3SENIOR Sobotín

Provozujeme multifunkční sportovní areál, který pořádá kulturní akce, sportovní akce jako jsou například malá kopaná, nohejbal nebo tenis. Občerstvit se také můžete v naší restauraci.

4Tělocvičná jednota Sokol Bílsko

Bílsko 36, Bílsko Bezdlužná

Sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Nohejbalový oddíl a klub všestrannosti.

5Tělocvičná jednota Sokol Olomouc-Bělidla

Zajišťujeme sportovní činností a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Nabízíme letní stanové tábory. Vedeme oddíl všestrannosti, volejbalu, nohejbalu, fotbalu a stolního tenisu.

6Tělocvičná jednota Sokol Troubelice

Zajišťujeme sportovní činností a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl všestrannosti, volejbalu, nohejbalu, fotbalu a stolního tenisu.

7Tělovýchovná jednota Lodní sporty Olomouc

Provozujeme lodní sporty. Veslařský bazén, dvě posilovny, tělocvična a asfaltové hřiště vhodné na tenis nebo nohejbal. Možnost pronájmu tělocvičny a posilovny.

8Tělocvičná jednota Sokol Červenka

Organizujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Oddíly ledního hokeje, nohejbalu, tenisu, volejbalu a florbalu.

9Tělocvičná jednota Sokol Svatý Kopeček

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl volejbalu, nohejbalu, malé kopané, stolního tenisu a dalších her.

10TJ SPARTAK Přerov1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(29)
Bezručova 770/4, Přerov

Tělovýchovná jednota je společenskou organizací s právní subjektivitou, která sdružuje členy sportovních, tělovýchovných a turistických oddílů a odborů.


Firmy v dalších lokalitách


Nohejbal v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Nohejbal najdete 15 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 14 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 5 firem v regionu Olomoucký kraj.