Letní sporty – Olomoucký kraj

1–10 firem z 14 nalezených Filtry

1Obec Kožušany-Tážaly1 pobočka

Tážaly 1, Kožušany-Tážaly
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Obec Kožušany-Tážaly je malebná obec v Olomouckém kraji. Chod obce zabezpečuje obecní úřad, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. V naší obci se nachází základní škola, pošta, prodejna potravin a sportovní areál. Navštivte náš web a podívejte se do fotogalerie, jak to…

2Apartmány Vojtěška-ubytování Kouty nad Desnou

4.6
★★★★★
★★★★★
(40)
Rejhotice 135 , Loučná nad Desnou Bezdlužná

Apartmány Vojtěška v Loučné nad Desnou nabízejí příjemné a moderní ubytování v těsné blízkosti lyžařského a relaxačního střediska Kouty nad Desnou.K dispozici jsou jedno, dvou a třípokojové apartmány s kapacitami 3-9 osob, vybavené vlastní koupelnou s WC, kuchyňským koutem, TV a internetem.Dům, s…

3Sportcentrum - dům dětí a mládeže Prostějov, příspěvková organizace2 pobočky

3.8
★★★★★
★★★★★
(10)
Olympijská 4, Prostějov Bezdlužná

Provádí svou činnost částečně v objektu sportovní haly a jejího příslušenství. Významná část činnosti je realizována v zařízeních jiných organizací ve městě - Sportcentrum – DDM- pracoviště Vápenice 9, Dětské dopravní centrum Sportcentra – DDM a kondiční místnost. Sportcentrum jako největší…

4AQUAPARK OLOMOUC, a.s.

4.1
★★★★★
★★★★★
(395)
Kafkova 526/21, Olomouc
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Nabízíme atrakce jako vnitřní dušový tobogán (123 m), Space Bowl, proudový kanál, masážní bazén, masážní trysky, vodní děla, chrliče a dětský bazén s vodopádem. Nabízíme relaxaci teplé vířivky, masáže a saunu. Teplota vody v rozmezí 28 -36 st.

5DETA spol. s r.o. - DĚTSKÝ TÁBOR ČEKYNĚ spol. s r.o.1 pobočka

Husova 635/1, Přerov Bezdlužná

Dětský tábor Čekyně je rozsáhlý areál uprostřed přírody, ve kterém nalezneme jak chatky, tak bungalovy. Areál je možno využít jak k organizaci letních dětských táborů, tak i k pořádání soukromých či firemních akcí.

6Sportovní klub Žeravice

4.7
★★★★★
★★★★★
(49)
U stadionu 214, Přerov Bezdlužná

Sportovní klub - házená.

7HOTEL JANA a.s.

4.2
★★★★★
★★★★★
(1066)
Koliby 2824, Přerov Bezdlužná

HOTEL JANA a.s. poskytuje služby fitness centra. Dále nabízí ve vnitřních prostorách bowling, billiard, tenisovou, squashovou či volejbalovou halu či stěny pro horolezce nebo sauny. V areálu hotelu lze pak dále nalézt fotbalové hřiště, cyklotrenažery, skate park, BMX dráhu či venkovní bazén aj.

8Hotel FIT plus a.s.

3.8
★★★★★
★★★★★
(410)
Dvořákova 21b, Přerov

Hotel FIT Přerov nabízí kvalitní ubytování pro region Přerov a jeho okolí. Nabízíme ubytování v 76 pokojích různých kategorií na vysoké úrovni, za skvělé ceny. Pro naše hosty zajišťujeme konference, firemní akce, společenské večery, recepce a svatby.

9Koupaliště Bratrušák Šumperk1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(57)
Tylova 2528/20, Šumperk Bezdlužná

Provoz letního koupaliště Bratrušák.

10Aquacentrum Šumperk1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(57)
Lidická 2819/81, Šumperk Bezdlužná

V nabídce Aquacentra Šumperk najdete bazén 25 m, brouzdaliště, vodní dělo, vodní clonu, ohřívárny, finskou saunu, masáže, občerstvení.


Firmy v dalších lokalitách


Letní sporty v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Letní sporty najdete 14 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 13 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 4 firem v regionu Olomoucký kraj.