Jízdní kola – Obora okres Blansko

Jízdní kola jsou nejen zábavným, ale i ekologickým dopravním prostředkem. Pokud zrovna vybíráte nové kolo, nejprve se zaměřte na kategorii kola – k jakému účelu budete kolo používat. Přehled prodejců jízdních kol v lokalitě Obora.

1–10 firem z 17 nalezených Filtry

1Tesař Martin - e-shop mmsport.cz2 pobočky

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
4.4 km Boskovice-Mladkov 94, Boskovice-Mladkov Bezdlužná

Provozujeme internetový obchod se sportovními potřebami, nabízíme i jízdní kola, snowboardy, skákací boty a fitness stroje.

2Roman Daněk

4.8
★★★★★
★★★★★
(26)
5.2 km náměstí Míru 6, Rájec-Jestřebí Bezdlužná

Naším oborem je prodej a servis jízdních kol.

3Kassai Lubomír

Provádíme a nabízíme prodej a servis jízdních kol.

4Ivo Malach

4.4
★★★★★
★★★★★
(1)
6.4 km Ludvíka Vojtěcha…, Boskovice

Naším oborem je prodej MTB, silniční, treková, krosová a dětská kola značek 4EVER, FELT, HEAD, SUNDANCE, cyklokomponenty, doplňky a oblečení.

5Trubák Karel

4.9
★★★★★
★★★★★
(16)
8.3 km Palackého 213, Kunštát Bezdlužná

Provozujeme prodej a servis horských a trekingových a krosových a silničních a dětských jízdních kol i také doplňkového zboží a máme nabídka generálních oprav.

6Radek Šinkora

4.3
★★★★★
★★★★★
(2)
10.2 km Družstevní 1546, Blansko Bezdlužná

Naším oborem je prodej sportovního zboží, jízdních kol, elektrokol, odrážedel, koloběžek a cyklo doplňků.

7FPO s.r.o.1 pobočka

10.6 km Smetanova 299/4, Blansko Bezdlužná

Provozujeme půjčovnu raftů a kánoí a kajaků a také příslušenství a dále půjčujeme také horská kola a koloběžky a dvojkola a skákací boty a lyžařské sety a jiné.

8Alois Hynek

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
10.7 km Masarykovo náměstí…, Letovice Bezdlužná

Naším oborem je prodej jízdních kol, sportovního oblečení a potřeb, posilovacích strojů. Zajišťujeme servis pro jízdní kola a lyžařské vybavení. Vyrábíme klíče.

9Rybář Josef1 pobočka

Prodávám elektrické skútry, kola a čtyřkolky. Provozuji e-shop.

10cyklosport.hynek.cz

4.3
★★★★★
★★★★★
(16)
11.7 km Rekreační 191, Letovice Bezdlužná

Naším oborem je internetový prodej jízdních kol.


Jízdní kola – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Jízdní kola v lokalitě Obora – detailní popis

Potřebujete poradit, jak vybrat jízdní kolo? Nejprve si položte otázku, jak budete jízdní kolo používat. Budete na něm jezdit pouze do města? Pak je pro vás ideální městské kolo. Jezdíte často v terénu mimo upravené cesty? Pak se dívejte po horských kolech. Nebo jste ten typ cyklisty, co jezdí rád jak po městě, tak i po cyklovýletech? Tak to pro vás budou ideální trekingová nebo krosová kola. 

Kategorie jízdních kol

  • Městská kola – uzpůsobena pro pohyb na městských silnicích a na chodnících. Mívají snížený rám pro snadnější nasedání a sesedání. Často jsou vybavena nosiči nebo košíky.  
  • Krosová kolaideální kola pro cykloturisty. Kombinují vlastnosti silničních a horských kol. Zvládnou jízdu po silnicích, zpevněných cestách i lehčím terénu. 
  • Trekingová kola – shodují se s krosovými koly až na vybavení. Trekingová kola bývají vybavena větším množstvím příslušenství. 
  • Silniční kola – určena pouze na jízdu po silnicích. Jedná se o nejlehčí a také nejrychlejší kola. Jezdí se na nich tradiční závody silničních tour. 
  • Horská kola – neboli MTB kola. Dá se s nimi jezdit na všech typech povrchů. Nejlepších jízdních vlastností však dosahují v terénu, na horských pěšinkách apod. S horským kolem lze jezdit i po silnici, ale kolo na tomto povrchu bude pomalejší oproti kolům silničním nebo trekingovým. Horská kola se rozdělují na hardtaily a celoodpružená horská kola
  • Gravel kola – kombinují vlastnosti silničních a horských kol. Jsou vhodná jak pro jízdu na silnici, tak i v lehčím terénu nebo třeba na polních cestách. 
  • Elektrokola – jsou kola, která jsou vybavena elektromotorem a dobíjecí akumulátorovou baterií. Díky motoru si užijete lehčí a pohodlnější jízdu bez namáhavého šlapání. Ideální kola do města i na cyklovýlet.