Koloběžky – Olomoucký kraj

Koloběžky jsou zábavným, rychlým, snadno ovladatelným a ekologickým dopravním prostředkem ideálním do města. Jejich popularita neustále roste, a tak jsou dnes nedílnou součástí městského života po celém světě. Prodejci koloběžek v lokalitě Olomoucký kraj.

1–10 firem z 25 nalezených Filtry

1Fasnerová Lenka - CENTRUM POHYBU OLOMOUC1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Smrčkova 451/10, Olomouc,Hodolany Bezdlužná Ověřená

Jsme jediné licenční centrum v Olomouci,které používá originální cvičební náčiní flexi-bar + X-co. Jsme 1. oficiální Kranking club v Olomouci.

2Ing. Sedláček Miloš - Sedco.cz

3.9
★★★★★
★★★★★
(31)
Průmyslová 3143/5, Prostějov Bezdlužná

Velkoobchod sportovních potřeb nabízí míče MIKASA a GALA, stolní tenis DHS, JOOLA, STIGA, potřeby pro tenis, quash HEAD, WISH. Vedeme rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky BLIZZARD, brusle BOTAS, in-line, skateboardy, čluny a bazeny INTEX.

3Pramos, spol. s r. o. - PRAMOS Cyklosport3 pobočky

Prodej a servis jízdních kol značek Kellys, Dema, Rock Machine a Leader Fox. Nabízíme náhradní díly a cyklistické doplňky, cyklistické oblečení, computery, trenažéry, batohy, balanční kolečka a další. Poskytujeme odborné poradenství. Půjčování koloběžek.

4Horák Filip - SAPA BIKE2 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Jasínkova 829/4, Přerov
Otevřeno do 17:30
Bezdlužná

SAPA BIKE má dvě specializované maloobchodní prodejny s cyklistickým sortimentem. Naleznete zde všechny druhy kol: silniční, horská, krosová, trekkingová, dětská a městská včetně elektrokol. Nabízí cykloservis s předností koupených kol v prodejně a garanční prohlídku a seřízení po ujetí 100 až 200…

5BikeSport Mohelnice

4.8
★★★★★
★★★★★
(27)
Lékárnická 1375/17 , Mohelnice
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Naše firma BikeSport nabízí jízdní kola v Mohelnici v okresu Šumperk.

6KOSTKA - kolobka, s. r. o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(230)
Potůčník 449 , Hanušovice

Zabýváme se svařováním a lakováním. Provádíme laserové opracování materiálů.

7DENALI SPORT s.r.o.

3.8
★★★★★
★★★★★
(13)
Československé…, Zábřeh
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Najdete zde vybavení, oblečení a doplňky pro sportovní aktivity v přírodě, na hřišti i v tělocvičně. Nabídku průběžně doplňujeme a aktualizujeme. Většinu zboží máme skladem a expedujeme do 24 hodin. Objednané zboží si můžete vyzvednout také osobně v kamenné prodejně Denali sport Zábřeh nebo na…

8Mystic bike

4.7
★★★★★
★★★★★
(52)
Plumlovská 456/32, Prostějov
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Specializovaná prodejna jízdních kol značek GT bicycles, MERIDA, Focus, Apache a Apache elektrokola. Provádíme kompletní cykloservis a přestavby kol. V našem sortimentu najdete doplňky značek Uvex, Maxxis, Schwalbe, Lake, Shimano, Endura, Osprey atd. Nákup na splátky, zákaznické karty, e-shop.

9Bc. Jiří Pouč - Prodej kvalitních elektrokol, eshop cyklovybava.cz1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Zákostelí 83, Náměšť na Hané
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Firma Bc. Jiří Pouč nabízí prodej kvalitních elektrokol a kompletního kvaliního zboží pro cyklisty. Prodáváme přilby, boty, jízdní kola, elektrokola, cyklodoplňky a oblečení na kolo. V našem e-shopu nabízíme cyklokomponenty, cyklo doplňky, potřeby pro cyklistiku. Najdete zde také cyklo oblečení -…

10X-scooters.cz

3.4
★★★★★
★★★★★
(3)
Šumperská 222, Rapotín
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

X-scooters.cz, se sídlem Šumperská 222, 788 13, Rapotín, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 80171, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2019. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…


Koloběžky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Koloběžky v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Koloběžky jsou populárním dopravním prostředkem i zábavou pro lidi různých věkových skupin. Jsou snadno ovladatelné, rychlé a ekologické. Jsou vhodné jak do školy nebo do práce, tak i na výlety. 

Typy koloběžek

Městské skládací koloběžky

Jsou ideálním denním dopravním prostředkem do školy nebo do práce. Jsou vhodné jak pro děti, tak i dospělé. Používají se na krátké vzdálenosti. Mezi jejich výhody patří nastavitelná řídítka, stojánek, jednoduchý skládací mechanismus a transportní popruh. Díky tomu jsou dobře skladné a snadno se přenáší

Sportovní koloběžky

Jsou vhodné jak pro jízdu v terénu, tak i ve městě. Tyto koloběžky jsou vybaveny většími nafukovacími koly, díky kterým dobře absorbují otřesy a zvládají jízdu na nerovných cestách. Nabízejí tak pohodlnou jízdu i na dlouhých trasách

Freestyle koloběžky

Tyto koloběžky jsou určeny pro freestylové triky, skoky a ježdění ve skateparcích. Lze na nich jezdit i v parcích na asfaltových cestách. Mají menší kolečka, robustní konstrukci a odolný rám. Disponují malými řídítky, které lze otočit až o 360°.

Elektrické koloběžky (elektrokoloběžky)

Jsou ideálním volbou pro všechny, kteří se nechtějí při jízdě namáhat. Jejich součástí je elektromotor, který lze využít pro snazší odrážení nebo jen pro vození. Rychlost, dojezdová vzdálenost a doba nabíjení akumulátoru se liší v závislosti na modelu koloběžky.

Dětské koloběžky 

Jedná se o malé skládací koloběžky, které jsou určeny pro děti. Jsou lehké a také snadno ovladatelné. Některé modely jsou vybaveny třemi koly pro snazší stabilitu. Dětské koloběžky se prodávají i ve variantě s nafukovacími koly.