Lyžování a snowboarding – Boskovice okres Blansko

Vybíráte nový snowboard? Abyste při jeho výběru nešlápli vedle, hledejte takový snowboard, který bude odpovídat vašemu stylu ježdění i vaší tělesné konstituci. Přehled prodejen s lyžařským a snowboardovým vybavením v lokalitě Boskovice.

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1Tesař Martin - e-shop mmsport.cz2 pobočky

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
3.0 km Boskovice-Mladkov 94, Boskovice-Mladkov Bezdlužná

Provozujeme internetový obchod se sportovními potřebami, nabízíme i jízdní kola, snowboardy, skákací boty a fitness stroje.

2Gabriela Hlavůňková

6.4 km Sebranice 126, Sebranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Gabriela Hlavůňková, se sídlem Sebranice 126, 679 31, Sebranice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona…

3Snow Academy

10.4 km Školní 263, Černá Hora Bezdlužná

Snow Academy, se sídlem Školní 263, 679 21, Černá Hora, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2014. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

4SKI CLUB KUNŠTÁT

4.6
★★★★★
★★★★★
(141)
13.6 km Kunštát-Hluboké u…, Kunštát-Hluboké u… Bezdlužná

Provozujeme lyžařský areál.

5SPORTS SHOP JRK, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
14.0 km K. H. Máchy 1242/14, Blansko
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme firma vycházející z osobních sportovních zkušeností a zkušeností našich zákazníků. Na trhu působíme od roku 1995 a od tohoto data také spolupracujeme se zastoupením zn. Asics. Po ní se postupně podle přání zákazníků přidávaly další značky a vybavení zejména na baseball aj.Naším oborem je…

6Reich Zdeněk - půjčovna lyží1 pobočka

14.1 km Sadová 549/8a, Blansko
Dnes už má zavřeno

Půjčujeme lyže, helmy, hole, boty a snowboardy. Půjčujeme kompletní lyžařské vybavení pro školní výcvik. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Vydáváme doklad o seřízení. U nás bez akontace. NUTNÁ REZERVACE! Nabízíme také prodej kompletní lyžařské výstroje nové i bazarové pro děti a dospělé.

7FPO s.r.o.1 pobočka

14.2 km Smetanova 299/4, Blansko Bezdlužná

Provozujeme půjčovnu raftů a kánoí a kajaků a také příslušenství a dále půjčujeme také horská kola a koloběžky a dvojkola a skákací boty a lyžařské sety a jiné.


Lyžování a snowboarding – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Lyžování a snowboarding v lokalitě Boskovice – detailní popis

Vybrat ten správný snowboard není jednoduché, ale ten prožitek z dokonalé jízdy opravdu stojí za ten vynaložený čas a energii při jeho výběru. Na správně zvoleném prkně se vám bude dobře a komfortně jezdit, rychleji dosáhnete svého progresu. Naopak při špatném výběru si jízdu neužijete a budete se jen trápit. 

Vždy vybírejte takový snowboard, který bude odpovídat vašim snowboardovým zkušenostem i vaší tělesné konstituci. Zaměřte se na délku snowboardu, šířku snowboardu, tvrdost snowboardu, profil (prohnutí) snowboardu, typ snowboardu a až v posledním kroku na design snowboardu. 

Typy snowboardů

  • All-mountain snowboardy – jedná se o univerzální snowboardy, které jsou vhodné pro začátečníky a rekreační jezdce. Jsou ideální pro jízdu na sjezdovce, v hlubokém sněhu i na základní skákání. Ideální pro všechny, kteří chtějí univerzální snowboard. 
  • Freeride snowboardy – jsou uzpůsobeny pro jízdu v prašanu a mimo sjezdovky. Vhodné jsou i pro jízdu na sjezdovce. 
  • Freestyle snowboardy – jsou o něco širší než ostatní druhy, a proto jsou vhodné pro všechny triky ve snowparcích. Jsou přizpůsobeny i pro jízdu na různých zábradlích. Nejsou vhodné pro začátečníky. 
  • Carving snowboardy – jedná se o tuhá prkna, ke kterým patří tvrdé vázání a boty. Ideální snowboardy pro maximální položení do oblouků ve vyšších rychlostech.