Lyžařské areály – Kroměříž

Chystáte se na dovolenou na lyžích a vybíráte ten pravý ski areál pro vás? České hory disponují stovkami lyžařských středisek, přičemž každé nabízí jiné služby a je vhodný pro jiný typ lyžařů. Přehled lyžařských areálů v lokalitě Kroměříž.

1–4 firem z 4 nalezených Filtry

1RUSAVA SKI, s.r.o.- SKI AREÁL RUSAVA

4.4
★★★★★
★★★★★
(185)
Kroměřížská 16, Hulín Bezdlužná

Lyžařské vleky s přepravní kapacitou je 1200 osob za hodinu. Nabízíme lyžařskou školu a půjčovnu lyží a snowboardů. Zajišťujeme každodenní večerní lyžování.

2Mgr. Jaroslav Janoušek - CK SKISPORT1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Jabloňová 4244, Kroměříž
Otevřeno od 16:00

Zimní i letní aktivní dovolená, lyžování v Rakousku, Itálii a Francii a turistiku pěší i na kole. Nabízíme lyžování v největší lyžařské oblasti Rakouska – Zillertal aréně.

3Ski Areál Troják - skiservis

4.3
★★★★★
★★★★★
(964)
Rajnochovice ev.č.…, Rajnochovice ev.č.

Ski Areál Troják - skiservis, se sídlem Rajnochovice ev.č. 448, 768 71, Rajnochovice ev.č., v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 20212, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1995. Pracuje u nás 1 - 5…

4Mgr. Jaroslav Janoušek1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Jabloňová 4244, Kroměříž

Prodej a servis lyží a lyžařského vybavení. Provoz lyžařské školy.


Lyžařské areály – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Lyžařské areály v lokalitě Kroměříž – detailní popis

V České republice existují stovky lyžařských středisek od těch nejmenších s jedním vlekem až po ta největší a nejmodernější střediska s až 6 sedačkovými lanovkami a kabinkovými lanovkami. Opravdu velká střediska jako v Alpách tu však nenajdete. 

Jak vybrat ideální lyžařský areál? 

Každý lyžařský areál nabízí jiné služby a je vhodný pro jiný typ lyžařů. Pokud zrovna hledáte ideální lyžařské středisko pro vás, zaměřte se na typy vleků, které středisko nabízí – pomy, kotvy, sedačky či kabinkové lanovky. Nejpohodlnější jsou sedačky a kabinkové lanovky. Nejvíce si na nich odpočinete a jsou vhodné pro děti i začátečníky.

Vybírejte také podle obtížnosti sjezdovek. Modré sjezdovky jsou na sjezd nejlehčí a nejméně prudké. Jsou nejideálnější pro malé děti a jezdce začátečníky. Červené sjezdovky mají prudší kopce. Nejnáročnější jsou černé sjezdovky, které jsou vhodné pro velmi zkušené a profesionální jezdce.

Dále vybírejte také podle velikosti střediska. Pokud se chystáte na zimní dovolenou, tak vybírejte z těch větších středisek, které disponují několika sjezdovkami a nabízejí mnoho služeb. Jestli jste lyžař začátečník nebo jedete na hory s malými dětmi na jeden den, postačí vám menší středisko.

V neposlední řadě se zajímejte o služby, které lyžařské středisko nabízí. Budete potřebovat lyžařskou školu, půjčovnu lyžařského vybavení, servis lyžařského vybavení, občerstvení či parkování?

Největší lyžařské areály v České republice

  • Horský resort Dolní Morava
  • Ski & bike Špičák 
  • Skiareál Herlíkovice
  • Skiareál Harrachov
  • Skiareál Klínovec 
  • Skiareál Lipno
  • Skiareál Rokytnice nad Jizerou
  • Skiareál Špindlerův mlýn
  • Skiaréna Jizerky
  • Skiresort Černá hora – Pec