Hokejové oblečení – Olomoucký kraj

1–10 firem z 11 nalezených Filtry

1Ing. Sedláček Miloš - Sedco.cz

3.9
★★★★★
★★★★★
(31)
Průmyslová 3143/5, Prostějov Bezdlužná

Velkoobchod sportovních potřeb nabízí míče MIKASA a GALA, stolní tenis DHS, JOOLA, STIGA, potřeby pro tenis, quash HEAD, WISH. Vedeme rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky BLIZZARD, brusle BOTAS, in-line, skateboardy, čluny a bazeny INTEX.

2DEVIL SPORT

4.1
★★★★★
★★★★★
(19)
Smetanova 911/11, Mohelnice
Otevřeno do 16:30
Bezdlužná

DEVIL SPORT, se sídlem Smetanova 911/11, 789 85, Mohelnice, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2005. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

3Gd, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vrahovická 4317, Prostějov Bezdlužná

Navrhujeme a vyrábíme sportovní dresy, doplňky, startovní čísla, vlajky a prapory. Využíváme technologie digitálního sublimačního tisku. Dresy pro sportovní účely - na házenou, florbal, volejbal, hokejové, fotbalové, cyklistické, basketbalové.

4Dokoupilová Dana

4.4
★★★★★
★★★★★
(19)
Vrbátky 64, Vrbátky Bezdlužná

Sportovní dresy na atletiku, hokej a fotbal, dále pak pro sálové sporty volejbal a házenou, cyklokros, motokros a hasičský sport. Nabízíme výrobu reklamních a propagačních předmětů (vlaječek, minidresů, šál, kšiltovek a polokošil). Zajišťujeme vyšívání log.

5Milan Sedlo - white bear

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Havlíčkova 4454, Prostějov Bezdlužná

Sportovní dresy, hokejové dresy jak pro lední hokej, tak i pro in-line a bandy hokej, floorbal, fotbal, hokejbal, cyklistiku, motokros, basketbal. Velkoobchodní a maloobchodní prodej hokejových potřeb a vybavení.

6Pneuservis Florýk s.r.o. - Hokej Floryk

3.4
★★★★★
★★★★★
(11)
Dolní 2044/91, Prostějov
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Prodej hokejového a florbalového vybavení pro hráče i brankáře. Dále i nabídka hokejek, bruslí, suspenzorů, šlí, výstroje, čepelí, shaftů, helem a mřížek. Najdete u nás chrániče loktů, ramen a holení, rukavice, lapačky, návleky, vesty a masky. Nabízíme opravy hokejové výstroje a broušení bruslí.

7TEMPISH s.r.o. - sídlo firmy1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
bratří Wolfů 495/16, Olomouc –…
Otevřeno do 15:30

Prodejny in-line, kolečkových a hokejových bruslí, skateboardů, batohů, termoprádla, sportovních míčů a kopaček, snowboardy, sálovou obuv, dresy, koloběžky, potřeby pro squash, petanqe, stolní tenis a floorball.

8HOCKEYLAND, s.r.o.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Pavlovická 21/41, Olomouc, Pavlovičky
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem s hokejovou výstrojí. Prodáváme sortiment značek Brian´s, Tackla, Frontier, Powerslide, Rebellion, Base, CCM, RBK, Jofa, Bauer, Nike, Mission, Kelme, Uhlsport. Nabízíme florbalové vybavení, kolečkové brusle a sportovní oblečení, potřeby pro brankáře i hráče.

9Pelikán Martin- PELISPORT

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Československé…, Zábřeh
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme specialisté na strojní vyšívání a reklamní textil. Zhotovujeme reklamní textil všeho druhu - dresy a pracovní oděvy, košile, ručníky, čepice a další. Dále vyrábíme sportovní potřeby pro stolní hokej.

10Lisický Vladimír

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Českobratrská 4339…, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej sportovní obuvi, kopaček a sportovního oblečení. Nabízíme basketbalové a fotbalové míče, tašky a kabelky Adidas, Nike, brankářské rukavice, hokejové brusle značky Bauer, lapačky, helmy, pantofle i zimní bundy.


Hokejové oblečení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Hokejové oblečení v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Hokejové oblečení najdete 11 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 10 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 3 firem v regionu Olomoucký kraj.