Jízdní kola – Brno - venkov

Jízdní kola jsou nejen zábavným, ale i ekologickým dopravním prostředkem. Pokud zrovna vybíráte nové kolo, nejprve se zaměřte na kategorii kola – k jakému účelu budete kolo používat. Přehled prodejců jízdních kol v lokalitě Brno - venkov.

1–10 firem z 39 nalezených Filtry

1Kříž Stanislav2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(12)
Ochoz u Brna 164, Ochoz u Brna Bezdlužná

Cyklosport Stanislav Kříž působí na trhu s jízdními koly a s dalším sortimentem od roku 1995. Dlouholeté odborné znalosti a zkušenosti jsou zárukou nejen dobré koupě, ale také dalšího servisu a dobré rady při výběru příslušenství pro horská, trekingová a silniční kola. Kromě kompletního sortimentu…

2VELSBIKE s.r.o. - BB Cyklosport1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vintrovna 403/3, Popůvky

Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol. Nabízíme také doplňky a oblečení. Půjčujeme kola a dětské vozíky. Testujeme kola.

3Chadim Michal - 2M CYKLOSPORT

4.8
★★★★★
★★★★★
(7)
1. máje 2, Zastávka Bezdlužná

Naše firma se specializuje zejména na sportovní typy kol. Proto u nás seženete krosová, trekingová a horská elektrokola od světového lídra v tomto oboru, rakouského výrobce KTM.

4Palásek Ivan - PalaSPORT1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(45)
Luční 240, Blažkovice Bezdlužná

Prodejna i e-shop zaměřený na prodej jízdních kol a potřeb pro cyklisty. PalaSPORT nabízí svým zákazníkům špičkové služby a kvalitní produkty. Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol a příslušenství.

5MERIDA CZECH, s.r.o. - Cyklo Point4 pobočky

3.7
★★★★★
★★★★★
(2)
Brněnská 1739/121, Šlapanice

Cyklo Point je síť specializovaných cyklo prodejen po celé České republice. Našim cílem je pro zákazníka udělat nákup co nejjednodušším a zároveň příjemným zážitkem. Provozovatelem sítě Cyklo Point je společnost Merida Czech.

6Minařík Jiří - jízdní kola

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykova 735, Rajhrad Bezdlužná

Specializovaný prodejce jízdních kol od roku 1990. Kola dětská, dámská, pánská, na cesty i stezky. Koloběžky, odrážedla. Díly-součástky, doplňky a oblečení pro cyklistiku. Cykloservis.

7Bike Ski Sport

4.4
★★★★★
★★★★★
(35)
Oslavanská 604/2, Ivančice Bezdlužná

Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol značek Kelly's, Maxbike či Gary Fischer a elektrokol. Nabízíme koloběžky i sportovní oblečení. K dispozici jsou cyklo dresy a kraťasy. Dále dodáváme odrážedla dřevěná, kovová i s hliníkovým rámem.

9Kozárek Vladimír (pobočka Rosice)2 pobočky

4.2
★★★★★
★★★★★
(128)
Brněnská 1101, Rosice

Prodáváme cyklistické potřeby a servisujeme jízdní kola.

10Václav Bílek

Nová 184, Blažovice
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Václav Bílek, se sídlem Nová 184, 664 08, Blažovice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2011. Předmětem podnikání je: Zámečnictví, nástrojářství Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…


Jízdní kola – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Jízdní kola v lokalitě Brno - venkov – detailní popis

Potřebujete poradit, jak vybrat jízdní kolo? Nejprve si položte otázku, jak budete jízdní kolo používat. Budete na něm jezdit pouze do města? Pak je pro vás ideální městské kolo. Jezdíte často v terénu mimo upravené cesty? Pak se dívejte po horských kolech. Nebo jste ten typ cyklisty, co jezdí rád jak po městě, tak i po cyklovýletech? Tak to pro vás budou ideální trekingová nebo krosová kola. 

Kategorie jízdních kol

  • Městská kola – uzpůsobena pro pohyb na městských silnicích a na chodnících. Mívají snížený rám pro snadnější nasedání a sesedání. Často jsou vybavena nosiči nebo košíky.  
  • Krosová kolaideální kola pro cykloturisty. Kombinují vlastnosti silničních a horských kol. Zvládnou jízdu po silnicích, zpevněných cestách i lehčím terénu. 
  • Trekingová kola – shodují se s krosovými koly až na vybavení. Trekingová kola bývají vybavena větším množstvím příslušenství. 
  • Silniční kola – určena pouze na jízdu po silnicích. Jedná se o nejlehčí a také nejrychlejší kola. Jezdí se na nich tradiční závody silničních tour. 
  • Horská kola – neboli MTB kola. Dá se s nimi jezdit na všech typech povrchů. Nejlepších jízdních vlastností však dosahují v terénu, na horských pěšinkách apod. S horským kolem lze jezdit i po silnici, ale kolo na tomto povrchu bude pomalejší oproti kolům silničním nebo trekingovým. Horská kola se rozdělují na hardtaily a celoodpružená horská kola
  • Gravel kola – kombinují vlastnosti silničních a horských kol. Jsou vhodná jak pro jízdu na silnici, tak i v lehčím terénu nebo třeba na polních cestách. 
  • Elektrokola – jsou kola, která jsou vybavena elektromotorem a dobíjecí akumulátorovou baterií. Díky motoru si užijete lehčí a pohodlnější jízdu bez namáhavého šlapání. Ideální kola do města i na cyklovýlet.