Hokejové potřeby, vybavení – Jihomoravský kraj

Správná hokejová výstroj je nezbytná pro každého hokejistu, bez ohledu na jeho úroveň dovedností. Poskytuje mu nejenom ochranu před zraněním, ale také pohodlí při hře. Přehled prodejců hokejového vybavení v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–10 firem z 23 nalezených Filtry

1Kv. Řezáč, s.r.o.

U Svratky 780, Tišnov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozujeme výrobu a prodej kvalitních sítí a sportovní sítě pro fotbal a beach a volejbal i tenis a hokej a florbal a badminton a sítě na lyžování, golf, baseball, softball, atletiku a gymnastiku. A dále děláme ochranné sítě i s nehořlavou úpravou a bezpečnostní a záchytné sítě a dále nabízíme…

2Hockey sport VRBA, s.r.o. - hokejprofi.cz

4.0
★★★★★
★★★★★
(39)
Botanická 63/70, Brno Bezdlužná

Prodáváme hokejovou výstroj, potřeby pro florbal, hokejbal a in-line. E-shop.

3ALL SPORTS a.s. (centrála Brno)12 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Hudcova 504/70a, Brno

Nabízíme kompletní hokejové vybavení pro hráče ledního a in-line hokeje, brankáře a rozhodčí.

4Bílá realita s.r.o.1 pobočka

Zámečnická 182/5, Brno
Dnes už má zavřeno

Velkoobchod s Florbalovými a hokejovými potřebami a solných lamp.

5PASSVILAN a.s.- Hokejové hole

Provádíme výrobu hokejky a hokejové i také brankářské hole a žerdě i dále čepele.

6Bison Sportswear, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(45)
Nesvačilka 115, Nesvačilka

Firma Bison Sportswear, s.r.o. patří k předním evropským výrobcům dresů a sportovního oblečení pro všechny sporty. Zaměřuje se na zakázkovou výrobu originálních kolekcí se specifickým designem.

7Navrátil Team s.r.o.

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Brněnská 27 c, Vyškov-Předměstí

Na evropském trhu se sportovním oblečením se pohybujeme už více než 15 let a naší hlavní náplní je výroba kvalitních sportovních dresů a sportovního oblečení. Vyrábíme hokejové dresy, fotbalové dresy, florbalové dresy, cyklistické dresy, dresy pro paintball, americký fotbal a další sporty. Dresy…

8Vaněk Karel- Brusírna

Nabízíme broušení nožů, bruslí, nýtování, drobné opravy hokejové výstroje. Komisní prodej hokejové výstroje, broušení kotoučových pil a řetězů.

9Kvalitni-hokejova-vystroj.cz1 pobočka

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Rolnická 660/5, Brno-Bohunice
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Kvalitni-hokejova-vystroj.cz, se sídlem Rolnická 660/5, 625 00, Brno-Bohunice, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

10hc štika rosice

HC Štika Rosice, se sídlem Sportovní 103, 665 01, Rosice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 79051, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…


Hokejové potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Hokejové potřeby, vybavení v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Hokej je dynamický a náročný sport, který vyžaduje speciální hokejové vybavení pro úspěšné a bezpečné hraní.

Vybavení, bez kterého se žádný hokejista neobejde

Hokejka

Klíčovým vybavením každého hokejisty je samotná hokejka. Hokejky se vyrábějí z lehkého a zároveň odolného materiálu, obvykle z uhlíkových vláken. Prodávají se v různých tvarech, velikostech a materiálech. Hráči si vybírají hokejku podle svých preferencí a stylu hry. Důležitá je správná délka hokejky, která by měla být přizpůsobena výšce hráče.

Hokejové brusle

Dalším klíčovým vybavením jsou hokejové brusle. Kvalitní brusle by měly být pohodlné, dobře padnout a poskytovat dobrou podporu noze. Správná volba bruslí závisí na preferencích hráče a jeho stylu hry.

Hokejová helma

Jednou z nejdůležitějších součástí hokejové výstroje je ochranná helma. Jejím hlavním úkolem je chránit hlavu a mozek před nárazy a otřesy. Moderní hokejové helmy se vyrábějí z pevných materiálů, které absorbují energii nárazu a minimalizují riziko zranění. Důležité je vybrat si správnou velikost helmy a ujistit se, že je správně přizpůsobena, aby poskytovala optimální ochranu.

Chrániče ramen a loktů

Jsou další důležitou součástí hokejové výstroje. Používají se pro ochranu horní části těla. Chrání hráče před nárazy, údery a kontakty s protihráči. Chrániče ramen pokrývají ramena, hrudník a záda, zatímco chrániče loktů chrání klouby loktů před zraněním. Moderní chrániče se vyrábějí z pevných materiálů, které poskytují vysokou úroveň ochrany a zároveň umožňují hráčům volný pohyb.

Hokejové rukavice

Jsou důležité pro ochranu rukou a prstů hráče. Dobře padnoucí hokejové rukavice chrání ruce před tvrdými údery a zraněním. Rukavice mají pevnou konstrukci s vycpávkou na ochranu kloubů a prstů, ale zároveň poskytují hráčům dostatečnou flexibilitu a cit pro hokejku.

Další hokejové vybavení

Mezi další nezbytné hokejové vybavení patří hokejové kalhoty, chrániče holení, dresy, tašky a další.