Lyžařské, snowboardové potřeby a vybavení – Žďár okres Blansko

Vybíráte nové lyže nebo snowboard? Abyste nešlápli vedle, nejdříve si zodpovězte tyto základní otázky. Jak dobře umím jezdit? V jakém terénu budu jezdit? Záleží mi na designu? Prodejny s lyžařským a snowboardovým vybavením v lokalitě Žďár.

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1Reich Zdeněk - půjčovna lyží1 pobočka

7.4 km Sadová 549/8a, Blansko
Dnes už má zavřeno

Půjčujeme lyže, helmy, hole, boty a snowboardy. Půjčujeme kompletní lyžařské vybavení pro školní výcvik. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Vydáváme doklad o seřízení. U nás bez akontace. NUTNÁ REZERVACE! Nabízíme také prodej kompletní lyžařské výstroje nové i bazarové pro děti a dospělé.

2SPORTS SHOP JRK, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
7.5 km K. H. Máchy 1242/14, Blansko
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme firma vycházející z osobních sportovních zkušeností a zkušeností našich zákazníků. Na trhu působíme od roku 1995 a od tohoto data také spolupracujeme se zastoupením zn. Asics. Po ní se postupně podle přání zákazníků přidávaly další značky a vybavení zejména na baseball aj.Naším oborem je…

3FPO s.r.o.1 pobočka

7.8 km Smetanova 299/4, Blansko Bezdlužná

Provozujeme půjčovnu raftů a kánoí a kajaků a také příslušenství a dále půjčujeme také horská kola a koloběžky a dvojkola a skákací boty a lyžařské sety a jiné.

4Tesař Martin - e-shop mmsport.cz2 pobočky

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
9.6 km Boskovice-Mladkov 94, Boskovice-Mladkov Bezdlužná

Provozujeme internetový obchod se sportovními potřebami, nabízíme i jízdní kola, snowboardy, skákací boty a fitness stroje.

5Gabriela Hlavůňková

12.4 km Sebranice 126, Sebranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Gabriela Hlavůňková, se sídlem Sebranice 126, 679 31, Sebranice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona…

6Alois Hynek

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
16.5 km Masarykovo náměstí…, Letovice Bezdlužná

Naším oborem je prodej jízdních kol, sportovního oblečení a potřeb, posilovacích strojů. Zajišťujeme servis pro jízdní kola a lyžařské vybavení. Vyrábíme klíče.


Lyžařské, snowboardové potřeby a vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Lyžařské, snowboardové potřeby a vybavení v lokalitě Žďár – detailní popis

Výběr těch správných lyží není jednoduchý. Aby se vám opravdu krásně a komfortně lyžovalo, chce to věnovat trochu času a energie do jejich hledání. 

Sjezdové lyže vybírejte vždy pro vaši úroveň. Pokud jste lyžař začátečník, nejvíce vám budou vyhovovat měkčí lyže. Pro středně pokročilé lyžaře jsou zase vhodné tvrdší lyže. Jste zkušený lyžař, pro kterého lyžování není pouhou rekreační záležitostí? Pak jsou pro vás ideální tvrdé sportovní lyže. Pro závodní lyžaře jsou určeny závodní lyže, které jsou velmi tvrdé.  

Dále si položte otázku, kde budete lyžovat. Jezdíte pouze na upravených sjezdovkách? Nebo občas vyrazíte i mimo sjezdovku? 

Dalším důležitým parametrem je správná délka lyží. Univerzální délka lyží je mezi vaší bradou a nosem. Vždy ale mějte na paměti, že kratší lyže se sice lépe ovládají, zato jsou méně stabilnějších ve vyšších rychlostech. 

Typy sjezdových lyží

  • All-aroundnejuniverzálnější lyže určené na upravené sjezdovky. Vyrábějí se pro všechny druhy lyžařů od začátečníků až po sportovní jezdce. 
  • All-mountain – univerzální lyže, které jsou vhodné jak na upravené, tak i neupravené sjezdovky. Vyrábějí se pro začátečníky, pokročilé i sportovní lyžaře.
  • Slalomky – sportovní lyže určené pro krátké carvingové oblouky. Jsou ideální pro sportovní a závodní lyžaře. Nejlepších jízdních vlastností dosahují na rovných a upravených sjezdovkách při rychlé jízdě. 
  • Obřačky – sportovní lyže pro střední a dlouhé oblouky ve vysokých rychlostech. Stejně jako slalomky jsou vhodné pro sportovní a závodní lyžaře. 
  • Freeride – jsou lyže, které jsou určeny pro jízdu v hlubokém sněhu a mimo sjezdovky.
  • Freestyle – speciálně vyrobené pro triky na lyžích ve snowparcích.