Lyžování a snowboarding – Neubuz okres Zlín

Vybíráte nový snowboard? Abyste při jeho výběru nešlápli vedle, hledejte takový snowboard, který bude odpovídat vašemu stylu ježdění i vaší tělesné konstituci. Přehled prodejen s lyžařským a snowboardovým vybavením v lokalitě Neubuz.

1–10 firem z 33 nalezených Filtry

1SPORT ORLITA (pobočka Zlín-Příluky)1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
9.3 km Pančava 492, Zlín-Příluky
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

SPORT ORLITA, se sídlem Pančava 492, 760 01, Zlín-Příluky, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 78267, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: výroba,…

2X Live s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(38)
9.5 km Dřevnická 377, Zlín Bezdlužná

Prodej kol značek Cube, Dema, 4Ever, cyklistických doplňků, lyží a sportovních potřeb pro letní i zimní sporty. Nabídka servisu kol, lyží, snowboardů, běžek a bruslí. Nabízíme půjčení vozíků za kolo.

3BODY CLUB o.s.

4.2
★★★★★
★★★★★
(2)
10.6 km Zálešná IV 2964, Zlín Bezdlužná

Organizujeme letní i zimní tábory pro děti.

4Hofman Petr - Ski sport1 pobočka

11.1 km Slovenská 2851, Zlín Bezdlužná

Prodej použitých i nových snowboardů, lyží, bot a oblečení. Zajišťujeme servis včetně montáží vázání a oprav lyží nebo snowboardů. Provozujeme také půjčovnu kompletní lyžařské a snowboardové výbavy.

5EMSEKO BIKE s.r.o.- prodej jízdních kol1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(65)
11.3 km 2. května 3070, Zlín Bezdlužná

Firma Emseko Bike s.r.o. se zabývá prodejem jízdních kol všech typů, příslušenství a cyklooblečení. Nově jsme rozšířili náš sortiment o lyže, lyžařské oblečení a doplňky. Mezi naše nejprodávanější značky patří Rock Machine, Apache, Max Bike, BBB, Nalini.

6SPORT OSKAR

11.3 km 2. května 3070, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

SPORT OSKAR, se sídlem 2. května 3070, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více informací…

7Nešpor Martin

11.8 km Kvítková 3643, Zlín Bezdlužná

Nabízíme služby cestovní kanceláře.

8AVEX SPORT, s.r.o. - servis a půjčovnu lyží5 poboček

4.6
★★★★★
★★★★★
(88)
11.9 km Smetanova 2401, Zlín Bezdlužná

Servis a půjčovna lyží, snowboardů i běžek. Provádíme seřizování vázání, voskování, leštění a broušení bruslí. Opravujeme skluznice a utržené hrany.

9AVEX SPORT, s.r.o. - Lyžařské zájezdy5 poboček

11.9 km Smetanova 2401, Zlín Bezdlužná

Lyžařské zájezdy. Zajišťujeme ubytování v několika objektech.

10Intersport ČR s.r.o. (pobočka Zlín)38 poboček

12.0 km náměstí Míru 174, Zlín Bezdlužná

Prodej sportovních potřeb, vybavení a oblečení pro děti i dospělé od značek Adidas, Nike, Reebok, McKinley, ProTouch a dalších. V našem sortimentu naleznete horská, krosová a silniční kola, inline brusle, lyže, fitness stroje, rakety a jiné sportovní vybavení. Servis kol, inline bruslí, snowboardů.


Lyžování a snowboarding – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Lyžování a snowboarding v lokalitě Neubuz – detailní popis

Vybrat ten správný snowboard není jednoduché, ale ten prožitek z dokonalé jízdy opravdu stojí za ten vynaložený čas a energii při jeho výběru. Na správně zvoleném prkně se vám bude dobře a komfortně jezdit, rychleji dosáhnete svého progresu. Naopak při špatném výběru si jízdu neužijete a budete se jen trápit. 

Vždy vybírejte takový snowboard, který bude odpovídat vašim snowboardovým zkušenostem i vaší tělesné konstituci. Zaměřte se na délku snowboardu, šířku snowboardu, tvrdost snowboardu, profil (prohnutí) snowboardu, typ snowboardu a až v posledním kroku na design snowboardu. 

Typy snowboardů

  • All-mountain snowboardy – jedná se o univerzální snowboardy, které jsou vhodné pro začátečníky a rekreační jezdce. Jsou ideální pro jízdu na sjezdovce, v hlubokém sněhu i na základní skákání. Ideální pro všechny, kteří chtějí univerzální snowboard. 
  • Freeride snowboardy – jsou uzpůsobeny pro jízdu v prašanu a mimo sjezdovky. Vhodné jsou i pro jízdu na sjezdovce. 
  • Freestyle snowboardy – jsou o něco širší než ostatní druhy, a proto jsou vhodné pro všechny triky ve snowparcích. Jsou přizpůsobeny i pro jízdu na různých zábradlích. Nejsou vhodné pro začátečníky. 
  • Carving snowboardy – jedná se o tuhá prkna, ke kterým patří tvrdé vázání a boty. Ideální snowboardy pro maximální položení do oblouků ve vyšších rychlostech.